[Eskişehir - MT]

hayırdır trafik müdürünün kızını mı isteyeceksiniz? heuheue

dostlarım
zonguldak taki arkadasıın daveti üzerine perşembe sabahı ben(forester) ve yol arkadasım (ybr 125) yollara cıkıyoruz.
istikamet:
eskişehir
sarıcakaya
nallıhan
seben
bolu
yığılca
alaplı
ereğli
zonguldak

uzun zor ve tehlikeli bir yolculuk olacak. sağsalim gidip sağsalim dönmeyi düşünüyorum.
pazar günü burada olurum büyük ihtimalle
şimdilik hoşçalakın.
hepinizi seviyorum...

Son düzenleme:
tabiki de sağ salim döneceksin ve bize bol bol fotoğraf ve az birazda kömür getireceksin :cherry:

şimdiden sana ve yol arkadaşına iyi yolculuklar. birbirinizi sakın üzmeyin. güzel güzel gezin , güzel güzel tozun :wiinkk:

Dün akşamda söylediğim gibi , güzelliklere dalıp unutmazsan eğer ara sıra telefon et bizlere :cat:

özletme kendini. malum en azından 3 gün :pale:

neyse majestem lafı uzatmayayım :p iyi sürüşler. biz de seni seviyoruz :bounce:

tekrar iyi yolculuklar canım arkadaşım :rendeer:

siyahlimuzin ben umutu almaya direk gittim muratla telefonlaşmıştık onun için migrosun onune hiç gitmedim neyse artık başkazaman bol bol konusuruz

anladım eser abicim. benim de zaten 5-10 dakika fırsatım vardı.
ayak üstü görüşürüz diye düşünmüştüm :)
en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slmlar hepınıze..nassınız bakalım guzel ınsanlar..
su gece pizza ısı olmasa walla kafayı yermısım ben..acaıp sıkılıyom..
bak yıne sıkıldım :(
yatıyom ben ..
ıyı geceler hepınıze MTN cemaatı :)

offffff offffffffffff:pr:bende sıkıldım artık...gitmek isdiyorum buralardan...ormana yerleşicem abi ben böyle olmuyo ekiceksin bağını bahçeni 2 göz klubeni yapıcaksın orda yaşyıcaksın it enik inek fln bakıcaksın ya:):pr:eek:ff bu şehir beni sıkıyor boğuluyorum ::whip::

engib abi sanada iyi yolculuklar gereksiz taramalara girme altındaki ybr unutma:cherry:

Saat 15.00 'de işe girdim. Dükkandan çıktığımda saat 00.45'ti.

Sabah 07.30'da dükkanda olmam lazım! Yarın da 22.00 da dükkandan çıkacam...

Sıkılmak bende yok artık. Çalışmaya devam... :p

motor

2. el bi mondıal rs 151 alabılırım rk lar fıkrınızı yazarmısınız honda ıle aynı oranda yakıyo ve daha guclu imiş honda nın yanı beat 2. eli yok mecburı doncez mondıale

Son düzenleme:
selam millet nasıl gidio hayatınız

ben bugün biraz soyutlandım valla
yeni girdim eve:p

son zamanlarda başladığım ve engin abimide bulaştırdığım travian browser oyununa sizlerde davetlimizsiniz :) günde 10 dk ayırarak bir köy geliştirebilceğiniz, birlik kurup rakip köylerle mücadele edebileceğiniz basit bir strateji oyunu yapmanız gereken tek şey üyelik almak

biz server10da ve 9 da oynuyoruz

bugün motorumun muayenesini yaptırdım.birde süreyi 1 yıllık yapmışlar hani 3 sene oldu diolar dı.benim 2005 model ama . ondaqn olabilir mi ki... ya hiç bir şeye yanmıyorum da seneye yine bu sıcak havalara denk gelcek muayene süresi..:pale::salut:

maZ

sayın MT Eskişehir sakinleri bu güzel kentimizde motosiklet kullananlar için güzel kıyafetler(crusier-chopper için) satan bir yer yokmu??

dericilere mi gitmek lazımdır yoksa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sayın MT Eskişehir sakinleri bu güzel kentimizde motosiklet kullananlar için güzel kıyafetler(crusier-chopper için) satan bir yer yokmu??

dericilere mi gitmek lazımdır yoksa

cruiser kullanıcılarına hitaben malesef eskısehırde pek bı aksesuar bulamazsın...ınternetten almanı yada ıstanbula motorunla ufak bı gezı yapıp ordan aksesuarlarını taamlamanı onerebılırım:)
derıcılere gıtme astronomık fıyatlar soluyolar:cyclopsan (tecrubeyle sabıttır :p )

eren, geçen gün şapka ve t-shirt bastırmaktan bahsetmiştin ne oldu o iş aydınlatır mısın bizi :)

ugurcum kardesım we dıger MTN sakınlerı :)
hafta basında bı ınsaat ısı almak suretıylen calısmaya baslamam , insaatı takıben aksam 18:00 - 24:00 saatlerı arasında pızzacılık yapmam nedenıyle sapka , t-shirt ısıne wakıt ayıramadım...ısallah onumuzdekı hafta hepsını halledıcem..

ben kactım pizzalar benı beklıyo :p

Arkadaşlar ben de t-shirt için limon bazaar'a danıştım. En az 20 tane olacak dedim.
Site adı yazılacağını ve motosiklet resmi konulacağını söyledim.
Görevli bayan siyah olacaksa eğer kişi başı 10 YTL hesap çıkardı :bounce:

Eren sen de bak. duruma göre uygun olanını yaptıralım :cat:

Aslında bizim kendimiz yapalım gibi bir düşüncemiz var. kabul ederseniz çok hoş olacağını düşünüyorum :wiinkk:

Gerekli malzemeler : t-shirt , renkli kumaş boyaları , uygun bir mekan , eli böle şeylere yatkın bir kaç eleman :mrgreen:

Şu acil durum kartı işini de halledelim. bi de şapka bi de anahtarlık
bi de emniyet müdürlüğü bi de toplantı bi de gezi bi de bi de bi de bi de:queen:

Şimdilik yeter mi ??? :)

30 Haziranda da KPSS sınavımız var :pale: Temmuz gel artık yaaaa :salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar