[Eskişehir - MT]

valla haco bozüyüğe kadar kanser oluyorum dümdüz yol . sonra macera başlıyor . siz volkan abi ye nasıl yetişiyorsunuz le yolda :)

valla haco bozüyüğe kadar kanser oluyorum dümdüz yol . sonra macera başlıyor . siz volkan abi ye nasıl yetişiyorsunuz le yolda :)

ohaaaa :d bilgisayar kafayı yedi nasıl attı ki o kadar msjı

Son düzenleme:
yaw arkadaşlar biraz naked yada cross a bineyim diyorum . crusıer ın konforu basbaska yaa . vt 600 çok ilgimi çekmeye başladı . yaw sinan abi sen gs 500 al . taha xt 600 . ben vt 750 sitede racingi olan arkadaslar da var . sıra sıra bıner tatmın oluruz fena mı olur yaw.

sinan abi iletine ne guldum heee

artık bu mevsimde uzun yol yapılmaz degılmı arkadaslar . anlaşılan seneye ağustosta askerden izne geleceğim zaman yada 2010 mayıs 16 dan sonra bir uzun yol yapalım çünkü yola gittiğim arkadaş denilen kişiler dışında herşey çok güzeldi .

inşallah adamım. bazı değişiklikler olmaya başladı. malum dünya çapında olan olumsuzluklar nedeniyle ve ülkemizdeki rutin kullandığımız şeylerin fazlasıyla zamlanmasından dolayı biraz kemer skma içersine giriyoruz yavaş yavaş.:salut: taksi'nin de geliri kendine yetiyo yakıt kira vergi vs...:salut:

bu pazar ybr'ci bi kaç arkadaşla biçok şehirin ortasında bulunan düzce'de buluşmayı planlıyoruz (ybr topikinde yok :mrgreen:) Düzce'yi seçmemizin nedeni bir akşam bi çok ybr'ci arkadaşımla konferans yaptık ve herkes bulunduğu ilden en az 400km uzaklıkta bi yer hesapladı çeşitli sitelerden. Bu nedenle de motorumun ufak bakımlarını yaptırdım :) hava filtresini değiştirdim aküsünü yeniledim ve karbüratör ayarlarını gözden geçirttim :) %70 hazırım :mrgreen:muhtemelen 5-6 ybr olacağız :) al sana uzun yol işte :) günübirlik olacak. sabah 6 gibi çıkmayı planlıyorum buralardan :) izine geleceğini sanmıyom eray. o botları giyince çıkarasın gelmiyor :)

Uzun yol yapılmaz olur mu ya???Tam gaz devam kar düşene kadar yolu var motoru sokmam :cherry: Sağolsunlar Faruk,Umut ve Volkan Abi sayesinde Sakarı çerez gibi gelmeye başladı :mrgreen: Bursa'ya da sık sık uğrayacağıza benziyor :cherry: Önümüzdeki sezon çok bomba bi sezon olacak inşallah :cat:

tam motorcu işte :mrgreen: tam gaz spin vınnn :mrgreen: evet bomba sezon olabilir :wiinkk: dizlik ya da pantolon öneririm size arkadaşlar :)

günaydın herkese..

sana da iyi akşamlar emin :) noldu ? kaskın yan kapaklarını temin ettinmi ? yoksa istanbullu arkadaşlarımla temasa geçebilirim :wiinkk:

digi_boy26 sana iyi yolculuklar, yalnız ufak bir hatırlatma, ybr nin rüzgarlığı göğüs hizasından yukarısında işe yaramıyor. Yani çok soğuk olabilir. Zevk işkenceye dönüşmesin aman dikkat. Dönüşte bizlere anlatırsınız artık.Tekrar iyi yolculuklar.

inşallah adamım. bazı değişiklikler olmaya başladı. malum dünya çapında olan olumsuzluklar nedeniyle ve ülkemizdeki rutin kullandığımız şeylerin fazlasıyla zamlanmasından dolayı biraz kemer skma içersine giriyoruz yavaş yavaş.:salut: taksi'nin de geliri kendine yetiyo yakıt kira vergi vs...:salut:

bu pazar ybr'ci bi kaç arkadaşla biçok şehirin ortasında bulunan düzce'de buluşmayı planlıyoruz (ybr topikinde yok :mrgreen:) Düzce'yi seçmemizin nedeni bir akşam bi çok ybr'ci arkadaşımla konferans yaptık ve herkes bulunduğu ilden en az 400km uzaklıkta bi yer hesapladı çeşitli sitelerden. Bu nedenle de motorumun ufak bakımlarını yaptırdım :) hava filtresini değiştirdim aküsünü yeniledim ve karbüratör ayarlarını gözden geçirttim :) %70 hazırım :mrgreen:muhtemelen 5-6 ybr olacağız :) al sana uzun yol işte :) günübirlik olacak. sabah 6 gibi çıkmayı planlıyorum buralardan :) izine geleceğini sanmıyom eray. o botları giyince çıkarasın gelmiyor :)

tam motorcu işte :mrgreen: tam gaz spin vınnn :mrgreen: evet bomba sezon olabilir :wiinkk: dizlik ya da pantolon öneririm size arkadaşlar :)

sana da iyi akşamlar emin :) noldu ? kaskın yan kapaklarını temin ettinmi ? yoksa istanbullu arkadaşlarımla temasa geçebilirim :wiinkk:

abi hayırlı yolçuluklar bol bol foto eklersin artık dimi

iyi yolculuklar abi allah kaza bela bi aksilik vermeden güzel bi yolculuk nasip etsin

tahaaa napiyoz Enduro alıyozmu =) adanada bile Xt660 grubu war

iyi yolculuklar abi allah kaza bela bi aksilik vermeden güzel bi yolculuk nasip etsin

yaparız bizde hacım . şu askerliği bir halledem elimde mevcut paraya göre bir motor alacagım sonra tarzıma donecegım . ben geldiğimde sizler inşallah almış olursunuz

abi hayırlı yolçuluklar bol bol foto eklersin artık dimi

digi_boy26 sana iyi yolculuklar, yalnız ufak bir hatırlatma, ybr nin rüzgarlığı göğüs hizasından yukarısında işe yaramıyor. Yani çok soğuk olabilir. Zevk işkenceye dönüşmesin aman dikkat. Dönüşte bizlere anlatırsınız artık.Tekrar iyi yolculuklar.

daha belli değil arkadaşlar :) ama gönlüm var :) yağmurluğu alcam bitane de lastik tamir kiti, takım zaten var (yedek buji 2 tane, yedek far ampülü de var) ama diyom işte inşallah gitcem :) son gelişmelerden haberdar olursunuz :cherry:

size şimdiden iyi yolculuklar arkadaşlar dikkatli olun kazasız belasız gidin gelin inşallah ama bol bol resim bekliyoruz o na göre ;)

gurubumuzun üyelerinden ve kendisi motosiklet tamircisi olan salim abi namı değer ayarcı salim 2003 model Futura RST 1000 almıştır güle güle kullanmasını temenni ediyoruz aynı zamanda motosiklet alım satımıda yapan ustamız eminim bundanda iyi bir kazanç elde edecektir :) Bu arada aldıgı gibi satılık oldugunu belirtti düşünenler için

ResimPNG.jpg

Resim0010.jpg

Resim0009.jpg

alıyoz tabi yaa bu yaza bi ayar çekeyim ben ya kıredi patlatcaz yada para birik tir cez xt 600 alcam gali
sen napmayı düşünuyon BUGRA

Ustacım yeni motorun hayırlı olsun yakışmışşşş Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hayırlı işler dilerim.:cat:

alıyoz tabi yaa bu yaza bi ayar çekeyim ben ya kıredi patlatcaz yada para birik tir cez xt 600 alcam gali
sen napmayı düşünuyon BUGRA

taha aynen seninle aynı durumda para biriktirip eksiğe kredi çekicem XT600 yada TT600R alıcam.. yanlız değilsin =)

SALİM USTA'M
bu aprilla 11DL915 olan aprillamı yoksa başkamı ustam bi tane daha wardı eskişehirde omu diye merak ettim

ben dün hayırlı olsuna gittim güzel makineydi .

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, viper_1, Cihat Taygut cihat abi nerelerdesin sen yawf arada bir uğra şuralara :D

kesin kask ?!!

ben dün hayırlı olsuna gittim güzel makineydi .

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, viper_1, Cihat Taygut cihat abi nerelerdesin sen yawf arada bir uğra şuralara :D

makina bnmde hoşuma gitti belki 3-4 sene sonra touring bi makina olabilir

Son düzenleme:
hayırdır abi noldu??:)

valla bende anlamadım. ulus cad.'den atatürk cad.ne son saniye bittikten sonra döndüm. solda da motorize polis varmış. düdük sesi geliyo ben arkama bakıyom ileri bakıyom meğer benim solumdaymış. gel-gel yaptı bende kırmadım tabi abi'yi :p:p hoşgeldin diyo sayın şahıs :pr::pr::pr: resmen tii geçiyo yani. ben bişe sölemedim. ehliyet ruhsatına bakalım bi dedi. ben hala sessizliğimle çıkardım verdim. hiç ses etmiyorum ama. kafaya koymuş kescek cezayı. yazdıı yazdıı köşeye de en son tutarı yazdı. 55 ytl 15gün içinde ödersem 47miş... bende iyi akşamlar dedim bastım gaza. az daha gezcektim canım sıkıldı eve girdim bende...

umut, arkadaşlara sor bakalım benim kasksız ya da dizliksiz maskesiz gözlüksüz montsuz gezdiğimi görmüşlermi? herkes burda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar