[Eskişehir - MT]

merhaba dostlarım
cok ani bi şekilde askere gidiyorum
gideceğim yer bugun belli oldu.
9.KOR. 109. TOP. A. K.LIĞI. ERZURUM
yarın sabah 6 da otobüsle Ankara'ya, oradan da 13:05 ucagı ile Erzurum.
büyük bi ihtimalle görüşemeyeceğiz.
benden yana hakkım varsa sizlere helal olsun.
sizler de hakkınızı helal edin..
tek parça olarak gelirsem görüşmek üzere...

hayırlı teskereler engin. bende birkaç arkadaşımı askere gönderiyorum. kazasız belasız dönün inşallah. :cat:

Ahmet kardeşim siyteye şimdi girdim ve daha şimdi haberim oldu. Çok geçmiş olsun.:pale: En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.:rendeer:

Engin sanada hayırlı teskereler kardeşim. İnşallah sağ salim döner gelirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba dostlarım

http://www.motosiklet.net/forum/taz...li-tezkereler-forester-engin.html#post1034696

:salut::salut::salut::salut:

enginim hayırlı teskereler saglıcakla gider gelirsin inşallah.arada buraya yaz unutturma kendini

merhaba dostlarım

güle güle git güle güle gel engin. arada yaz buraya özletme kendini.:) hayırlı yolculuklar. uçakta kemerlerini bağlamayı unutma:p kalkış anı çok süper oluyor :queen:

Ahmet kardeşim siyteye şimdi girdim ve daha şimdi haberim oldu. Çok geçmiş olsun.:pale: En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.:rendeer:

abi senin plaka neydi ?:) geçen oyakbank'ın önünde kırmızı 2004 üzeri bir ybr arkasında erkek çocugu varmıydı yokmuydu tam hatırlamıyorum ama bana selam verdi kornayla ve kafayla. bende ona selam verdim heralde önder abiy'di dedim. :):mrgreen:

merhaba dostlarım
ABİ HAYIRLI YOLCULUKLAR
GÖNÜLLER BİR GÖRÜŞMESEK NE YAZAR
BÜTÜN HAKKIM HELAL OLSUN , SAKARI ILICALARINA GİDERKEN TANIŞMIŞTIK İYİ BİR TANIŞMA OLDU , KEŞKE AKŞAM GİDEBİLSEYDİM MOTO KONVOY YAPARDIK
ASLANLAR GİBİ GİDİP ASLANLAR GİBİ DÖNECEKSİN İNŞALLAH

TÜRK OĞLUYUZ KORKU NEDİR BİLMEYEN BİR IRKIN AFRADIYIZ

helal olsun agam ya tanımasakta neyse gelişini konvoyla yaparık artık pazar napçaz ben toptan önce toplu bi sekilde ahmeti ziyaret edem derim abiler uyarsa tabi

26 tc 052 plakalı halk otobusu soforu abı belkı senın bu gece ruyana gırerım kalkıp buraya bakarsın falan bır ınsan sola donecekse 100 mt oteden verır sınyalını nu aham once bır sola yanastı bende yol verecek dıye gaz actım gecıyım sunu dıye demez olayyydım kı bırden sol sınyal verıp bır donus yaptı 15 mt kızaklayarak teget gectım baya bır kovalamaca ıle yakaladım yanastım ıkı tane yaslı amca var ıcınde değmez dedım devam ettım . 26 fc ( bıraz unuttum heralde bu ) 512 sarı renk pego 106 yanıma yanastı habıre ara gazı verıyor yesıl yandıgı gıbı topukladım ama patınaj ıle kalkıp uzerıme kırdı cok yırttım refuje cıkıyordum ama bu hele bılerek yaptıgı ıcın eger yanımda bır levye yada sopa olsaydı o arabada kı 6 tane .... dayak yeme pahasına dalacaktım yanıma yanasan 23 + yaslarında kı bayan surucuyu kutluyorum
gayet kıbar bır sekılde beyfendı bır seyınız varmı dıye geldı motoru ıstop edıp kaldırıma oturdum gece nın 11:30 u bellı mı olur tacız edılır falan dıye gonderdım ama soku hala uzerımde eger o oglanı bır goreyım burnunu kırmazsam şerefsizim

nöbette ben varım rahat uyuyun

siz bu mesajı okudugunuzda ben coooook uzaklarda olacagım.
ayrıca bu mesaja doya doya bakabilirsiniz çünkü kendini yok etme gibi bi numarası yok

Hayırlı tezkereler engin abi gülü gülü git gülü gülü gel erzurum oltu damı yoksa gökhan abi kalmıştı ordada:):):):):)::):):):)

Son düzenleme:
abi senin plaka neydi ?:) geçen oyakbank'ın önünde kırmızı 2004 üzeri bir ybr arkasında erkek çocugu varmıydı yokmuydu tam hatırlamıyorum ama bana selam verdi kornayla ve kafayla. bende ona selam verdim heralde önder abiy'di dedim. :):mrgreen:

Benim plaka 26 SH 267. O gördüğün ben değilim. :)Ben hafta içi motorla çarşıya çıkmadım.Düğün hazırlıkları yüzünden kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir.:pale:
Benim motor kolay tanınır zaten. Üzerinde epey bi reflektörlü şerit var. Hele gece kesin farkedilir. hem kaskım , hemde motor fener gibi parlıyo.:mrgreen: Dur hele motoru yeni yıkadım resimlerini ekleyeyim.:wiinkk:

bu yıkanmadan önceki hali. ayrıca benim işyeride burası(Teksan'da)

Bunlarda yıkandıktan sonraki resimleri 2005 model ve 7100 km de.:cherry:(Jantlardaki,zincirin attığı yağları temizlemekten nefret ediyorum.:pr: çok zor çıkıyolar)

Fazla olmadı dimi. Alt tarafı 7 tane resim ekledim:cherry:

Herkese güzel günler, kazasız belasız sürüşler, hayırlı Cuma'lar dilerim.:rendeer:

önder abi çok güzelmiş senin ybr yaa :) bak aklında olsun seneye yaz başında sana bi teklif yapabilirim. :)

volkan fotolar harika olmuş. özellikle viraj resimleri süper. :) benim fotoyu da atıver bi ara mail yoluyla . :) :p

faruk amatör fotorafçılıkmı yapıyon len yoksam :) :mrgreen:

umut sende az değilsin hee. bulmuşun düz yolu teker yapmış hemen :) :queen:

Ahmet tekrar çok geçmiş olsun :rendeer::rendeer:
bende tekrar teşekkür ederim hamza:)
ahmet olum dükkanda durmuştan duydum valla ciğerim alevlendi birden kendine dikkat et yawwf bir istediğin olursa söyle yarın yagmur yagmazsa aksam 8:30 gıbı bır senı gormeye gelecem iş çıkışı agrın olmaz musaıt olursan bana haber et yoksa uyuyacaksan rahatsız etmeye gerek yok çünkü ben 1 hafta soluma basamadım
abi çok sağol.Buyrun gelin tabi ki beklerim her zaman:cat:
Ahmedim aslanım sadece bir motosiklet tutkunu olarak değil bir meslekdaş olarakda geçmişler olsun diyorum.Acil şifalar dilerim kardeşim.Biliyorsun bizim mesleğimizinde sana ihtiyacı var aman daha dikkatli ol.Allah bir daha göstermesin .Gözlerinden öperim....
Sen de çok sağol Yahya abicm.Atlattık bi olay oldu bitti işte.Pazartesi müsait olursam uğramaya çalışırım yanına.grşmek dileğiyle abi:cat:
Ahmet kardeşim geçmiş olsun yanına gelicem ALLAH a emanet ol.
Buyur gel Serdar abim.Gel de gör Kocakurt'umun halini:salut:MZcilik ölmez abi bizde ben işleri bi toparlayayım bakalım da ayarlarız bi MZ daha ama Kocakurt'un yerini asla tutmaz biliyorum:pr:Hayırlısı olsun be abi ne diyelim olmuşa çare yok:bounce:
AHMET ne ara gittinde kaza yapyın le konıştugumuz gun akşamımı cok geçmiş olsun haberim yok siteye girmesek habarımız olmaycak be neyse gitcek arkadaşlar olursa beraber gideriz ziyarete
hiç sorma be Taha.o günün ertesi akşamı oldu olay.Sözde senle kalkış yapacaktık 100 m. ama olmadı nasip değilmiş.Hayırlısı olsun ne diyelim:wiinkk:
Ahmet kardeşim geçmiş olsun.
Çok sağol Oğuzhan abi.Dün akşam az takılmadın sen bana ama neyse.Kimdi hurdacı Özkan mıydı:queen:
ahmet cok gecmıs olsun..Allah korumus walla..
Sana da çok teşekkür ederim Eren abi Artık MZ MZ gezme hayalimiz ne zamana kaldı henüz bilemiycem ama bildiğim tek şey çabucak kendimi toparlayıp bu içinde bulunduğum zor sınavı atlatıp motosiklet hayatına devam etme çabaları içinde bulunacağım:cat:

merhaba dostlarım
Engin abicim Allah yolunu açık etsin abi.Güle güle git güle güle dön inş. aramıza:cat:

Sağlığım yerinde abi elhamdülillah.gören nesin olm sen terminatör müsün diyo:queen:Şaka maka ben de anlamış değilim bu şekilde çok az bikaç sorunla atlattığım bu kazayı.Neyse verilmiş sadakamız varmış Allah'tan.Rabb'im en kötü kazamızı böyle etsin ve inş. benmkiyle son bulur bu tür olaylar:wiinkk:

ayrıca bu mesaja doya doya bakabilirsiniz çünkü kendini yok etme gibi bi numarası yok

Hayırlı görevler olsun abicim.Allah askerimizi muhtaç bırakmasın.İzindeyiz abi sen gel biz gideriz evelallah:rendeer:

abi inşallah hayırlısı ile gider gelirsin bu mesaj burdan dağdaki çakallara gelsin

VATAN SANA CANIM FEDA

Bir arkadaşımın babası için A RH (+) kan'a ihtiyaç olabilir. Kan'ı bu grupta olup da kan vermek isteyen olursa bana ulaşsın... :cat:

Şu anda yeterli kan varmış ama her ihtimale karşı ben de birkaç gönüllü bulmak istedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar