[Eskişehir - MT]

Slm Önder.

Soğuk kış günlerinde , serin akşamlarda , motorlar garajda yatarken yazıyoruz demek ki buraya...

Şimdi gezme zamanıdır. Bu kadar muhabbet yeter dedik. Sanal ortamdan çıktık. Dışardayız. Türkiye yollarındayız...

Ama forumdaki sıcak muhabbet ortamını özlüyoruz...

(Seçim propagandası gibi oldu.:cherry:)

--- ---

Bu arada Pazar günü akşam ; duş aldıktan sonra soğuk havada motora binmenin acısını çekiyorum.

Belim, böbreklerim , dizlerim heryerim ağrıyor. Sopa yemiş gibiyim. 2 gün motora binmemeyi düşünüyorum... :pale:

Son düzenleme:
Eskişehir mt aslında aktif Önder daha akşam toplandık. Seçimden sonraki hafta Kuşadası İzmir Aydın Pamukkale tarafına gezi yapacagız. Sen uzak kaldıgın için haberin yok sadece buraya yazmakla mt ci olunmuyor. Önemli olan aktif olarak katılmak birde artık havalar güzel, kimse motorla gezmekten buraya yazamıyor.Aytaç ın olayı ise fare daga küsmüş dagın haberi yok olayı .dedigim gibi sadece yazmakla olmuyor buraya yazanları ben bir çok etkinlikde görmedim onun için arkadaşlara çagrım sanal takılmayın gelin gerçekten aktif olun .çünkü kaç kişiyi çagırdıysak hep bahane üretiyor onun için de buraya esk mt aktif degil diye yazıyorlar.yoksa burda başlayan dostluklar benim nazarımda çok kiymetli saglıcakla kalın:cat:

Slm arkadaşlar....

Sanırım haberiniz vardır,Şırnakta şehit olan çamlıcalı bir arkadaşımız bu gün eskişehire getirildi ve toprağa verildi:salut:

buraya yazmakla mt li olunmuyo mu?

eger calısıyosak kafamızı cıkartacak vaktımız yoksa pazar gunu bıle dvm sa calısmaya belkı katılacak paramız yoksa lütfen arkadaslar bole yazılar yazmayalım hıckımsenın ne sartlar ıcınde oldugunu bılemeyız

buraya yazmakla mt li olunmuyo mu? - Bugün, 22:43 PM

eger calısıyosak kafamızı cıkartacak vaktımız yoksa pazar gunu bıle dvm sa calısmaya belkı katılacak paramız yoksa lütfen arkadaslar bole yazılar yazmayalım hıckımsenın ne sartlar ıcınde oldugunu bılemeyız

mterayes 26 arkadasım yazının geneli sizin için yazılmadı daha seninle tanışmak bile nasip olmadı alınmana gerek yok o bazı arkadaslara bu arada gezi tarihi seçimden sonra 27 temmuz cuma sabah 05.00 de cıkıs 30 temmuz sabahdan dönüş 3 gün güzergah aydın selçuk kusadası ordan aydın denizli pamukkale afyon üzeri dönüş tam 1100 km bu arada arkadaslar tren den vazgecilecek gibi yarın netleştirmek için saat 21.00 toplanılacak herkese cepten ulasırız

yarın bi aksilik olmassa görüşürüz cüneyt abi

esk mtnin en aktif üyesi forester dan sevgilerr....

Son düzenleme:
bulduğum orta yolun tam orta yol olmadığını fark ettim. bir kaç günlük ayrılıktan sonra herkese merhaba :king:

kendim mutluyum derken sizleri üzmeye hakkım yoktu. çok şükür hala mutluyum ama bazı değerleri kaybetmek istemiyorum :wiinkk:

aslında böyle olsun istememiştim. yani ne bileyim bu kadar büyüyeceği aklıma gelmemişti.
ama an geldi ağladım an geldi bu benim kararım dedim ::153::

bu gece yazılanları görünce ise ne kadar şanslı olduğumu hissettim ama işte zaman zaman hayatımızda değişiklikler oluyor ::sm_smile

kiminiz hak vermişsiniz kiminiz yanlış bulmuşsunuz. hepinizin canı sağolsun. hepiniz hakkınızı helal edin ::pembe::

hepinizle yüz yüze olsun, forumdan olsun, netten olsun bir şeyler paylaştık. 2 dk.lık sohbetin bile büyük önemi vardır bilirsiniz :bounce:

msn de dile getiriyorum zaman zaman malum ama şu an hanginize ne yazsam bilemiyorum. yazacak o kadar çok şeyim var ki. ::gleam::

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. iyi günde kötü günde olabildiğimiz kadar birbirimizin yanında olacağız :cat:

olacağız değil olmalıyız aslında. eskişehir mt sizlerle güzel. dağılmak falan filan sohbeti azaltmak falan filan yok ona göre ::eviiil::

neyse bilirsiniz ben bir başlarsam yazarım da yazarım :p

hepinize iyi sürüşler iyi sohbetler iyi gezi planları diliyorum :cherry:

şehidimizin ailesine de baş sağlığı diliyorum :salut:

Arkadaşlar yarın saat 21.00 de adalar SILA CAFEDE toplanıyoruz herkesi bekleriz geziye gitmek şart degil gelmek için

http://img77.imageshack.us/my.php?image=im30050020422md4.gif

güzargah toplam gidiş 460 km ortalama yakıt benim motosiklet için 70 ytl civarı 100 km hızı gecmezsem

http://img77.imageshack.us/my.php?image=dn1zj5.gif dönüş denizliye kadar
http://img469.imageshack.us/my.php?image=dn2zv6.gif dönüş denizli eskişehir arası

:cat:

Gidiş rotamızı ; uygun yolları seçerek belirledik!

Gidiş : (yaklaşık) 460 KM

---

Buda düşünülen dönüş rotası ;

Dönüş : (yaklaşık) 560 KM

* halidbin (CBR 600)
* oldcityboy (XT 600)
* forester (YBR 125)
* BedRUN (GV 250)
* viper_1 + viper_2 (CBF 250)
* muratd (CBF 500)

Son düzenleme:
İşte Aytaç bu yanlışı farketti ve döndü.....
Mutlumuyuz?..... Evvet mutluyuz....
İyiki döndün Aaytaaaç.....:rendeer:

DAHA ŞİMDİDEN

geziye katılacaklara hayırlı yolculuklar diliyorum...
Sağ ve esen vve hatta çok mutlu dönün inşallah....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm olsun herkese..
altınoluk macerasını bu sabah bıtırıp dondum memlekete..sabah 6 dan berı uyudugum ıcın yenı wakıt buldum yazmaya :)
hayatımın en guzel tatılıydı ama daha guzelı agustos sonunda gelıyo:cherry:

bu arada merak edenler ıcın solıyım gorev tamamlandı :bounce:

Hoşgelmişen ; "Mission Completed" diyosun yani.. :mrgreen:

--- ---

Arkadaşlar ; akşam saat 21:00 da SILA CAFE'de toplanıyoruz! :cat:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bugün 6.30 otobüsü ile eskişehire yolaa çıkıyorum pazara kadar ordayım kısmet olursa sizlerle görüşmek ve tanışmak isterim.......

:queen:yupppiiiiii...:queen:
İşte bu, benim ablam:rendeer:aramıza tekrar hoşgeldin ablacım:cat:
Aydın yolcularına şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum güle güle gidin güle güle gelin inşaallah.:bounce:
Bugün kü şehit haberini çalışırken radyoda duydum arkasından birde şehit çocuğunun ağzından söylenen bir şarkı çaldı içim burkuldu tüylerim diken diken oldu.Aslında çok güzel bir mertebe herkese nasip olmaz ama arkasında bıraktığı insanlar için zor...:salut:
Ailesine ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum.

kuşadası,muğla,bodrum,marmaris,fethiye,gökçeada,ören,milas,ölüdeniz........

daha sayayım mı?

efese gidip sabahtan akşama kadar 900yıl önce yaşayan adamların tuvaletlerini yaptıkları yerleri incelemekten iyidir:queen:

kuşadası,muğla,bodrum,marmaris,fethiye,gökçeada,ören,milas,ölüdeniz........

daha sayayım mı?

efese gidip sabahtan akşama kadar 900yıl önce yaşayan adamların tuvaletlerini yaptıkları yerleri incelemekten iyidir:queen:

öncülük yap gidelim o zaman bende meraklı degilim adamların ne ya:queen:ptıklarına

İşte Aytaç bu yanlışı farketti ve döndü.....
Mutlumuyuz?..... Evvet mutluyuz....
İyiki döndün Aaytaaaç.....:rendeer:

teşekkür ederim Yahya abicim. iyi ki varsın :rendeer:

:queen:yupppiiiiii...:queen:
İşte bu, benim ablam:rendeer:aramıza tekrar hoşgeldin ablacım:cat:

sen de benim canım kardeşimsin Ahmet. tekrar hoş bulduk canım :rendeer:

ahana da aytaç ablacım gelmiş.. :)
Seni seviyoruumm ablacıımmm.. . :rendeer:

evet canım msn deki tatlı diline dayanamadım geldim. bana Burdurdan destek olan kardeşim, ben de seni seviyorum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar