[Eskişehir - MT]

hamza ayrılık vakti canım:p
Neyse bu muhabbeti çok fazla uzatmayalım lafın gelişi yazdım ama gidişi kötü oldu

Bencede :cherry::cat: Ama harbiden arada bi moral bozsada arkadaş olarak seviyorum seni :cat: :rendeer: Hani insanda sempati oluşturur ya hiç tanımayıpta yeni tanıdığın kişiler sende onlardansın işte bi kaç abimiz daha var burada onlar kendilerini biliyor zaten :cat:

kırmızı bir makıne demi çok hoşuma gidiyor diri duruyor valla ne diyim hayırlısı olsun

Evet hacım...Mükemmel bir makine :cat:

Hamza gülüm seninmakinaya bindim güzel kaçıyo mered hatta salim usta dedi inanmadıydım cıbır filan halt yemiş yanında

çakma scooterci gökhan halan yaşıyonmu o mesejın acısını çıkaracam meraklanma :p

Bora Abi eskiden iyiydi şimdi daha iyi olmuş :cat: Yemin ediyorum tadı damağımda kaldı :cat: Kalkışı,gidişi harika tat veriyor birde cıbıra göre biraz daha kalıplı olması güzel :cat:

Eskişehir MT, yarın sabah Volkan'ı bir arayın derim ben :cat:

Hayırdır :silent::silent:

YA korkuyom demiyonda okey çevirem filan istesen 50 kere çevirirdik ramazanda ki tokatların acısı geçmemiş anlaşılan laf kalabalığı yapıyon kadrolu okeyci umut var onu ben alırım durmadan zırt pırt unutup altına okey atan emreyide sen alırsın olur biter yeterki sen yapam de suya yatma :mrgreen:

bide sonradan aklıma geldi ehh be kardeşim üşenmedin ne yazacağınımı düşündün 2 saat okeyin acısını böyle çıkarıyon bekle sen gene verecem ıstakayı koltuk altına :p

Ben yenmek yada yenilmek derdinde değilim seninle okey benim için büyük zevk hem sen iste ben atayım sana okeyi mühim olan bir araya gelmek he bide oradanda yıldıza gidip çorba içmeden olmaz tabi çorbalar senden olursa çünkü yenilen sen olacaksın:rendeer:

Son düzenleme:
s.a MT nasılsınız bakalım.yaa bana sticker vercek bi arkadaş vardı buralardamı kendisi :p ben biliyorum burda olduunu da afişe etmeyim rezil olmasın kendisi çıkar nasılsa :D baş harfi umut kardeşim ver şu stickerları!!!

volkan hatırlıyorum zevk-ü sefada da toplanmıstık ya hem yaza merhaba deriz hemde ufak bır sey toplarız yıne gonderırız

harbı arkadaslar bır pazar gunu toplanıp yaza merhaba dıyelım

maç sonuçları süper arkadaşlar.esesim orduya acımadı!diyarbakır deplasmanda antalyayı yendi.istanbulda aynı şekilde sakaryayı.erciyeste yenildi!!süper süpperrr :p:p akşam fenere de ayar verirsek ooh ne güzel olur!

Galatasaray:1-O:Fenerbahçe

:queen::queen::queen::queen:

Es Es:2-1:Ordu

:queen::queen::queen::queen:

Daha ne isterim beeee :queen: İşte olay budurrrr:queen:

işte çifte mutluluk ulan eses kocaelini de yeseydın senı kımse tutamazdı

Eray çok birşey kaybetmedik yinede :cat:Eğer önümüzdeki maçı biz alırızda antalya yada kocaeli yenilirse harika olacak...Son iki maçımız ve tamamen kader anı denilen anlar bunlar :cat: Ayrıca eğer dediğim gibi yenilirse bu iki takım Es Es şampiyonluk maçını kendi evinde yapacağından ayrı bir güzel olacak iş :cat:

eray arkadaşım hem crusır cıyız hem galatasaraylıyız hem eskişehirliyiz :yoksa biz kardeşmiyiz:mrgreen:

bu sitede de hiç fenerli yokmuş canım :p nerdesiniz ulen çıkın deliğinizden kimi kızdırcaz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar