emin, kusura bakma kardeşim sen düz geleceksin diye minibüsü geçtim sonra seni kaybettimale: geri döndüm ama sen o esnada heralde eski otogar civarına dönmüşsün
erkanoran abi, o akşam çok dar zamana denkgeldi durup 2 laf edemedik bundan sonra görüşürüz inşallah![]()
valla sen gittin dylan kaldı buralarda haala görüyorum 848 :mrgree
Evet dylan Eskişehir'de sevdiğim bir abime nasip oldu yani memleketini bırakamadı bakalım bunuda nüfusa EsEs 'li olarak kaydettireceğiz hayırlısıyla:cat: :wiinkk: :cat:
ABİ daha sıkılmadın mı bilecikten yaa . biz ya kütahya yada abant yapalım
Bilecik - Bozüyük arası yol yapım çalışması var. Trafik 19:00 dan sonra kapalıydı.
Ortalık kamyon-tır pazarı gibi :mrgreen: Hiç o tarafa bulaşmayın. Ben az önce geldim![]()
:cyclopsan Kendisini Doktorlar Cad.'den tanırdık. Üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin...
yapmaya hacım nerde ne zaman olmuş . daha dün beraberdik yaa :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::::salut::salut::salut::
Evet dylan Eskişehir'de sevdiğim bir abime nasip oldu yani memleketini bırakamadı bakalım bunuda nüfusa EsEs 'li olarak kaydettireceğiz hayırlısıyla:cat: :wiinkk: :cat:
evet ya ben ordan otogara dogru döndüm..
valla ii olur bi gün konusalım bi muhabbet edemed.k ..)
Arkadaşlar gazetede yazılan bazı yazıların aslı yok.Fatih arkadaşımızın emniyet halatı takılıymıştı ancak bir sorun olmuş ve böyle talihsiz bir olay meydana gelmiş.Emniyete arkadaşlarının verdiği ifadede Fatih'in emniyet halatı kullandığı yönünde ama olay medyaya bu şekilde yansıtılmış.Amaç nedir anlayamadım ama bir bit yeniği var bu işte.Patronlarıda olay esnasında olay yerinden kaçmışlar duyduğum kadarıyla.Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı...
şimdi gittim geldimSezonu Kapatmayanlara nispet 182 km :cherry:
laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiirr::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar beer::mrgreen::mrgreen:
abi, haala şoktayım ben resmen dumur geldi varyaaaale:
ale:
ale:
bende vardım ya. şoka girdim olm resmenale::salut::salut::salut::salut::salut::salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
[NOT]
İhmalle gelen korkunç ölüm
23 Ekim 2008 Perşembe
![]()
İnşaat halindeki 8 katlı bir binanın asansörünü kurma işinde çalışan bir işçi asansör boşluğuna düşerek öldü.
Atatürk Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Erdoğan İnşaat şirketi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 8 katlı apartmana asansör kurma işinde çalışan 29 yaşındaki Fatih Gökmen, asansör boşluğuna düştü. 8’inci kattan bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı halde kafa aşağı binanın giriş katına kadar düşen Fatih Gökmen, düşme sırasında kafasını asansör kabininin bulunacağı duvarlara çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı olduğu için baş aşağı asılı kalan Fatih Gökmen’in cesedini çıkartıp cenaze aracına taşıdı. Bekar olduğu belirtilen Gökmen’in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ölen gencin çalışma arkadaşları "Fatih, beline emniyet kemeri ve halatı takmıştı. Ancak halat kancasını bulunduğu kata takmamıştı. Bu konuda onu uyardık. Ancak o asansör süspansiyonun kendi ağırlığını taşıyabileceğini söyledi. Bastığı yer, ağırlığını taşıyamayıp asansör boşluğuna düştü. Fatih’in bir ayağının takılı olduğu asansör süspansiyonu apartmanın birinci katı ile zemin arasında durdu. Bu nedenle Fatih’in kafası zemine çakılmadı ancak düşme sırasında duvarlara çarptı. Bu da ölümüne neden oldu" dediler.
[/not]
yemin ederim acaba görürmüyüm diye doktorlar caddesinden ve kızılcıklı adalar'dan geçtim :salut::salut:
hayırlı olsun bakalım yakışıklı motor
bi daha denkgelirse sen önden git :mrgreen:
millet nasılsınız
Başımız sağolsun tanışmadığım/tanışma fırsatı bulamadığım bi insan ama belli ki sevilen bi insanmış.Allah rahmet etsin kendisine,günahları affola inş. Ailesine&yakınlarına sabır diliyorum...
Gökhan abi neaptn yafs hani beraber alıcaktkhayırlı olsun abim benim :rendeer:
Teşekkürederim Ahmetcim inşallah hayırlısıyla ALLAH sanada nasip eder seçimimiz doğru sanada şiddetle tavsiye ederim bunu kullanmaya başlayınca gördüm çok tatlı zevkli bir makina :bounce::cat:
buarada 1001. mesajını bana yazdığın dikkatimi çekti ilginç geldi![]()
sen bırak racing i gel benim caracalı vereyım sana