[Eskişehir - MT]

Evet...ne desem bilemiyorum,çok heyecanlıydım bu akşam:cherry:
Aranızda olmak çok çok farklı bi duygu.Ne diyem az ama 3 tane fotoğraf aldım aranızda geçirdiğim ilk akşamın hatırası olarak onları da slide olarak düzenledim emrah abim sağolsun:)
resimlerden birinde tam olarak herkes çıktı ama diğer ikisini profilden çektiğim için iki masayı ayrı ayrı çekebildim:cherry:
Herkese çok teşekkür ediyorum burdan:cat: linki koydum ordan bakabilirsiniz resimlere tabi bi yanlışlık yapmadıysam:silent:
Faruk arkadaşıma da tekrar tekrar mutlu yıllar dileklerimi sunuyorum.iyi ki doğdun faruk sayende MT ile tanışabilme fırsatı elime geçti:cat:
Aytaç ablam sana da çok teşekkür ediyorum.akşam sen: -gel diye ısrar etmeseydin belki de gelemezdim trafik korkusundan:mrgreen: ne biliim belki de gaza geldim yani bu fırsat kaçmaz grup üyeleriyle tanışabilmem için gitmem lazım dedim ve asfaltları ağlataraktan aranıza şıp diye damladım:queen:

http://img111.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img111/2735/1180470309vix.smil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugun yapılan toplantıda bulunan herkese cok tesekkur ederım..cok zewkle katıldıgım toplantılardan bırısıydı...sabah ıstanbullularla aksamda sızlerle olmak buyuk zewk werdı..
daha guzel daha kalabalık gezılerde toplantılarda gorusuruz ısallah...
wolkanın werdıgı lınktekı surus kurallarını okuyun..ılk yakaladıgımda sözluye kaldırcam sızı:p

ewet güzel bir gece oldu ama biraz kısa sürdü kanımca.veya çok eğlenceli geçtiği için bana kısa geldi.takdiri size kalmış.katılan bütün arkadaşlara teşekkürler..

Bu güzel akşam için hepinize teşekkür ediyorum!

Daha güzel vakitler geçirmek dileğiyle... :cat:

Arkadaşlar abilerim ablalarım benim için özel sayılan bugünde beni yazlnız bırakmadığınız için yanımda olduğunuz için hepinize çok teşşekkür ederim herşey için teşekürler!:rendeer:

heyyyy fotolar yüklenmiştir.
bakınız ana sayfa :cherry:

kardeşim rica ederim ama trafik konusunda dikkatli olmak lazım :wiinkk:
aramıza tekrar hoş geldin :rendeer:
fotolar için de ::thanks:

çok güzel ve değişik bir paylaşım olmuş :cyclopsan

farukcum bu arada süleyman ile görüştünüz ama bana da söylemişti.
benim yerime faruğun doğum gününü mübarekle demişti :mrgreen:
haberin olsun canım :cat:

başta faruğun sonra bizim olmak üzere her şey gönlümüzce olsun arkadaşlar :rendeer:

Son düzenleme:
faruk dogum günün kutlu olsun
güzel bir akşamdı
özellikle cüneyt abiye bana adrenalin dolu dakikalar yasattıgı için teşekkürler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
gunaydın ve ıyı gunler..
ders calısmaya gıdıyom..
esen kalın :p

ben giderim köyüme.herkes kendine ii baksın.cuma günü geri geleicem.yol yapmak isteyen olursa gelsin.ben çıkıyorum.

zmk607783ftbo7.gif

:queen:

Son düzenleme:
Ya bir gün bakmadık siteye, toplanmışsınız yine. Ben de Eskişehir'e gidip gitmeme kararsızlığında, gitmeyerek son verdim düne. Haberim olmadığı için affetmeyeceğim kendimi.:salut:
Farukcuğum sana nice seneler diler, sevgilerimi sunarım....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cuma gunu gıdelımmı ınegole???
umutla beraber donerız gerı??

01 Haziran Cuma Hava Durumu :

İnegöl :
-25.gif
PARÇALI BULUTLU

Bozüyük :
-25.gif
PARÇALI BULUTLU

Eskişehir :
-23.gif
ÇOK BULUTLU

Eğer yol durumu da müsaitse ; bence kaçırmayınm bu fırsatı. Serin serin gidip gelin... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir.
Arkasındaki iki büyük çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve içinde ne olduğunu sorar ...
Juan, "Yalnızca kum" diye yanıt verince polis, "Aç bakalım çantaları" der.

Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen kumdan başka birşey bulamaz çantada !

Bununla yetinmeyen polis, gece yarısına kadar kumu her tür tahlilden geçirtir ancak saf kumdan başka birşey yoktur !
polis, çantalarını Juan'a geri verir ve sınırdan geçmesine izin verir.

Ertesi gün Juan Motosikletinin arkasında iki büyük çantayla tekrar sınırda belirir. Polis Juan'ı gene durdurur, didik didik arar, birşey bulamaz ve Juan'ı serbest bırakmak zorunda kalır.
Bu olay, polis emekli olana dek yıllarca devam eder !
Bir gün emekli polis Meksika'da bir barda otururken Juan'ın içeri girdiğini görür ve derhal yakasına yapışır; "Senin yıllardır birşeyler kaçırdığından eminim. Çıldıracağım. Geceleri uyku uyuyamıyordum senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçırdığını. Aramızda kalacağından emin olabilirsin."

Juan gülümseyerek yanıtlar,

"Motorsiklet"

DETAYLA BOĞUŞURKEN ÖZÜ KAÇIRMAYALIM :)))))

beraber yürüdük biz bu yollarda.
beraber ıslandık biz bu yağmurda.
şimdi temizlediğim tüm çamurlarda.:mrgreen:
bana herşey seni hatırlatıyor eren. evet arkadaşlar
biz erenle ıslanmaktan uslanmıcaz.:cherry:
o ayrı ben ayrı yerlerde de olsak,brbirimizden habersizce de olsak ıslanmak bizim kaderimiz. :bounce:eek: nasıl doluydu öyle.yazık xt em dolu(meteor)yağmuru altında kaldı.tekerleklerim yarıya kadar su altında.
EREN+İSMAİL=YAĞMUR ADAMLAR

Forumdan Uzaklaştırıldı

grubun yetkılı servısı, :p bıtanesı (ozı2002) Oguzhan usta dogum gunun kutlu olsun..
hep bırlıkte nıce mutlu yıllara ısallah...

gecıyoruz gunun haberlerıne :p
aksam saatlerınde yagan yagmur sehrı ve motorcuları felc ettı :p ıslananmı ararsınız motoru sele kaptıranmı yoksa motoru kuru yere bırakıpta yagmurdan sonra motorunu 30cm suyun ıcınde bulanmı..hepsı mevcut..:mrgreen:
polatkan bulvarının sonundakı OGU'nun altından gıden yolun basında yaklasık 100 metrelık bı balcık yıgını war..meselıkten ınen butun su - camur - tas-cakıl orda toplanmıs..arabalar bıle zorlukla gecıyo o tarafa gıtcekler dıkkat etsın..:cyclopsan
buyukdere mahallesınde evlerı su bastıgı ogrenıldı..
NEO alısverıs merkezının arka tarafındakı santıyede ofısler dahıl hersey suya gomulmus...:cyclopsan
ataturk caddesınde kanunı cheetah kullanan bı motorcu kendısını sıkıstıran araba surucusune söverken kameralara yakalndı:queen:

spor haberlerı ıcın wolkana baglanıyoruz.. ewet wolkan sendeyız :p

ismail rainy man dıye bı sarkı war oda uyuyo aslında bıze :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar