[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biliyor musunuz bugün benm hayatımın bir dönüm noktası.Geçen sene yani 29/05/2007 tarihinde MT Eskişehir sakinleri ile Aytaç ablacığımın da büyük ısrarı üzerine tanıştığım ilk gündü.

Seninle iyi ki tanıştık Ahmetcim, daha dün gibi hatırlıyorum o zamanı, sen geldiğinde ben telefonla konuşuyordum,
İstasyon çay bahçesindeydik, sonra kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi abla nasılsın diye sormuştun. Aslında hala öyleyiz,
1 yıl oldu belki ama 40 yıldır tanışıyoruz sanki, beraber gülüp beraber ağladığımız günlerin hatırına aramıza tekrar ve
tekrar hoşgeldin canım kardeşim :rendeer:

Aaaaa benim yine çenem düştü yaaa, arada Faruğu unutuyordum az kalsın :p

Farukcum senin PEKİ den meydana gelen doğum günü pastan oldu mu hiç :cherry:

Şaka bir yana, doğum günün kutlu olsun canımcım, iyi ki doğdun, iyi ki varsın, ailenle ve sevdiklerinle beraber nice yıllara :rendeer:

Burada yaşı en küçük deli bendim şimdi de sen oldun Ozancım hadi hayırlı olsun.Hoşgeldin:p

Biliyor musunuz bugün benm hayatımın bir dönüm noktası.Geçen sene yani 29/05/2007 tarihinde MT Eskişehir sakinleri ile Aytaç ablacığımın da büyük ısrarı üzerine tanıştığım ilk gündü.Gönül isterdi ki;bugün gene aynı yerde aynı saatte birlikte olalım... ama nasip değilmiş ne yapalım...Tabi o gün orda bulunan insanların toplanma amacı neydi biliyor musunuz?Tahmin edin bakalım:)

Hayır bilemediniz.Ben ilk kez toplantıya katılacam diye değil!Şimdi onu karıştırmayın:p

Farukcum arkadaşım,kardeşim,dostum O akşam senin vesilenle O ortama girdim ve bir sene sonra sana çok çok teşekkür ediyorum.::cheeeeer
::fool::İYİ Kİ DOĞDUN FARUK!
NİCE MUTLU SENELERE HEP BERABER İNŞAALLAH
::wish::

iiki varsın ahmedim :cherry:

saol ahmet teşşkrr...;)

DEJAVU:)

yeni yaşını ben de tebrik ederim faruk'um. nice senelere cıbır cıbır inş. :)

faruk yaşlanıyon artık sende:mrgreen:gecen yılı hatırlıyorum bu zaman ne çabuk geçiyor bende yaşlanıyom bu arada:mrgreen:nice cıbırlı yıllara inşallah kazasız belasız

Ufaklık doğum gününe sevinip kendini kandırma acı gerçeği kabullen 1 yıl daha yırttın azrailden ya sonra ::144:: :queen:

süper

memnun oldum tşk ederim ilginize

motorumu inş bugün alacam servisten akşama yollardayım

Esk.Mesut

( mct-mst )

eğer her gece çıkıcaksan kızılcıklı ve cevresı benım mekan kırmızı yanları ve arkası derı cantalarla dolu kırmızı bır motor caracal gorursen o benım

pazar gunu sakarı ılıcalarına gıtmeyı dusunuyoruz gelmeyı dusunen varsa ırtıbat gecelım hem bır yaza merhaba demıs oluruz . tahaa olum nerelerdesın ses ver motoru cıkardın mı

Son düzenleme:
arkadaşlar, sizinle paylaşim istedim:)

realage.com' Alıntı:
Cep telefonu diğer birçok elektronik eşya gibi sadece alıcı değil aynı zamanda verici durumundadır. Bu nedenle aşırı derecede cep telefonu kullanan kişilere elektrik yüklemesi yapar. Telefona ilk sinyal geldiğinde doğrudan açılarak kulağa götürülmemeli, aksi halde kulağa götürülen telefonla vücut yüzde 50 daha fazla enerji saldırısına maruz kalır.

Telefon çalıp, açma düğmesine dokunduktan birkaç saniye sonra (alo) denmeli. Çünkü, cep telefonu çalmak üzereyken nasıl ki bilgisayarlarda titreşim oluyor, görüntü bozuluyorsa, insan vücudu da biz hissetmesek de cep telefonunun sinyalinden etkileniyor."

realage.cm' Alıntı:
Son yıllarda GSM firmalarının rekabeti ve buna bağlı yaygınlaşan bedava görüşmelerin, cep telefonuyla konuşma çılgınlığına neden olduğunu anlatan Kumbur, "Cep telefonu ile uzun görüşme sırasında beyin sıvısının sıcaklığı 0.1 santigrat derece artıyor" dedi.

Cep telefonunun gece yatarken yakın bir mesafeye bırakılmaması, sürekli şarjda takılı bulunmaması gibi küçük önlemlerin de ihmal edilmemesini önerdi

Süleyman nerelerdesin gözükmüyon? RX daha tek parça halinde duruyo mu? :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar