[Eskişehir - MT]

ben 90 almışım.

haydi hayırlısı ahmedim özledim seni :cherry: inşallah rampayı 90'la uçarcasına çıkarsın. :cherry: evet kafana kasktan başka bişey takmamalısın çok doğru. :cherry: ya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi? benzin gidiş benden :cherry: çünkü dönüşte benim de motorum olcak da :bounce::bounce::bounce:

Slmlar MT bayadır giremedimmm bazı sorunlar yüzünden :) herkesin keyifleri iyidir inşallah.....

vaay süleyman'ım naber nasılsın harbiden epey oldu görmeyeli :)

selam arkadaslar herkes ıyıdır ınsallah

sana da selam zafer. naber nasılsın caraharley nasıl :)

Son düzenleme:
ya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi?
abi haftaya ne gün onu söyle belki ben götürebilirim:queen:

iyi akşamlar süleyman abi,nerelerdesin sen ya rx ne durumda.bayadır ses yok senden ya...

eyw. zafer sen nasılsın.sana da iyi akşamlar dilerm,ona da dilerim,buna da dilerim herkese İYİ AKŞAMLAR DİLERİİİİM:p ohh be:)

iyim Sinan abi iyiyim Ahmet kardeşimm ne olsun işte debelleşiyoz hayat mücadelesi :) RX bomba halaa yaa ama bi satamadıkk askere gitcezz abimlere bırakmak istemiyomm :mrgreen:

Son düzenleme:

[MEDIA]http://www.metacafe.com/watch/1340959//[/MEDIA]

Son düzenleme:
gercektende çok guzel bır gezı oldu salim abiye bora abıye cokcok tesekkuer edıyorum uzun zaman oldu gezmeyelı bu vesıleylede gezmıs oldum

evet evet işte benim bahsettiğim macrol bu macrol.Tekrar hoşgeldin Selçuk abi:rendeer:

saol kardeşim benim saol :cat::rendeer::p

Son düzenleme:
gercektende çok guzel bır gezı oldu salim abiye bora abıye cokcok tesekkuer edıyorum uzun zaman oldu gezmeyelı bu vesıleylede gezmıs oldum

Ooooo kimler gelmiş buraya Hoşgeldinn Selçuk kardeşimm askerlik deneyimlerini anlatda biraz merakımız giderilsinn:cherry:

Bora abi balıklar güzelmiş canım çekdi :)

Son düzenleme:
salim abi yazı getirmiş bile baksana :queen: sonunda balık yiyebildiniz abi :) mayıslar macerasından sonra :queen:

hoşgeldin macroll 500. :)

abi haftaya ne gün onu söyle belki ben götürebilirim:queen:

iyi akşamlar süleyman abi,nerelerdesin sen ya rx ne durumda.bayadır ses yok senden ya...

eyw. zafer sen nasılsın.sana da iyi akşamlar dilerm,ona da dilerim,buna da dilerim herkese İYİ AKŞAMLAR DİLERİİİİM:p ohh be:)

eyvallah kardesım :salut: daha ıyı olamazdım

h.g marcoll 500 abi motorcu adam deli olmazsa motorcu olamaz yanlız değilsin rahat ol

vay çakal vaaaay püskülde takmıs hemen aç durup motor aksesuarmı alıyorsun benım gıbı

kardesım sıyrılalım su sehırden artık senın bladerı beklıyoduk geldı sımdı neyı beklıyoz

haydi hayırlısı ahmedim özledim seni :cherry: inşallah rampayı 90'la uçarcasına çıkarsın. :cherry: evet kafana kasktan başka bişey takmamalısın çok doğru. :cherry: ya işi olmayan haftaya beni kütahya'ya görütrebilirmi? benzin gidiş benden :cherry: çünkü dönüşte benim de motorum olcak da :bounce::bounce::bounce:

vaay süleyman'ım naber nasılsın harbiden epey oldu görmeyeli :)

sana da selam zafer. naber nasılsın caraharley nasıl :)

:queen: harley super valla ne olsun sende ıyısındır ıns.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar, hafta sonu Eskişehirde olacağım :rendeer:

Merhabalar Eskişehir MT...

hyrdır zafer abi iyiyim derken neden o ifadeyi kullandın anlamadım?ama iyisin ya gerisi sorun değil:cherry:

Kimdir bu sabri boğday denilen şahıs,suçu neymiş neden idam edilecekmiş...

Son düzenleme:
Merhabalar Eskişehir MT...

hyrdır zafer abi iyiyim derken neden o ifadeyi kullandın anlamadım?ama iyisin ya gerisi sorun değil:cherry:

Kimdir bu sabri boğday denilen şahıs,suçu neymiş neden idam edilecekmiş...

yanlıslık olsa gerek ıfade ısteyerek olmadı sabrı bogdayda kufur ettıgı ıcın ıdam edılecek

Merhaba sayın abilerim.Benim adım Ozan eğer halidbin(cüneyt abi)nin dükkana geleniniz varsa beni büyük bir olasılıkla görmüştür.Çok olmasa da bazılarınızı sima olarak da tanıyorum(viper_1,umut_utu,GökhanYENİCELİ,oldcityboy ve BeYfa yakından tanıdıklarım)Bende bir motosiklet tutkunuyum:cat: Dükkandaki Honda activa'yı kullanmışlığım var.Ehliyetimi alır almaz da ilk hedefim Honda CBR 125R inşallah.Umarım benide aranıza kabul edersiniz.Şimdiden sağolun.:cat:

Şimdiden başlayayım dedim:p

Son düzenleme:
Waoww...

Ozan kardeşim hoşgeldin... :)

Bu motosiklet merakına sebep olan Cüneyt abiye de teşekkür ederiz :cherry:

Hadi bakalım, en kısa zamanda seni de aramızda görmek dileğiyle... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar