eren abi seninle ayrıca konuşacam zaten::stretche
bizde şenliğe gittik.saat 15.00 a kadar durduk.biraz motorları test ettik.ordan sarıcakayaya gidiyorduk.o arada önder abi şehre döndü.yolda bir kiraz tezgahında
mola verip gömüldük kirazlara.o ara yağmur yağdı ama bu yağmur sizin dediğiniz deil.neyse yağmur azaldıktan sonra devam ettik yola.sarıcakaya tabelasının önünde fotoğraf çekinirken babam aradı yağmur var çok feci die.biz atlattık dedim ama neyi atlattıysak??devam ettik.sarıcakayadan mihalgaziye doğru gidiyoruz köfte yemeğe.orada lokantacıyla ahpab olduk

.sarıcakayadan çıktık biraz yağmur serpiştirmeye başladı.birazdaha gittik hızlandı derken depoma çarpıp kaskıma seken doluyu gördüm.dedim yandık.ama ilerlemeye devam ettik.siz siz olun denemeyin

.tam 5 km yol yaptık o doluda.göz gözü görmedi.gittik köftemizi yedik.derken yağmur gene geldi.azalınca kaplıcalara doğru yola çıktık.dedikki hem ısınırız girelim kaplıcalara.girdik ısındık bi kendimizden geçtik.ne suymuş oda bee

.ordan eske geri döndük.cüneyt abinin dükkanda üçübiraradalarımızı yudumladık.ordan internet kafeye gittik.daha yeni geldik.güzel ve atraksiyonlu bir güün oldu.
katılan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
bu arada o oyuncak arabalarda yeşil bi skyline vardı.drift yapmadan duramıyordu bende ona hasta oldum