valla gökhan abi ayıptır söyemesi yapmadıgım b.k kalmadı garsonluktan , tut pazara kadar ama su ayakkabıcılık baba meslegı olmasa çekilmez seri sonu tapon numara pffffffffff
erkanoral senınle cok ıyı anlasacaz aynen crusıer hastalıktır
valla iyi hakiki japon motorlarla uğraşan muttalıp koprusu altında fatih ustamız vardır cok kalender bır ınsandır benım slmımı soyle ve hatta astsubay burak de 600 rr ı var ,, tahmınımce getırtebılır
valla bende okadar çok iş yaptımki ocakçılık, komilik, kasiyerlik, barmenlik(çok kısa süreli) kuryelik, pazarlamacılık, beyazeşya tamirciliği, otobüs şöförlüğü, Büro yöneticiliği, Panasonic Endüstriyel elektroniği Bölge Sorumluluğu lise bir kaçgünlüğüne hamallık bile yapmıştım birde 5ay falan ayakkabıcılık yapmıştım aklıma gelmeyen işler de var tabi

r:
sen o motoru eskitemessin artık cihat abi eskitemedi sen hurdasını çıkarırsın artık (eskitme anlamında söledim yannış anlama

):cherry: dijital gösterge arayşındayım haberin olsun.:cat: mıknatısla çalışan buldum her motora uyumlu. ama bizim tekerleklere takmanın yollarını arıyoz satıcısıyla. bazıları jantı deldirim mıknatısı janta monte ettirmişler fotlları var. atarım özelden:cat:

olurda taktırırsam sana da takalım bitane çok para değil 50 ytl.. göz görmeyince gönül katlanmıyor km'ye:queen:
benim km sayacım zaten digital ama hız göstergesi analok zaten hız göstergesi dediğin kadranlı olacak hayabusada bile analok olanlar bir başka ya dimi benim motor honda diye söylemiyorum ama gerçekten süper Japon mühendisliğiyle üreticiliği Ve İtalyan tasarımı ile konforunu taşıyor (üretim yeri italya)