[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eren daha yeni eve geldim. sen bugünlük takıl. dizlik alırsan ben de bakarım duruma göre hareket ederim.
aslında çok istiorum biliosunuz :wiinkk: neyse gelince mesajımı okursun artıkın :cat:

bu arada problem süper :queen:

problem super demekle bıtmıyo sayın hocam:) cevabını rıca edıım :p

dızlıgı aldım 40 ytl guzel bısı 90 derece katlanabılıyo gayet sıcak tutuyo..
but made in china :cherry::cherry: :queen:
ama uzaktan bakınca bellı etmıyo:p

ismail abi yazdıklarını okurken o müthiş anları yaşadım.Hayranım senin şu edebiyat parçalayışına,olay budur dedirtecek kadar yerinde bi tanımlama yapmışsın. Bu arada aytaç'a teşekkürler;ehliyet meselesinde bize dua edercesine destek vermesinden dolayı.Eşin benzerin yok valla piyasada teksin çok aradım ama daha bulamadım motor tutkunu bayan arkadaş ama bulcam gör bak::secreet:

dylanım satılmıştır arkadaşlar bilginize:D
istanbuldan bir arkadaş aldı..
motoru trenle gönderdik..
en kısa zamanda aranızdayım tekrar:D
biraz hp ve tork alıp geleceğim hemen:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun murat...
en kısa zamanda senı gıcının altında cbf500 le gormek ıstıyoz :)

oovv hadi hayırlı olsun murat abi ben satmışım gibi sevindim:mrgreen:

sayın sevgili arkadaşlar:p ,
hepinize iyi geceler diliyorum.konumuza gelince yarın sinemaya gitmeye ne dersiniz???film karayip korsanları olmakla birlikte 3 salonda gösterimde.salon 1 ve 2 de saat 21:30,salon 3 te 19:45.ben yarın dersten 18 20 de çıkacağım için önceki saatlere ayarlamıyoruz:p (ne egoistim be).ayrıca farukta yarın işte olacağından dolayı bu saatler en makbul olanları.yer bulma konusunda herhangi bi garanti yok.eğer bulamazsak geziniriz diye düşündüm.hem pazar günü nasıl bir etkinlik yapabiliriz onu konuşuruz.takdiri size kalmış.ama gidelim derim.bu arada sinema migros afm.

cevaplarınızı görüşlerinizi esirgemeyin

bu arada murat abim herhalde pazartesi çıkarırsın motoru bana ole gelio hadi hayırlı olsun bakalım....

Son düzenleme:
motoize26 cinemada :)ben gelirem sanırsam hadi ayaklar havaya:)volkan akan beyefendi nerelerdesiniz yeni arkadaşlar gelebilirmisiniz tanışırız...

eren problem de iki tane sıkılan insanın olduğu kesin :mrgreen:
dizliklerini de güle güle kullan. içine sinmesine sevindim. ben de bakayım bir ara :bounce:

headhunter251 bayan bulmazsan hatırım kalır bak. söz vermişsin o kadar :cherry:

murat hayırlı olsun. aldım diye de haberlerini bekliyoruz :cat:

arkadaşlar iyigeceler. benim kurs deneme sınavı falan var hafta sonu.
size şimdiden iyi eğlenceler :rendeer:
pazar günkü uçurtma şenliğini de göz önünde bulundurun :wiinkk:

sayın sevgili arkadaşlar:p ,
hepinize iyi geceler diliyorum.konumuza gelince yarın sinemaya gitmeye ne dersiniz???film karayip korsanları olmakla birlikte 3 salonda gösterimde.salon 1 ve 2 de saat 21:30,salon 3 te 19:45.ben yarın dersten 18 20 de çıkacağım için önceki saatlere ayarlamıyoruz:p (ne egoistim be).ayrıca farukta yarın işte olacağından dolayı bu saatler en makbul olanları.yer bulma konusunda herhangi bi garanti yok.eğer bulamazsak geziniriz diye düşündüm.hem pazar günü nasıl bir etkinlik yapabiliriz onu konuşuruz.takdiri size kalmış.ama gidelim derim.bu arada sinema migros afm.

cevaplarınızı görüşlerinizi esirgemeyin

bu arada murat abim herhalde pazartesi çıkarırsın motoru bana ole gelio hadi hayırlı olsun bakalım....

valla dostum sinemaya felan gitmeyin. memleket o.ç. kaynıyor. ben sinemadan döndüm. Hangi a.g. yaptıysa su dökmüş oturağa. Ahhh ahhh... yakalayamamki denk gelmiyor bi. O zaman su nasıl dökülürmüş o arkadaşa bir gösterirdim. geceyi bi hastanede geçirsin aklı başına gelirdi dangalağın.

biz böle bi milletiz işte. duran araca zarar verebilcek kadar itleşebiliyoruz.

hayırlı olsun murat abi,yenisi geldi haberini umarım çok beklemeden alırız :cat:hafta sonu aktivitesi olarak uçurtma şenliğine katılmak güzel fikir ama bugün sinemaya gelebilmem biraz zor:salut:yarın inşallah uçurtma şenliklerinde tanışabilmek dileğiyle...

Sakarya'dan Selam millet... :)

Umut ve Faruk beni taa burada buldu ve size yazmamı istedi. :mrgreen:

Saat 8 değil , 7 olarak değiştirilmiş. :cyclopsan

Yani , Toplanma saat: 19:00 da ; H.Polatkan Migros'da olacaktır. Bilginize...

aytaç uçurtma şenliğine ben gitmeyi çok istiyorum valla.sen gelebilrimisin bilmem ama güzel olabilir yani. hem ismail sözünden çaymazsa bana karadüzen bişeyler yaparım ucurursun demişti:queen:
yalnız buluşma işini nasıl yaparız bilmiyorum. benim yarın 12:30 yada 13:00 gibi falan kurs bitiyo. ondan sonra gelebilirim anca.tabi havanın yağmaması koşuluyla.
nası yaparız şimdi:çarşıda biyerlerde buluşup toplucamı gideriz yoksa doğrudan herkes mutalıp çayırındamı buluşur.

arkadaşlar uçurtma şenliği ile ilgili bilgi bu linkte var. isteyen buradanda bilgi alabilir.
http://www.eskport.com/modules/extcal/event.php?event=74

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
onder ucurtma senlıgı senın dersten cıktıgın saatlerde bıtıyo nerdeyse..10:00 gıbı baslıyo yaklasık 14:00 da bıtıyo..
ayrıca sadece unıversıte ogrencılerı degıl tegv (turkıye egıtım gonullulerı vakfı) ogrencılerıde katılıyo senlıge..
amator grupların ufak bı konserı oluyo..
gıtmek ısteyen warsa haberleselım..ben kesın gıtcem yengenız tegv gonullusu :)

sınemayada gelemem bu aksam :( o fılm ıcınde yengenıze sozum war

valla eren benim kurs yarın tam 12:20 de bitiyo.12:45 gibi falan orada olurum heralde.umarım çok şey kaçırmış olmam o zamana kadar.gerçi bilgi için verdiğim linkte şöyle yazıyo ama nasıl olur bilmem.

Tarih: 27 Mayıs 2007 10:00-19:00
Yer: İki Eylül Kampusü Şenlik Alanı
Düzenleyen: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Forumdan Uzaklaştırıldı
bıtıs saatının 19:00 olduguna bakma en gec 15:00 da kımse kalmıyo alanda..sadece ucurtma ucuranlar kalıyo konser , vs... butun etkınlıkler bıtıyo..

ben bırazdan motorla cıkıyom bı turlıcam takılmak ısteyen olursa cepten ulassın ıstasyon cay bahcesıne falan gıderız
0544 740 98 67 >>>Motorize26..bi telefon kadar yakın :p

evet yarın ki uçurtma şenlikleri için iki senelik sakladığım iyi kötü bi uçurtmam var.isteyen varsa yarın getirip verebilirim sadece ipi yok onu da yarın hallederim.arkadaşlar eğer şenliğe gidilecekse aranızda bi saat belirleyin ben ona göre karşılarım sizleri çayırda.belki yanımda ismail abimde olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
dısardan yenı geldım..bızım black jawa "suleyman"ın yanına ugradım..tamda paket servısıne cıkıyomus..beraber goturduk pızzayı:) donus yolundada bılın bakalım kıme rastladık :queen: aytac:bounce: ee tabı saat 23:00 da suleyman aytacı gorunce ufak caplı bı aıle facıası yasanıyodu az kalsın..Allahtan motor wardıda altımda kacıp canımı kurtardım :p
ewe donus yolunu bırazda uzatarak 38km yol gezdım geldım :)

yarınkı senlık ıcın ben yola cıkıcaam saatı yazarım bırazdan..yengenıze baglıyım cunku:) o kacta derse o saatte cıkarım :cherry:

Ucurtma senlıgı ıcın;
Toplanma saatı : 10:30
Yer: Anadolu Üniv.Yunusemre kampüsü otoparkı..
Hareket:10:40

Ucurtması olmayanlar senlık alanında muhtemelen dagıtılıcak olan bedava ucurtmalardan alabılırler

Son düzenleme:
Eren organizasyon güzel olmuş.benim işim olmazda bi aksaklık çıkmazsa sizleri çayırda MZ'imle beklerim:bounce:
hem bu sebeple tüm MT ile tanışmış oluruz:cat:
inşallah bi terslik çıkmaz :silent:Yarın görüşmek dilğiyle...herkese iyi geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar