[Eskişehir - MT]

BAŞIMIZ SAGOLSUN SEVDİGİM Bİ ABİMİZDİ BE ADALAR DOKTORLAR MEVKİGİNDE BİSİKLETE BİNERDİ SONRADAN MOTORO TERFİ ETMİŞTİ AMA BERABER GEZMEK NASIP OLMADI BEEE allah geride biraktıklarına sabır versın ....

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...:(((((

emin, kusura bakma kardeşim sen düz geleceksin diye minibüsü geçtim sonra seni kaybettim :pale: geri döndüm ama sen o esnada heralde eski otogar civarına dönmüşsün :)

erkanoran abi, o akşam çok dar zamana denkgeldi durup 2 laf edemedik bundan sonra görüşürüz inşallah :)

evet ya ben ordan otogara dogru döndüm..
valla ii olur bi gün konusalım bi muhabbet edemed.k ..:))

Son düzenleme:
ABİ daha sıkılmadın mı bilecikten yaa . biz ya kütahya yada abant yapalım

şimdi gittim geldim :) Sezonu Kapatmayanlara nispet 182 km :cherry:

Bilecik - Bozüyük arası yol yapım çalışması var. Trafik 19:00 dan sonra kapalıydı.
Ortalık kamyon-tır pazarı gibi :mrgreen: Hiç o tarafa bulaşmayın. Ben az önce geldim :)

laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir :pr::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee :pr::mrgreen::mrgreen:

:cyclopsan Kendisini Doktorlar Cad.'den tanırdık. Üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin...

abi, haala şoktayım ben resmen dumur geldi varyaaa :pale::pale::pale:

yapmaya hacım nerde ne zaman olmuş . daha dün beraberdik yaa :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::::salut::salut::salut::

bende vardım ya. şoka girdim olm resmen :pale::salut::salut::salut::salut::salut::salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

[NOT]
İhmalle gelen korkunç ölüm
23 Ekim 2008 Perşembe

20081023iHMALLE%20GELEN%20BiR.jpg

İnşaat halindeki 8 katlı bir binanın asansörünü kurma işinde çalışan bir işçi asansör boşluğuna düşerek öldü.
Atatürk Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Erdoğan İnşaat şirketi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 8 katlı apartmana asansör kurma işinde çalışan 29 yaşındaki Fatih Gökmen, asansör boşluğuna düştü. 8’inci kattan bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı halde kafa aşağı binanın giriş katına kadar düşen Fatih Gökmen, düşme sırasında kafasını asansör kabininin bulunacağı duvarlara çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı olduğu için baş aşağı asılı kalan Fatih Gökmen’in cesedini çıkartıp cenaze aracına taşıdı. Bekar olduğu belirtilen Gökmen’in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ölen gencin çalışma arkadaşları "Fatih, beline emniyet kemeri ve halatı takmıştı. Ancak halat kancasını bulunduğu kata takmamıştı. Bu konuda onu uyardık. Ancak o asansör süspansiyonun kendi ağırlığını taşıyabileceğini söyledi. Bastığı yer, ağırlığını taşıyamayıp asansör boşluğuna düştü. Fatih’in bir ayağının takılı olduğu asansör süspansiyonu apartmanın birinci katı ile zemin arasında durdu. Bu nedenle Fatih’in kafası zemine çakılmadı ancak düşme sırasında duvarlara çarptı. Bu da ölümüne neden oldu" dediler.

[/not]

yemin ederim acaba görürmüyüm diye doktorlar caddesinden ve kızılcıklı adalar'dan geçtim :salut::salut:

Evet dylan Eskişehir'de sevdiğim bir abime nasip oldu yani memleketini bırakamadı bakalım bunuda nüfusa EsEs 'li olarak kaydettireceğiz hayırlısıyla:cat: :wiinkk: :cat:

hayırlı olsun bakalım yakışıklı motor:)

evet ya ben ordan otogara dogru döndüm..
valla ii olur bi gün konusalım bi muhabbet edemed.k ..:))

bi daha denkgelirse sen önden git :mrgreen:

Son düzenleme:
abicim göz göre göre ölüme gitmişssin , keşke tam takım çalışsaydın su an ev yerine , doktorlar da sohbet edip kahkaha atıyor olurduk

ALLAH RAHMET EYLESİN :salut::salut:

Arkadaşlar gazetede yazılan bazı yazıların aslı yok.Fatih arkadaşımızın emniyet halatı takılıymıştı ancak bir sorun olmuş ve böyle talihsiz bir olay meydana gelmiş.Emniyete arkadaşlarının verdiği ifadede Fatih'in emniyet halatı kullandığı yönünde ama olay medyaya bu şekilde yansıtılmış.Amaç nedir anlayamadım ama bir bit yeniği var bu işte.Patronlarıda olay esnasında olay yerinden kaçmışlar duyduğum kadarıyla.Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı...

Arkadaşlar gazetede yazılan bazı yazıların aslı yok.Fatih arkadaşımızın emniyet halatı takılıymıştı ancak bir sorun olmuş ve böyle talihsiz bir olay meydana gelmiş.Emniyete arkadaşlarının verdiği ifadede Fatih'in emniyet halatı kullandığı yönünde ama olay medyaya bu şekilde yansıtılmış.Amaç nedir anlayamadım ama bir bit yeniği var bu işte.Patronlarıda olay esnasında olay yerinden kaçmışlar duyduğum kadarıyla.Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı...

hamza aynı şeyleri düşünüyoruz . farkındamısın

fatih abi bize korumalıksız bindiğimizde kızan bir abimizdi kesinlikle emniyetsiz çalışmaz diyorum. yakında çıkar kokusu

Son düzenleme:
şimdi gittim geldim :) Sezonu Kapatmayanlara nispet 182 km :cherry:

laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir :pr::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee :pr::mrgreen::mrgreen:

abi, haala şoktayım ben resmen dumur geldi varyaaa :pale::pale::pale:

bende vardım ya. şoka girdim olm resmen :pale::salut::salut::salut::salut::salut::salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

[NOT]
İhmalle gelen korkunç ölüm
23 Ekim 2008 Perşembe

20081023iHMALLE%20GELEN%20BiR.jpg

İnşaat halindeki 8 katlı bir binanın asansörünü kurma işinde çalışan bir işçi asansör boşluğuna düşerek öldü.
Atatürk Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Erdoğan İnşaat şirketi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 8 katlı apartmana asansör kurma işinde çalışan 29 yaşındaki Fatih Gökmen, asansör boşluğuna düştü. 8’inci kattan bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı halde kafa aşağı binanın giriş katına kadar düşen Fatih Gökmen, düşme sırasında kafasını asansör kabininin bulunacağı duvarlara çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı olduğu için baş aşağı asılı kalan Fatih Gökmen’in cesedini çıkartıp cenaze aracına taşıdı. Bekar olduğu belirtilen Gökmen’in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ölen gencin çalışma arkadaşları "Fatih, beline emniyet kemeri ve halatı takmıştı. Ancak halat kancasını bulunduğu kata takmamıştı. Bu konuda onu uyardık. Ancak o asansör süspansiyonun kendi ağırlığını taşıyabileceğini söyledi. Bastığı yer, ağırlığını taşıyamayıp asansör boşluğuna düştü. Fatih’in bir ayağının takılı olduğu asansör süspansiyonu apartmanın birinci katı ile zemin arasında durdu. Bu nedenle Fatih’in kafası zemine çakılmadı ancak düşme sırasında duvarlara çarptı. Bu da ölümüne neden oldu" dediler.

[/not]

yemin ederim acaba görürmüyüm diye doktorlar caddesinden ve kızılcıklı adalar'dan geçtim :salut::salut:

hayırlı olsun bakalım yakışıklı motor:)

bi daha denkgelirse sen önden git :mrgreen:

ALLAH Gani Gani Rahmet Eylesin Geride Kalanlarına Sonsuz Metanet Versin Ve Tüm Sevenlerinin Başısağolsun

gökhan hayırlı olsun motorun valla yeni farkettim...

darısı başıma

gerçi benim istediğim biraz tuzlu ama ...vfr:))))

arkadaşlar içimizde fatih abiyi tanımayan yoktrur . bir gün ailesine baş sağlığına gitsek nasıl olur .

bu arada arkadaşlar aklınızda bulunsun askere gideceğim için motorumu müşterisi çıkarsa satmayı düşünüyorum . gelince daha büyük bir makine almak için ve askerde para lazım olacak

Başımız sağolsun tanışmadığım/tanışma fırsatı bulamadığım bi insan ama belli ki sevilen bi insanmış.Allah rahmet etsin kendisine,günahları affola inş. Ailesine&yakınlarına sabır diliyorum...

Gökhan abi neaptn yafs hani beraber alıcaktk :p hayırlı olsun abim benim :rendeer:

Başımız sağolsun tanışmadığım/tanışma fırsatı bulamadığım bi insan ama belli ki sevilen bi insanmış.Allah rahmet etsin kendisine,günahları affola inş. Ailesine&yakınlarına sabır diliyorum...

Gökhan abi neaptn yafs hani beraber alıcaktk :p hayırlı olsun abim benim :rendeer:

Teşekkürederim Ahmetcim inşallah hayırlısıyla ALLAH sanada nasip eder seçimimiz doğru sanada şiddetle tavsiye ederim bunu kullanmaya başlayınca gördüm çok tatlı zevkli bir makina :bounce::cat:

buarada 1001. mesajını bana yazdığın dikkatimi çekti ilginç geldi :)

Son düzenleme:
Teşekkürederim Ahmetcim inşallah hayırlısıyla ALLAH sanada nasip eder seçimimiz doğru sanada şiddetle tavsiye ederim bunu kullanmaya başlayınca gördüm çok tatlı zevkli bir makina :bounce::cat:

buarada 1001. mesajını bana yazdığın dikkatimi çekti ilginç geldi :)

Amin amin hem nasıl amin :cherry:Seçim gerçekten çok güzel bence de.Ama o geceki muhabbetimizde iyi sabır sarfetmişsn eminim, ben olsam dayanamaz söylerdm valla:queen:

1001. msj.dı evet :) ilgin için ben teşekkür ederim abi :rendeer:

bu da 1002. o da senin olsn :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar