valla haco bozüyüğe kadar kanser oluyorum dümdüz yol . sonra macera başlıyor . siz volkan abi ye nasıl yetişiyorsunuz le yolda 
yaw arkadaşlar biraz naked yada cross a bineyim diyorum . crusıer ın konforu basbaska yaa . vt 600 çok ilgimi çekmeye başladı . yaw sinan abi sen gs 500 al . taha xt 600 . ben vt 750 sitede racingi olan arkadaslar da var . sıra sıra bıner tatmın oluruz fena mı olur yaw.
sinan abi iletine ne guldum heee
artık bu mevsimde uzun yol yapılmaz degılmı arkadaslar . anlaşılan seneye ağustosta askerden izne geleceğim zaman yada 2010 mayıs 16 dan sonra bir uzun yol yapalım çünkü yola gittiğim arkadaş denilen kişiler dışında herşey çok güzeldi .
Uzun yol yapılmaz olur mu ya???Tam gaz devam kar düşene kadar yolu var motoru sokmam :cherry: Sağolsunlar Faruk,Umut ve Volkan Abi sayesinde Sakarı çerez gibi gelmeye başladı :mrgreen: Bursa'ya da sık sık uğrayacağıza benziyor :cherry: Önümüzdeki sezon çok bomba bi sezon olacak inşallah :cat:
günaydın herkese..
inşallah adamım. bazı değişiklikler olmaya başladı. malum dünya çapında olan olumsuzluklar nedeniyle ve ülkemizdeki rutin kullandığımız şeylerin fazlasıyla zamlanmasından dolayı biraz kemer skma içersine giriyoruz yavaş yavaş.:salut: taksi'nin de geliri kendine yetiyo yakıt kira vergi vs...:salut:
bu pazar ybr'ci bi kaç arkadaşla biçok şehirin ortasında bulunan düzce'de buluşmayı planlıyoruz (ybr topikinde yok :mrgreenDüzce'yi seçmemizin nedeni bir akşam bi çok ybr'ci arkadaşımla konferans yaptık ve herkes bulunduğu ilden en az 400km uzaklıkta bi yer hesapladı çeşitli sitelerden. Bu nedenle de motorumun ufak bakımlarını yaptırdım
hava filtresini değiştirdim aküsünü yeniledim ve karbüratör ayarlarını gözden geçirttim
%70 hazırım :mrgreen:muhtemelen 5-6 ybr olacağız
al sana uzun yol işte
günübirlik olacak. sabah 6 gibi çıkmayı planlıyorum buralardan
izine geleceğini sanmıyom eray. o botları giyince çıkarasın gelmiyor
tam motorcu işte :mrgreen: tam gaz spin vınnn :mrgreen: evet bomba sezon olabilir :wiinkk: dizlik ya da pantolon öneririm size arkadaşlar
sana da iyi akşamlar eminnoldu ? kaskın yan kapaklarını temin ettinmi ? yoksa istanbullu arkadaşlarımla temasa geçebilirim :wiinkk:
iyi yolculuklar abi allah kaza bela bi aksilik vermeden güzel bi yolculuk nasip etsin
tahaaa napiyoz Enduro alıyozmu =) adanada bile Xt660 grubu war
abi hayırlı yolçuluklar bol bol foto eklersin artık dimi
digi_boy26 sana iyi yolculuklar, yalnız ufak bir hatırlatma, ybr nin rüzgarlığı göğüs hizasından yukarısında işe yaramıyor. Yani çok soğuk olabilir. Zevk işkenceye dönüşmesin aman dikkat. Dönüşte bizlere anlatırsınız artık.Tekrar iyi yolculuklar.
iyi yolculuklar abi allah kaza bela bi aksilik vermeden güzel bi yolculuk nasip etsin
tahaaa napiyoz Enduro alıyozmu =) adanada bile Xt660 grubu war
alıyoz tabi yaa bu yaza bi ayar çekeyim ben ya kıredi patlatcaz yada para birik tir cez xt 600 alcam gali
sen napmayı düşünuyon BUGRA
akşam akşam cezayı yedik geldik...r:
r::mrgreen:
ben dün hayırlı olsuna gittim güzel makineydi .
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, viper_1, Cihat Taygut cihat abi nerelerdesin sen yawf arada bir uğra şuralara![]()
hayırdır abi noldu??![]()
kesin kask ?!!