ben 90 almışım.
Slmlar MT bayadır giremedimmm bazı sorunlar yüzündenherkesin keyifleri iyidir inşallah.....
selam arkadaslar herkes ıyıdır ınsallah
abi haftaya ne gün onu söyle belki ben götürebilirim:queen:ya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi?
evet eskişehir mt nin deli moynak motorcusu geri döndü nasılsınız mt 26 aliesi nbrsiniz
selam arkadaslar herkes ıyıdır ınsallah
evet eskişehir mt nin deli moynak motorcusu geri döndü nasılsınız mt 26 aliesi nbrsiniz
gercektende çok guzel bır gezı oldu salim abiye bora abıye cokcok tesekkuer edıyorum uzun zaman oldu gezmeyelı bu vesıleylede gezmıs oldum
abi haftaya ne gün onu söyle belki ben götürebilirim:queen:
iyi akşamlar süleyman abi,nerelerdesin sen ya rx ne durumda.bayadır ses yok senden ya...
eyw. zafer sen nasılsın.sana da iyi akşamlar dilerm,ona da dilerim,buna da dilerim herkese İYİ AKŞAMLAR DİLERİİİİMohh be
![]()
h.g marcoll 500 abi motorcu adam deli olmazsa motorcu olamaz yanlız değilsin rahat ol
vay çakal vaaaay püskülde takmıs hemen aç durup motor aksesuarmı alıyorsun benım gıbı
haydi hayırlısı ahmedim özledim seni :cherry: inşallah rampayı 90'la uçarcasına çıkarsın. :cherry: evet kafana kasktan başka bişey takmamalısın çok doğru. :cherry: ya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi? benzin gidiş benden :cherry: çünkü dönüşte benim de motorum olcak da :bounce::bounce::bounce:
vaay süleyman'ım naber nasılsın harbiden epey oldu görmeyeli
sana da selam zafer. naber nasılsın caraharley nasıl![]()
Merhabalar Eskişehir MT...
hyrdır zafer abi iyiyim derken neden o ifadeyi kullandın anlamadım?ama iyisin ya gerisi sorun değil:cherry:
Kimdir bu sabri boğday denilen şahıs,suçu neymiş neden idam edilecekmiş...
Umarım benide aranıza kabul edersiniz.Şimdiden sağolun.:cat: