[Eskişehir - MT]

babalar günümü kutlayanlara teşekkür ediyorum ve tüm babaların babalar gününü kutluyorum...
bu gün akşam 18 00 a kadar görevdeyim iş çıkışı buralarda olursanız görüşürüz.
murat ve umut gezi süper afiyetler olsun.
umut sana ayrıca geçmiş olsun.
volkan şu emok planlarını öğrenelim artık.:silent:

keske bılseydık

ersin torentoyla ıyı bı gezdık motorunu cok begendım ıyı cekısı var ısn bı honda beat bulacam ve tam motorcu olcam

EMOK a katılacak arkadaşlardan mat almak isteyen olursa BİM mağazalarında Cuma günü mat satılacak.fiyatıda 5 lira sanırım.ebatlar standart ölçülerde ancak kalınlığını hakkında bilgim yok.

acil.jpg

merhaba arkadaşlar
Yaka Kartı her sürücü ve artçıya mutlaka lazım!:wiinkk:
katılıyorum ve;
ad soyad
kan grubu
model
plaka
adres
acil ara1
acil ara2
sigorta no
sigorta tel
alerjiniz
kart üzerinde bu bilgiler yeralmakta olup, en kısa zamanda özelmesaj"PM" yoluyla bilgilerinizi ve (varsa) artçınızın bilgilerini bana ulaştırmanızı rica ediyorum. Bu sayede kartların hepsini hazırlayabilirim ve toptan bastırabiliriz, kaplatabiliriz.
ilginize teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
ben bu kartı doldurup çıktısını aldım. motosikletimin önündeki rüzgarlığa yapıştırmayı düşünüyorum :pale:

ama kazadan sonra rüzgarlık camımda görülebilir mi , bu karta ulaşılabilir mi bilemedim :silent:

çantamızda cüzdanımızda taşısak insanlar bakmayı akıl ederler herhalde. ondan da emin olamadım :silent:

eğer katılım sağlanırsa ben de kart bilgilerimi özel mesaj ile atabilirim :cat:

Arkadaşlar, sanırım Trafik Şube Müd.'nü ziyaret etmenin zamanı geldi.
Diksiyonu düzgün, konuşma ve ikna kabiliyeti yüksek, ezberleteceklerimi söyleyebilen :mrgreen::p:cherry:bir yol arkadaşı arıyorum.
Korumalarımızı kasklarımızı cartımızı curtumuzu alıp gidecez. Durumu anlatacaz. Hertürlü fikre açık olduğumuzu söyleyecez.
Artık ; dilekçe, plakalar, ruhsatlar, sürücü belgesi, sabıka kaydı vs vs ... ne gerekiyosa yapacaz...

Uğur teşekkürler.:cat: Ben çıktısını aldım. Çok da güzel durmuyolar..:cyclopsan

Kendimiz biraz daha güzel bişeyler tasarlayabiliriz.:)

Akşam , iş dönüşü bu konuda çalışacağım. Bence daha güzel bişeyler çıkacak... :wiinkk:

Bu kart yolculuk esnasında boynumuzda asılı olacak. İşte onun için biraz daha kibar bişey tasarlamaya çalışacam!

Son düzenleme:
Bu kart yolculuk esnasında boynumuzda asılı olacak. İşte onun için biraz daha kibar bişey tasarlamaya çalışacam!

bu hiç aklıma gelmemişti. tuttum bu fikri :cat:

evet arkadaşlar hasan polatkanda v.b. bölgelerde çevreyi rahatsız edip insanların canını yakan
burada kullanmak istemediğim kelimedeki motosiklet kullanıcılarından farkımızın olduğunı kanıtlamamız gerek :pr:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sanırım Trafik Şube Müd.'nü ziyaret etmenin zamanı geldi.
Diksiyonu düzgün, konuşma ve ikna kabiliyeti yüksek, ezberleteceklerimi söyleyebilen :mrgreen::p:cherry:bir yol arkadaşı arıyorum.
Korumalarımızı kasklarımızı cartımızı curtumuzu alıp gidecez. Durumu anlatacaz. Hertürlü fikre açık olduğumuzu söyleyecez.
Artık ; dilekçe, plakalar, ruhsatlar, sürücü belgesi, sabıka kaydı vs vs ... ne gerekiyosa yapacaz...

bide çiçek alın yav yada çikolata falan
adettendir abi ziyarete eli boş gidilmez.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar