tüm arkadaşlara selamlar. arkadaşlar sizlere acı tecrübelerimle edinmiş olduğum bi konu hakkında tavsiyede bulunacam!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar lütfen tramvay yoluna paralel giderken raylara çok dikkat edin. özellikle lastiklerinin kalınlığı , rayların içine girebilecek seviyede olan arkadaşlar daha çok dikkat etsin. dün gece 9:30 sıralarında 1. vitesle(20km/h falan) giderken İki Eylül Caddesindeki Stüdyo Alyansın önünde bi anlık dalgınlığımdan dolayı ön lastiğim rayların arasına sıkıştı. nası olduğunu anlamadan motoru tepemde buldum. aksilik buya ,2 yıl önce kırdığım ayağımın üstüne düştü motor. korumalarım vardı ama dizlik olmadığı için diz kapağım darbe aldı, baya bi acıyo, birazda derisi yüzüldü tabi.daha önce kırılan ayak bileiğmde baya bi incinmiş,üstüne basarken epey zorlanıyorum ama inşallah 15 güne kadar falan bişey kalmaz. motorda fazla bişey yok. domuzlık olduğu için pek bişey olmadı. sadece kafa grenajında küçük 2 çizik var. oralarada sticker tarzı bişeyler bulup kamufle ederim nasılsa. aman arkadaşlar nolur dikkatli sürün ve hız yapmayın. eğer hızlı olsaydım ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.ama durumım pek fena değil en azından yürüyebiliyorum. sadece biraz sekiyorum o kadar,bide aşırı yüklenemiyorum ayağıma.bundan sonrada iyileşince mutlaka motora binerken bot giyecem.havalar ne kadar sıcak olursa oılsun umrumda değil valla. işin kötü yanı evdekilere düştüğümü bile söyleyemedim. evde zayıflamak için ip atlıyodum ayağımı burktum dedim. tabi daha annemin hiç bişeyden haberi yok. köye gitmişti. bakalım gelince bu yalanı yermi bilmem. babam yedi ama, annem daha kurnazdır. kandırması biraz zor olacak. eğer motordan düştüğümü bi anlarlarsa ,ilk söyleyecekleri kelime ''MOTORU SATIYORUZ YADA BİDAHA BİNMEK YOK!ÇÜRÜSÜN GARAJDA, BİZ SENİ SOKAKTA BULMADIK, ZATEN HİÇ İSTEMEMİŞTİM MOTOR ALMANI AMA BABAN ALDI İŞTE'' olacağından eminim. nolur arkadaşlar dikkat edin, düşünce çok fena sızlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Volkan;
acaba motordan nasıl tedbirli düşüleceğini gösteren bi video falan varmı.yada sen bu konunun eğitimini aldınmı. benibilgilendirebilirmisin. ben bu gidişle bu düşme işine alışacağım gibi gözüküyo. en azından biliçli bi şekilde nası düşülür onu öğreneyim.