ne zaman gidiyorsunuz hamza kimlerle nereye
hayır hacım yaya ydın . benim dükkan zx9 yeşil motoru olan ismail abinin çalıştığı yemen baharata sor eray de kırmızı motorlu . tarif ederler yada taşbaşı kuyumcular çarşısı var beyaz bir bina alt tarafında mehmet terzı maraton sporun kocaman bir spor vitrini var onun baktığı sokağa gir ( çarşı camiisinede gider ayrıca ) soldan 2. dükkan ahmet kundura yazıyor. motorun kapıda olma ihtimali yüksek . hayrola seni hiç motorla görmüyorum bakımda diye biliyordum .
tmm hacım hatırladımmotorla geziyorum ama fazla değil 1-2 saat sonra arabayla devam gezmeye
:cat::cat::cat::queen::queen::cat:
Race motorda durum böyle kardeşim :cat: Ha tamam hobidir sevdadır binersin ki burada bulunan kişilerde zaten motoru o amaçla kullanıyor ama karı kız işleri işin cilası diyeyim ben sana :wiinkk::cat:Race motor her zaman dikkat çeker hele ki arkasında güzel bi kız varsa iki kat dikkat çeker :cat:
selemun aleykum millet helal olsun sezonu kapatmayanlara pazar gunu ablamın dügünu olmasa size zevkle eşlik ederdim ki pazar düğün var AMA YOK İLLA gezcez derseniz bidaki pazar dünya turuna bile cıkabilirim valla insallah hava güzel olur yagmurdan erteledigimiz geziye devam ederiz dimi SİNAN abiiii yada durmus abiye baskına gidem olmamı .............................?
yada mt ce soyle sezon sonu gezileri yapak.
valla pazarları mesai güzel oluyor duygusal açıdan :mrgreen::mrgreen: 3ten sonra ben bilecik yoluna vurmayı düşünüyorumnasip bakalım bi de ben gideyim şu nallıhan bilecik taraflarına
domaiç kadar güzelmi bakalım
![]()
KGM : 650-03+00
Bilecik-Bozüyük yolunun 40-77.km.leri arasındaki yol çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-19.00 saatleri arasında aralıklarla sağlanmaktadır.
Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
Eskişehir'li Fatih Gökmen (Kel FAtih) arkadaşımız Vefat etmiştir.Asansör firmasında talihsiz bir kaza geçirerek yaşama gözlerini kapamıştır.Yarışlara iştirak eden bir arkadaşımızdı Esbike Takımının ve Eskişehir Bisiklet Camiasının maskotuydu.Herhalde onu sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.Başımız Sağolsun.
![]()
![]()
![]()