[Eskişehir - MT]

Bende meraklardayım hala geldiklerine dair bir emare yok.
Acaba çok ıslandılarda kurumaya mı çalışıyorlar.
kürşat hocam yayla davetini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hocam nasıldı bu gün o taraflarda hava bana hep çocuklar ıslandı gibi geldi ama inşallah boşa endişelenmişimdir.
b uarada imzanada bayıldım.

Burada bugün sağlam yağmur vardı. 3-4 saat aralıksız yağdı. Lafımız burda motorla gitmedim. :salut:Çünkü yayla yolunun bi 6-7 kmsi toprak yol. İyi ki de gitmemişim. Yol dönüşte sakız gibi oldu. Arabayla zor geldik.
Eğer arkadaşların yolunda da böyle yağmur varsa bugün, vay onların haline. Birini tut iki yumurta kır ye...Bence onlar gidemedi. Söyleyemiyorlar...:queen:
İyi geceler...

İmza için de teşekkür abi. Memuruz neticede. Halden anlarız. Üç buçuk, üç buçuk,üç buçuk...................:queen:

İmza için de teşekkür abi. Memur adamız. Halden anlarız.Üç buçuk atar kalbimiz. Üç buçuk, üç buçuk,üç buçuk,............:queen:

Son düzenleme:
oyyy nihayet eve geldim
400 km yol 16 saat süren gezimiz tamamlandı
ben geberiyom yorgunluktan yatacam şimdi
ayrıntıları alırsınız sonra

ohh be sonunda bi ses geldi:)abi içim bihoş oldu yaa gittiniz bi daha ses yok ama neyse ki burdasınız:cat:umarım iyi bigün geçirmişsinizdir:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugun herseye ragmen superdı...
yaklasık 40 km bataklık bı yoldan gıttık.. 2 bucuk saat yagmur altında camurla bogustuk..bı noktadan sonra dusenlerı gayet normal karsılamaya basladık:queen:
yerde yatan bı motor gorunce gecen muhabbet soyleydı ;
-warmı bısı??
-yok yok sız dewam edın motoru kaldırıp gelıyoz:queen:

yagmurdan kacarken sıgınılan bı ınsaat we bıze cay getıren muhterem abı...:)
sekiören koyu kahwesındekı sıcak karsılama :)
gokhanların ewınde ustumuzu kurutmak ıcın cayır cayır yakılan 3 soba + soba basındakı super muhabbetler..
sonrasında afıyetle yenılen kuzu:cherry:
donus yolunda mayıslarda ıcılen cay..
muttalıp yolunda gırdıgımız cevırme..
benım motorun anahtarını gokhanların koyunde bırakmam:p

hepsının ayrı bı tadı wardı..
bugunu yasatan herkese sonsuz tesekkurler..
en kotu gunumuz boyle olsun ısallah:)

super resımler ve vıdyolar war..bıkac resım koyup yatcam gerısını yarın falan koyarız..

kardeslerim ben bile meraklandım ses soluk çıkmayınca foresterle önceki gün görüşmüştük geziden bahsetmişti herkesin sağ salim dönmesine sevindim

Burada bugün sağlam yağmur vardı. 3-4 saat aralıksız yağdı. Lafımız burda motorla gitmedim. Çünkü yayla yolunun bi 6-7 kmsi toprak yol. İyi ki de gitmemişim. Yol dönüşte sakız gibi oldu. Arabayla zor geldik.

bi öyle bi yolda 26 km gittik.hatta gitmeye çalıştık hatta gidemiyorduk:p
saatte 20 km/h yi bulamadı hızımız valla.garanti 2 saat ole gittik ama fazlası var

bi yandan yağmur,bi yandan önde gidenlerin yaptığı teker izleri,bi yandan benim kabak lastiklerim daha neler neler....

eve girip soba başında muhabbet ederkene bizim kuzuyu asmışlar bile kancaya.
sonradan haberimiz oldu.ama ii de oldu fazla vakit kaybetmeden...
biraz zor kuruduk ama sobalarda maşallah bi yandı bi yandı....:p
toplanışımız çok zordu herkes aynı marka şeyleri kullandığı için biraz karışıklık çıktı(hatta aynı içlikleri:p )

dönüş yolumuz baya güzel geçti.biz 30 liralık benzin yakarken 115 liralık benzin yakanlar(motor içio herhal:p )oldu
biraz karanlığa kaldık ama geceleyin grup sürüşüde yapmış olduk

bugünü anlatmakla olmaz yaşamanız lazım.ama tavsiye etmiorum zuhahaha
(yağmur bakımından)

bora abi teşekkür ederiz....

Son düzenleme:
hoş geldinizzzzzz Eskişehir mt :rendeer:
gönlünüzce gezmenize çok ama çok sevindim :wiinkk:
dört gözle fotoğrafları ve videoları bekliyoruz :cat:

teşekkür bora abi!:rendeer:

bugün nasıl bir gündü daha kavrayamadım hiç yaşamamış gibiyim artık çeşmeden akan suya baktıkca sudan acı fışkırdığını görüyogibiyim:):)bomba bir gündü herkezze ve özellikle en büyük teşşekkürde gökhan abi erkan abi ve yardımları dokunan tüm köylülere teşşkür:):rendeer:
eren abininde dediğigibi en kötü günümüz böyle olsun!

bizden haber bekleyen ve kazasız belasız dönüşümüze sevinen tüm arkadaslara tesekkürler.
motorsiklet ile ilk gece yolculugumu da yapmıs bulunmaktayım. yavas yavas heyseye tecrübe kazanıyorum.
bahtiyar köyünde yagmurdan sıgındıgımız zaman bize cay ikram eden abimize...
gökhanla bulustugumuz köyün (adını hatırlamıyorum) kahvesinde içtiğimiz çayları bize ikram eden abimize....
gökhan kardeşime ve bize sıcak ilgi gösteren ev halkına...
dönüşte önüme cıkan ve bana carpmadan geri dönen yarasaya...
vee geziye katılan bütün arkadaslara cok tesekkürler.
uzun,yagmurlu,ıslak ve macera dolu cok güzel bir geziydi.
(bu arada ayakkabılarım hala ıslak) heuhueheuheu
ybr de camurdan gözükmüyo

Bizleri merak eden arkadaşlara teşekkürler... :cat:

Evt. Yazılanları okudum. Birkaç haber başlığı da benden...

CBF ile yapılan off-road macerası.:bounce:

İsmail ile beraber (2 motor) girip de çıkamadığımız viraj öyküsü... :mrgreen:

Odaya sinen yanmış çorap kokusu. :queen:

Yenilen kuzu, öldürülen baykuş, sinek katliamları... :p

ve daha neler neler....

Herşey için teşekkürler.

döndük te nasıl döndük:p dünkü gezi için ne diyebilirim ki hiç bu kadar uzun süre yağmurda kalmamıştım.mükemmel bir gezi.harika bir coğrafya.aslında baştan sona komple videoya alınsaydı manyak olurdu film gibi.donanımlı değil motorlar.off road yarışları halt yesin.ehu ehu..sanki yağmur adeta yarışıyordu ıslamak için bizi.kendimizce önlem almamıza rağmen doğaya verilen mücadelede ıslanmak konusunda yanildik.genel mücadeleyi kazandık ama.
yağmur yağmurda o toprak yol,hele birde traktörün gecipte lastık cukurunda yol almak kaydırmama bahasına mücadele ederken yağmuran gözlerimizin kırpışması,düşenler kalkanlar.o balcık camurun lastiği sarması..depodan ve koltuktan gelen yamur suyunun altınızı ıslatması.hele yamaha xt gibi hart enduro motorunuz varsa camurun ne denli size yakın olduğunu bilemesiniz..
yanlız değildik aslında.birimiz önde birimiz arkamızda.kendimize ve motorlarımıza güveniyorduk..artık bezdik de yani olan oldu dal çamurlara yağsın yağmur umurumuzda mı.gökhan arkadaşlıma cok teşekkür ediyorum ev halkına ve köylülerimize de.Allah razı olsun hepinizden.komiğime giden bi olay var.hani herkes çantasındakş yedek eşyalarına güveniyor ya.bi baktı herkes ulan cantalarda ıslak içindekilerde.arkadaşlarım canlarımsınız siz.cep telefonu iptal.dönüş yolculuğumuz da bir viraj entirikası yaşamış olmam sonraki virajları yavaş almam gerektirdi.ucuz yırttım az daha ucurumdan cuuuuup...
herşey güzeldi herşey harikaydı,yolda yolculukta.yağmurda ıslanmakta.kirlenmek te temizlenmek te.geceside gündüzü de.cayıda corbasıda,.yaşanılır ancak.herkese cok cok teşekkürler,,,
....:pSEVGİLİ DOSTUM EREN.
.....EREN BU YAĞMUR ASLA PEŞİMİZİ BIRAKMICAK.....
aslında bu değerlendirem be yağmur bekliyen memleketlere gidelim olmassa.ehu ehu

kimse benim gibi akıllılık yapıp yedek giysileri önce posete sonra cantaya koymadı tabii. heuheue
benim yedekler kupkuruydu..

geziden hepinizin sağsalim ve mutlu dönmenize sevindim:rendeer:. inanın dün burda yağmur yağarken ilk aklıma gelen sizler oldunuz. inşallah ıslanmazlar diye dua ettim ama birden yanınızda EREN olduğu aklıma geldi ve ıslanmama gibi bi ihtimaliniz olmadığını hatırladım. 115 lira benzin yakan motor galiba ismailin. siz 1 kuzuyu grup olarak yediniz , ismailin motorda 1 kuzu parası kadar benzini kendi yedi. demekki bu işten en karlı çıkan ismailin motor:queen:(ismail senin motora tüp mü taktırsak ne?:cherry: böyle olacak gibi değil baksana:p)

öndercim Benim Makine 600 Cc 4 Valf(subab)=benim Motor O Kadar 115 Ytl Yarisindan Az Yakti Diyebilirim.
O Motor Cüneytabimizin Motoruydu.ama Harika Bir Sesi Var Yaaw.topik Acilsa Da Diyer Mt Grublarida Görseler..dimi Ama..

cüneyt abinin motor gerçekten güzelmiş. ben onun motorunun bu kadar büyük olduğunu bilmiyodum. sadece 600F var sanıyodum onda. diğer motorda ayrı bi tarzmış be.bu arada ismail mont yeni galiba.maviş maviş olmuşun:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar