[Eskişehir - MT]

adımız da cıktı 3 tefecilere yaw abi cafede tefeci diolar mıllet yan gozle bakıyo bıgun dayak yemezsek ıyıdır

hee valla.arkada oturan yaşlı adamlar ilk oturduğumuzda aslımm öle deyince bi baktılar şööle korktuydum valla. :mrgreen:

adımız 3 TeFecilere çıktı.. haberiniz olsun ..:mrgreen::cherry:

markamız oldu işte frnamı... buluşmalarda da böle derler artık hep :)

Son düzenleme:
hee valla.arkada oturan yaşlı adamlar ilk oturduğumuzda aslımm öle deyince bi baktılar şööle korktuydum valla. :mrgreen:

markamız oldu işte frnamı... buluşmalarda da böle derler artık hep :)

inş seneye gezilerde bizi beklerlerken aha tamam bizim tefeciler geliyo harekete hazır olun derler :cherry:

bana acayup gelen bıgun bı yerde otururken abı sız tefeciymişsiniz bana bi miktar para lazım dıye gelen olursa şaşmayın

28052007qu2.jpg

Süt Kardeşler... (Ortadaki sütoğlan... :queen:)

Kafanıza zıçam he mi :mrgreen: , sıcakta 1 litre sütü dikersen ; 3 gün yüksek derecede ishal, karın ağrısı, midede şişkinlik...:queen: telef olduydum mq. :p

aslımm;809964' Alıntı:
tabiki yardım ederiz, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa, sadece ehliyetsiz yakalandıgın zaman yardım edemeyiz :cherry:

kullanmayı iyi bilmiyorsan direksiyon derside verelim :wiinkk:

valla aslında sağlam bi yardıma ihtiyacım var:salut: ama bi başlayalım bakalım bikere otomobilden hiç anlamam:pr: ya neyse öğreniriz bakalım o zaman gelcem yardım istemeye:bounce:[/QUOTE]

motosiklet ehliyeti alacagını sanıyordum, araba da sorun degil,
gercekten yardıma ihtiyacın olursa tabiki yardım ederiz :)

aslı sen aslen nerelisin ??

Son düzenleme:
valla aslında sağlam bi yardıma ihtiyacım var:salut: ama bi başlayalım bakalım bikere otomobilden hiç anlamam:pr: ya neyse öğreniriz bakalım o zaman gelcem yardım istemeye:bounce:

motosiklet ehliyeti alacagını sanıyordum, araba da sorun degil,
gercekten yardıma ihtiyacın olursa tabiki yardım ederiz :)

aslı sen aslen nerelisin ??[/QUOTE]

niye sordun ona göre söylicem::comico:::

Son düzenleme:
insanları sınıflandırırımda seni hangi sınıfa koyacagıma karar vermedim daha :cherry:

ben denizliliyim

28052007qu2.jpg

Süt Kardeşler... (Ortadaki sütoğlan... :queen:)

Kafanıza zıçam he mi :mrgreen: , sıcakta 1 litre sütü dikersen ; 3 gün yüksek derecede ishal, karın ağrısı, midede şişkinlik...:queen: telef olduydum mq. :p

Dolaşsaydınız len işte i got the power diye.
:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hamıt [email protected] :) eklesene yoksun sen msn de benım
ayrıca wolkan benım bunye sute dayanıklı bısı olmadı bana:)

aslımm ben bugün yıldıztepede gördüm bitane skygo250. bizim eve çok yakındı. o kahvelerin orda oruçkaptan sokak var böle ortalarındaydı. 912 miydi ne plakası o muydu senin alet ? :queen:

slm eskişehir MT nasılsınız. faruk bana ulaş sürücü kursuna gidecekmişiz orada bi motor war ona binecez cuma günü cumarteside sınav war.

ozi26, ben de a2 ehliyeti alcam ama bana demediler "gel motora bin" diye... ben direk 9da tepebaşı opet'in orda olcakmışım... sizin de mi öle ?

iyi bakalım şimdiden başarılar faruk'la size. pazartesi görüşmüştük gerçi farukla cafede öyle demişti o da. kendi motorumla gircem sınava. hazır scooter var işte. napcam mondiali :) görüşürüz belki orda...

botlarımı boyadım
özel yapım deri pantolonum hazır.
kaskımı temizledim.
kışlık içliğini taktım montumun.
hazırım......yakında bir fırtına kopacaks...

slm eskişehir MT nasılsınız. faruk bana ulaş sürücü kursuna gidecekmişiz orada bi motor war ona binecez cuma günü cumarteside sınav war.

ne alakası var ya nie kullancan ben bugün gitdim eren abiyle tepebaşına imzalarımı atdım işlem tamam.
amcam cuma günü motoru kullanıcakmısınız biliyomusunuz sürmeyi dedi biliyorum dedim tmm ozammn sorun yok cumartesi sınava gelin hatta hocalara söyleriz kendi motorunuzla bile girersiniz dedi cumartesi kursa gitmeyede gerek yok motosiklet sınavları öğleden sonra olucak dedi 12-1 arası gelseniz olur dedi tmm dedim bu yani:cat:

ERENabi ybr nın fotoraflarını koysana ilan vericem!zahme olmassa zaten yapdığını unutmadım ona göre:mrgreen::pr::)

bu gece itibariyle uludağ gezisini duyurular bölümüne açtım yurt dışından gelen misafirim nedeniyle 3 gün siteden biraz uzak kalacağım yarın sabah kütahyaya yoluculuk var tütav termal otele gelenleri beklerim :p dersem inanmayın tanımam valla arada nete girerek konu başlığı modaratörlerden onay aldıkdan sonra takip edeceğim

not: halis mulis rus votkası içecekler adını listeye yazdırsınlar :mrgreen:

1.oldctiyboy

2.umututu

3.sen? :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar