[Eskişehir - MT]

eskişehirliler

1 aydır mt de yazı yazan yok nede slm mımıza cvp yazan saolsun bı kac arkadas var ama bız eskısehırlıyız unutmayın herzaman bulusabılırız sehır kucuk bye herkese grşmek uzere

1 aydır mt de yazı yazan yok nede slm mımıza cvp yazan saolsun bı kac arkadas var ama bız eskısehırlıyız unutmayın herzaman bulusabılırız sehır kucuk bye herkese grşmek uzere

ya ben burayı hıc gormedım ıyı oldu buraya bı gırememıstım umut_utu tanıdınmı benı hani yunusemre caddesınde tezıscılerın onunde konusmustuk sende repsol vardı bend e leopart :p dostum sen benı ekle ben denı ekledım heralde yanlıs yazıdm ondan [email protected] sadece umut deil herkes ekleyebılır bız unutmayalım bır aıleyız

Son düzenleme:
evet yaw yahya abiyle ben sustuk. sessizliğe gömüldü burası :p
gezi yazıları motosiklet muhabbeti süpersiniz ama :cat:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz :bounce:

umut bir önceki linkteki haberde çok iyi bir uygulamaydı.
bu foto da süper gözüküyor. gece düşünsenize harika :cat:

Az önce aldığım duyumu aynen aktarıyorum.
Konya Trafik bölge müdürlüğünden;
Ehliyet o kadar da önemli değilmiş. Mühim olan özellikle Racing motorlarda Plaka sorunuymuş. Plaka yı eğenler, Plakasını takmayanlar, Caddelerde motorlarını bağırtanlar ve bunu adet haline getirmiş belirli yerlerde gaz açanlar, Kask takmayanlar hakkında anında cezai işlem uygulanacakmış ve isterse Tüm evrakları tam olsun motorlar bağlanmak suretiyle Parka çekilecekmiş.
Yanlız yukarıdaki kurallara uyan arkadaşlar sebepsiz yere durdurulmayacaklar ve asayiş, trafik kontrolleri esnasında ehliyet sorgulaması ikinci planda olacakmış.
Ehliyetleri olmayan arkadaşlar, bir seferlik uyarı alacak ve Ehliyet kurslarından alacakları Kursiyer belgesiyle Trafik şube müdürlüğüne gittiği takdirde rahat bi şekilde gezebileceklermiş....
Valla bu uygulama çok güzel. Konya Trafik Şube Müdürümüz Süper bi insan. Allah razı olsun kendisinden. Bu değerli açıklaması bizleri çok çok memnun etti. Allah bütün illere böyle anlayışlı harika Trafik Şube Müdürleri versin

Bu sadece duyum. Yani söylenti...

isterse Tüm evrakları tam olsun motorlar bağlanmak suretiyle Parka çekilecekmiş.

Motorda eğer aksi bir durum yoksa. Bağlanamaz...

Ehliyetleri olmayan arkadaşlar, bir seferlik uyarı alacak

Bak bu çok güzel birşey. Aslında yapılması gereken de budur!!!

Ehliyet kurslarından alacakları Kursiyer belgesiyle Trafik şube müdürlüğüne gittiği takdirde rahat bi şekilde gezebileceklermiş....

Böyle birşey asla olmaz....

motorcularrrr

burası sessız kaldı yaa ama su varkı türkiyeni en aktif mt lerınden bırıyız
umut ilgimi cektı ehlıyetı olmayanı uyarıyolar falan :cyclopsan ben cogu trafık polısını tanıyom ama bızım burdakıler gaddar yaa bı kere ehlıyetsız bınem dedık polıs amcalar kovaladı benı agustosa kadar bnmıycem küstüm amcalara agustosta ehlıyet alıyomda:queen::cherry::mrgreen:

Pembe Honda Today , (Bayan Sürücü)
Kırmızı Çin Kros , (Bay Sürücü)

Daha çok önlü , arkalı ilerliyorlar. Hasan Polatkan civarında sürekli görülüyorlar...

Görüldüğü yerde araçların takibi, sürücülerle tanışılması, gruba davet edilmesi...:mrgreen:

Tüm MT26 üyelerine duyurulur... :cat:

MT üyelerinden forester ve viper_1 , bir motosikletliyi siteye davet ederken yakalandı.... :mrgreen:

foto995.jpg

Siyahlimuzin tarafından siteye davet edilen yeni üye.. :mrgreen::cherry:

84489000.jpg

Son düzenleme:

şimdi sen esk mt ye üye oluyon mu olmuyon mu
biz adamın iflahını keseriz..

bu da esk mt ye en son üye olan (olmak zorunda kalan) kişiden geriye kalanlar

Son düzenleme:
Süpersiniz ya. Hamitin de dediği gibi koptum ::koop::
Gece gece bir laf etmişim. İyi geyik çıkarmışsınız valla :thumleft:
Elinize yüreğinize esprilerinize sağlık ::pembe::

Selamlar.
Eren, Anahtarını Yurtiçi kargo ile 2 Eylül şubesinden alınmak üzere 2 gün önce gönderdim. Şu an kargoda bulunuyordur. Telefon ile ulaşamadığım için forma yazıyorum. Umarım bir sakıncası yoktur. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar