[Eskişehir - MT]

hee iyi bakalım tekeriniz düz bassın , pazar günü de biz gideceğiz , inşallah bir 350 km devireceğiz abant bolu falan .

ŞU 29 EKİM KONVOYUNA KARAR VERELİM ARKADAŞLAR . BÜTÜN ŞEHİRLER YAPACAK NEREDEYSE

hayır hacım yaya ydın . benim dükkan zx9 yeşil motoru olan ismail abinin çalıştığı yemen baharata sor eray de kırmızı motorlu . tarif ederler yada taşbaşı kuyumcular çarşısı var beyaz bir bina alt tarafında mehmet terzı maraton sporun kocaman bir spor vitrini var onun baktığı sokağa gir ( çarşı camiisinede gider ayrıca ) soldan 2. dükkan ahmet kundura yazıyor. motorun kapıda olma ihtimali yüksek . hayrola seni hiç motorla görmüyorum bakımda diye biliyordum .

tmm hacım hatırladım :) motorla geziyorum ama fazla değil 1-2 saat sonra arabayla devam gezmeye

hacım altında zx 10 var . bas bursaya . kütahyaya. veya yakın şehirlere

OĞUZ bakıyorum sitede baya online ve aktifsin bu aralar :)

Son düzenleme:
:cat::cat::cat::queen::queen::cat:

Race motorda durum böyle kardeşim :cat: Ha tamam hobidir sevdadır binersin ki burada bulunan kişilerde zaten motoru o amaçla kullanıyor ama karı kız işleri işin cilası diyeyim ben sana :wiinkk::cat:Race motor her zaman dikkat çeker hele ki arkasında güzel bi kız varsa iki kat dikkat çeker :cat:

haklısın tabi dediğin doğru race+hatun=2kat ilgi
ama bazıları da vra sportmenliği,motor tutkusunu bi tarafa bırakıp tamamen şekil imaj peşinde. gördük bölelerini...

emin, kusura bakma kardeşim sen düz geleceksin diye minibüsü geçtim sonra seni kaybettim :pale: geri döndüm ama sen o esnada heralde eski otogar civarına dönmüşsün :)

erkanoran abi, o akşam çok dar zamana denkgeldi durup 2 laf edemedik bundan sonra görüşürüz inşallah :)

slm mt motorumu satmış bulunmaktayım alan arkadaş hayrını görür inşallah ve bana 1500 ytl ye kadar bi motor lazım MT ESKİŞEHİRDEN satan veya tavsiye edebileceği bi marka model varmı ?

arkadaslar gt250r gri renk kafama aşırı derece de yatmış durumda nasıl bir motordur bilgisi olan varmı

selemun aleykum millet helal olsun sezonu kapatmayanlara pazar gunu ablamın dügünu olmasa size zevkle eşlik ederdim ki pazar düğün var AMA YOK İLLA gezcez derseniz bidaki pazar dünya turuna bile cıkabilirim valla insallah hava güzel olur yagmurdan erteledigimiz geziye devam ederiz dimi SİNAN abiiii yada durmus abiye baskına gidem olmamı .............................?
yada mt ce soyle sezon sonu gezileri yapak.

selemun aleykum millet helal olsun sezonu kapatmayanlara pazar gunu ablamın dügünu olmasa size zevkle eşlik ederdim ki pazar düğün var AMA YOK İLLA gezcez derseniz bidaki pazar dünya turuna bile cıkabilirim valla insallah hava güzel olur yagmurdan erteledigimiz geziye devam ederiz dimi SİNAN abiiii yada durmus abiye baskına gidem olmamı .............................?
yada mt ce soyle sezon sonu gezileri yapak.

valla pazarları mesai güzel oluyor duygusal açıdan :mrgreen::mrgreen: 3ten sonra ben bilecik yoluna vurmayı düşünüyorum :) nasip bakalım bi de ben gideyim şu nallıhan bilecik taraflarına :) domaiç kadar güzelmi bakalım :)

valla pazarları mesai güzel oluyor duygusal açıdan :mrgreen::mrgreen: 3ten sonra ben bilecik yoluna vurmayı düşünüyorum :) nasip bakalım bi de ben gideyim şu nallıhan bilecik taraflarına :) domaiç kadar güzelmi bakalım :)

ABİ daha sıkılmadın mı bilecikten yaa . biz ya kütahya yada abant yapalım

Bilecik - Bozüyük arası yol yapım çalışması var. Trafik 19:00 dan sonra kapalıydı.
Ortalık kamyon-tır pazarı gibi :mrgreen: Hiç o tarafa bulaşmayın. Ben az önce geldim :)

KGM : 650-03+00
Bilecik-Bozüyük yolunun 40-77.km.leri arasındaki yol çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-19.00 saatleri arasında aralıklarla sağlanmaktadır.
Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Acı Kaybımız

Eskişehir'li Fatih Gökmen (Kel FAtih) arkadaşımız Vefat etmiştir.Asansör firmasında talihsiz bir kaza geçirerek yaşama gözlerini kapamıştır.Yarışlara iştirak eden bir arkadaşımızdı Esbike Takımının ve Eskişehir Bisiklet Camiasının maskotuydu.Herhalde onu sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.Başımız Sağolsun.

KEL.jpg

motokel.jpg

fatihgokmen.jpg

:cyclopsan Kendisini Doktorlar Cad.'den tanırdık. Üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin...

Eskişehir'li Fatih Gökmen (Kel FAtih) arkadaşımız Vefat etmiştir.Asansör firmasında talihsiz bir kaza geçirerek yaşama gözlerini kapamıştır.Yarışlara iştirak eden bir arkadaşımızdı Esbike Takımının ve Eskişehir Bisiklet Camiasının maskotuydu.Herhalde onu sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.Başımız Sağolsun.

KEL.jpg

motokel.jpg

fatihgokmen.jpg

yapmaya hacım nerde ne zaman olmuş . daha dün beraberdik yaa :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::::salut::salut::salut::

çok üzüldüm allah zahmet eylesin . yaaa fatih abi nereye gittin be abi :salut::salut::salut::salut:

6 senelik muhabbetimizde çok güzel günler geçirdik be fatih abim , gökay cenaze nerden kalkıyor hacım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar