[Eskişehir - MT]

İsmail hep boru yapıyo, okey atıyo... :cyclopsan

Ama nedense hep biz yeniyoz... :p:p:p

parlak siyah neden şaşırdın yada banaöyle geldi
:bounce:

inşallah yanlış algılamamışımdır, seni bayan sanıyorum ve çapır kullanan bayan görmedim ve bana biraz ilgi cekici geldi :cat: o yüzden yani, hemde ehliyetin yokmuş :cyclopsan

görürsem polise ispiyonlarım:cherry:

readymehmet

abi tayin yok mu sende?

en az bir yıl daha eskişehirdeyim, arasıra ugra bu tarafa, gerçi tırt motorcular yakında garaja girer ama seni bilmem :wiinkk:

Son düzenleme:
ooooooo slm millet görüşmeyeli baya bi hareketlenmiş burası yaw;)Aman Allah muhabbetimizi artırsın:queen:

Yeni isimler görüyorum galiba Hoşgeldiniz arkadaşlar en kısa zamanda tanışabilmek ümidiyle:rendeer:

Umut&İsmail abi kusura bakmayın ya gelirim ddim gelemedim ayıp ettim dün akşam ama inanın ki durum başka evde bütün sülale vardı ilk günden yemeğe geldiler ayrıca motorumda sorun vardı ama şimdi hallettim sanırım inş. başka bi toplantıda herkesle görüşebilmek dileğiyle:cat:

Mehmet abiii gecenin bi yarısı ne davetiymiş o ööle yauw:cyclopsan millet uykuya çekilir mehmet abim çaya çağırmış.Gelemedim abim inş. bi daha ki sefere

Herkese iyi sürüşler dilerim...:king:

ya burda herkesi bulmak denk getirmek biraz zor oluyor
bu işi msn e döksek nasıl olur
uyan arkadaşlar ekleyebilirrler
[email protected]
en kısa zamanda görüşüp iftar edemesek bile bi iftar sonrası cayda buluşalım cok isterim gercekten şimdiden teşekkürler
selam ve saygılarımla...

mct yi örter mi acaba?
işine yaramıyorsa senden alırım tabiki aytaç
ne gerek var tükkana mükkana:)

Uğraşma tükkanla mükkanla. 50 ye aldım 70 e satarım sana :p

Şaka bir yana da işine yaramasını isterim. mct yi örter mi bilmiyorum ama denk gelirsek deneriz :cat:

Muratla görüşüp geri vermeyi bile düşünüyorum. Bir hevesle almıştım. Branda oldukça güzel. Ama limuzinime küçük geldi :salut:

Yani alacağın vakit tükkandan denk gelirse, o vakite kadar görüşemezsek Özmert diyorum başka bişi demiyorum :cherry:

Son düzenleme:
elcik rüzgar korumaları geliyor.manifolt lastikleri yeni geliyor..xt şimdi daha hızlı daha öfkeli..tabi, kullanıcısı ismail=oldcityboy da öyle..ve ayrıca burdan gönderme yapıyorum kalkışta 600 lük race lere kafa tutucam..muhahaha

manifoldu değiştirince daha mı hızlı kalkıyomuş motor esas buna muhahaha:queen:
O zaman herkes değiştirsin hayden millet manifoltlar havaya::deliir::

ulem bendemi yapsam motora bişeler... seneye yaza alırız bi repsol. (aytaç ilk seni gesdircem :)) bakarız keyfimize... :mrgreen:

ya bazı arkadaşlar demiş gece çaya çagırıyorsun o akşam benimle beraber altı kişi idik muhabbet güzeldi demekki geline bilir, hayat 00 la başlar, sevgiler:rendeer:

elcik rüzgar korumaları geliyor.manifolt lastikleri yeni geliyor..xt şimdi daha hızlı daha öfkeli..tabi, kullanıcısı ismail=oldcityboy da öyle..ve ayrıca burdan gönderme yapıyorum kalkışta 600 lük race lere kafa tutucam..muhahaha

laa emitasyon enduro motora bi diyecegim yok da şöförü degiştirmeli XT bence:p

evladım sana 100.000 sene veriyorummotor kullanmasını öğrenmen için manifotmuş bilmem neymiş ben kullanamıyorum demiyonda motorda kusur arıyosun tam emitasyon motorcusun bide enduro kullanmıyonmu ayar oluyom :pr::pr:

ismail motor rafi ustanın ordan bile kalkamıyor ki:p600 lük race le nasıl kalkacan onu merak ediyom sen en iyisi rüya görmeye devam et:queen:

inşallah yanlış algılamamışımdır, seni bayan sanıyorum ve çapır kullanan bayan görmedim ve bana biraz ilgi cekici geldi :cat: o yüzden yani, hemde ehliyetin yokmuş :cyclopsan

görürsem polise ispiyonlarım:cherry

evet bayanım yalnış değil ama motoru ben almayınca mecbur kullanıyorum :pr:neyse poliseşikayet etme konususana kalmış zaten iice haşır neşir olduk karakolla:cherry:cherry:

selam dostlar nasılsınız
benim keeway sl 150 satılık haberiniz olsun 2006--10.000 km de sissybarı falan full ilgilenen olursa özelden ulaşabilir hepinize saygılar

evet bayanım yalnış değil ama motoru ben almayınca mecbur kullanıyorum :pr:neyse polise şikayet etme konusu sana kalmış zaten iice haşır neşir olduk karakolla:cherry:cherry:

şikayet etmez Mehmet abim bitanedir:p O görev başındayken; onunla denk gelmeyeyim diye vızık vızık kaçıyorum:cherry:

oovv cüneytbey sizmiydiniz.tamam abe kalkışta koyucaz motorları senle.gerçeği bi 600 lük motorun olucağından şüpheliyim.artık umudum yok...bittin sennnnnnnnnnn
muhahaha.

ismail yarın bi bozdağ yapam ne zamandır dağa çıkmıyodum sarıcakaya filan gezem gelem aytaç açıksa bide aytaç yaparız öğleden sonra iftarıda oralarda yaparız ohh miss gibi

keeway i satacak olan arkadaş
motor hiç sorun çıkardımı sana
bi de kaç geçiyo piyasası öğrene bilirmiyiz
sisybarı nereye yaptırdın
çok soru sordum galiba :) neyse şimdilik yeter
görüşrüz inşallah
selam ve saygılarla

ewet ya ne oldu
hani iftardan sonra bi çay içeçektik
serdivanın alt katı çok güzel olmuş diyorlar
bi görsekmi ne dersiz
bu arada hayırlı ve bereketli iftarlar diliyorum herkese