[Eskişehir - MT]

hey mt 26 nbr sınız ben gelıyom kımse yok ben olmayınca herkes burada olmuyo yaa kendınıze ıyı bakın mt 26

iyiyiz selçuk sağol. (bu geçen gün cevap yazmadığım içindi!!)

mrb mt 26 nbsınız bugun cok guzel bır gun

iyiyiz selçuk sağol. (bu da bugun için!!)

mrb mt 26 nbrsınız o kadar nbr nasılsınız dıyorus surda kımse saol ıyı yada kotu yaf dıyenınıs yok nıye

iyiyiz selçuk sağol. (bunu atlamışım pardon:) )

mt 26 ailesi nbrsiniz hiç görüşemiyos yaa kendinize iyi bakın

iyiyiz selçuk sağol. (arada kaçanlar oluyo tabii)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaç gündür yazıp yamamak konusunda kararsız kaldım ama bu duruma kayıtsız kalamadım.
Eskişehire gelip yolda kaldığımda bundan sonra ( Özmert hariç ) kimseye eyvallah etmemem
gerektiğini çok iyi anlamış bulunmaktayım, hepinize iyi sürüşler ...................................... :pr:

merhaba mt26 nasılsınız.İnş iyisinizdir.Dün kötü bir oyunla portekize de yenildik.Geçmiş olsunnnnn:pr::pr:

Kaç gündür yazıp yamamak konusunda kararsız kaldım ama bu duruma kayıtsız kalamadım.
Eskişehire gelip yolda kaldığımda bundan sonra ( Özmert hariç ) kimseye eyvallah etmemem
gerektiğini çok iyi anlamış bulunmaktayım, hepinize iyi sürüşler ...................................... :pr:

noldu hayırdır ne sebeple böyle bir tanı koydun :silent:

:rendeer: Günaydın...Evet Harika Bir Pazar Günü Daha.Millet Ortalıkta Görünmediğine Göre Yollarda :cat: Ben de Bi Espark Yapıcam Arabayla Yollarda Görüşürsek Bi Selektör Çakın.:wiinkk: Parlement Mavi Lacetti RT 739 :cat: Belki Şöle Kısa Bi Çifteler Tarafı Yapabilirim :cat:

74 km üstelik tamamı 18:00 ile 22:25 arası :cherry: güzel bi pazardı :)

mrb mt 26 nbsınız bugun cok guzel bır gun

umarım iyi değerlendirmişsindir selçuk kardeşim:)

geçmiş olsun aytaç. inş bişeyin yoktur.:silent:

merhaba mt26 nasılsınız.İnş iyisinizdir.Dün kötü bir oyunla portekize de yenildik.Geçmiş olsunnnnn:pr::pr:

yapcak bişey yok ozan. adamlar 600cc gibi 60.dk'dan sonra açıldılar acaip gaz açtılar :p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen:

düzeltme: dağ havası aldık motorumla :p

s649bg1.jpg

bu da köyümüzün çeşmesi :p:p

s644hs7.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Gecenin onunda yolda kaldığım için herkesin eli kolu bağlı kaldı. Bilseydim sabahın onunda yolda kalırdım :farao: :farao:

Yok yok annem ve ben iyiyiz çok şükür, düşmeden falan kurtardım olayı :cherry:

aytaç msn ım var sende 05354089364 cep numaram her turlu konuda yardımcı olmaya calısırım ozellıkle yolda kalırsan , mesai yapmıyor olursam eğer bır alo demen yeterlıdır

bende sabah 8 de evden cıktım . mayıslara orda aytaç termal otelın havuzuna gıttım 2 kişiyken tesadufen eski dostları gördüm olduk 7 kişi neyse donuste , dağküplüde iyi bir yagmur yedik , solugu kıraathanede aldık , 200 km yol yaptım baya yorgunum fotoları yarın koymaya çalısacagım

önder abi haziran geldi düğün yaklaştı davetiyeyi tarattırıp koy suraya artık da dugun salonunun önü motopark a donussun
cümleten iyi geceler

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
aytaç msn ım var sende 05354089364 cep numaram her turlu konuda yardımcı olmaya calısırım ozellıkle yolda kalırsan , mesai yapmıyor olursam eğer bır alo demen yeterlıdır

Çok ama çok teşekkür ederim :rendeer:

Bu arada bir şeyi farkettim, kimsenin hakkını yemeyeyim, Volkanın sınavları dolayısıyla telefonu
kapalı olduğu için Süleymanı aradım, o da sağolsun "Geleyim hemen istersen." dedi :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
estafurullah ben öle bılıom yolda senın gıbı bır bayanı caresiz bırakabılırlermı ben ıcımden gelmez

Neyse bayan olmanın avantajları vardır elbette ama benim buna ihtiyacım yok :cat:

Evt o hafta biraz karışıktı. İşe yarayacağı zaman telefon kapalıydı. :cyclopsan
Aksi taktirde elimin uzandığı her konuda yardımcı olmaya çalışırım. :cat::cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evt o hafta biraz karışıktı. İşe yarayacağı zaman telefon kapalıydı. :cyclopsan
Aksi taktirde elimin uzandığı her konuda yardımcı olmaya çalışırım. :cat::cat:

Buna adım gibi eminim Volkancım :cat: :rendeer:

len bi kamyon bulsana bana, şöferide olsun ama :queen:

Hamit hiç boşuna dilini yorma, ben de taşınırken aynı şeyi dile getirmiştim ama kimseden ses çıkmamıştı :pr: :queen:

Son düzenleme:
günaydın eskişehir mt.......nasılsınız.:)ben daha önce yolda kalan arkadaşlara yardım edececeğimi yazmıştım.nasıl aklınıza gelmedim.:cat:

aytaç hanım bizi unutmayın:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar