[Eskişehir - MT]

bende de var adamım :wiinkk: ararsın 5dk da gelirim :cat: hayırdır önemlimi durumu dostumuzun ?:pale:

bende yeni köyden geldim yol tavşan dolu :cherry: yanından geçiyom motorla çokta tın der gibi iplemiyo hayvanat beni bee.:) böle ... kalkık hayvanat görmeim heee :queen: eğer tüfek olsaymış ynaımda pazara malzeme olurdu işte. (aman aytaç duymasın kızar bana:pale:)

aklıma gelmişken pazarın planı nedir ? maç kaçta yapılır? ben işten ilgilenemiyorum :pr: akşam üstü ereni gördüm o da gelemiceni sölemişti.....

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın babası için A RH (+) kan'a ihtiyaç olabilir. Kan'ı bu grupta olup da kan vermek isteyen olursa bana ulaşsın... :cat:

Abi benimde uygun 0536 826 49 59 nolu numaradan ulaşabilirsin banada...Dün gece sizi Hasan Polatkan'ın orada gördüm korna çaldım ama korna tam çalmıyordu :) Bu arada mouse bozuldu klavyeden idare ediyorum pcyi anlıcanız binbir türlü zorlukla giriyorum mt'ye :)

**Bugün motorun benzini bitti hasan polatkan'da kalakaldık...Aklımıza ilk gelen en yakın petrol çamlıcaya giderkenki shell oldu ittirmeye başladık motoru.Tam fatih fen lisesinin oraya kadar geldik ki artçımda bende soluk soluğa kalmıştık ee kolay değil 150 kg motor en az 5-6 km ittirdik :) Neyse fatih fen'in orada yanımızdan birkaç motorcu geçti hiçbiri bakmadı bile en sonunda birisi durdu...Onlarda iki kişiydi ve motor Yamaha marka eski kasa mobileti anımsatan bir motordu(bionik tipli) neyse noldu gençler falan dedi adam dedik benzin bitti ittiriyoruz.Daha oraya en az 3 km yol var dedi adam pet şişeniz varsa benden takviye yapalım oraya kadar götürür dedi.Yarım pet kadar takviye yaptık ve teşekkürümüzü ettik adam yola devam etti.Bizde benzinlikten aldık benzinimizi aynen devam.Valla Allah razı olsun o abiden gerçekten mahvolmuştuk motoru ittirmekten...Takdir edilecek bir hareketti ve gerçekten çok sağolsun yardım etti bize :) Neyse toptan yazayım dedim :) Farem olmadığı için zor giriyorum okuyup çıkıyorum zaten :) Yine yazmayacaktım ama kan lazım olduğunu görünce yazayım dedim.Yarında bi fare alim kendime ya :) :) :) İyi geceler Eskişehir MT.

Hasta, diyalize giriyo. Tahlil, test fln derken vücutta kan oranı düşüyormuş. Kan takviyesi yapıyolarmış.
Dediğim gibi yeterli miktarda varmış ama her ihtimale karşı hazırlıklı olmak lazım.
A RH (+) kan grubu olup da bağış yapmak isteyen arkadaşlar varsa biraz daha beklerse memnun oluruz... :cat:

tabi abi ne olursa olsun bütün motorcular birbirine yardımcı olmalı bu arada toplanmıo musunuz yakınlarda? yarın aksam mesela, hazır havalarda baya iyi...

Ufuk, haci pazar günü yapacaz bişeyler...

Yarın Bursa yolu var bana. Ama motorla değil :mrgreen:

pazar kütahya düşünüyorum ama bakalım önümüzdeki haftada buralardayım grsrz.

Herkese günaydınlar olsun:rendeer:
volkan abi A Rh(-) verebiliyo dimi (+)'e eğer faydamız olucaksa ben de seve seve kan vermeye hazırım abi:cat:

Sağol burak abi.Atlattık bi kaza oldu bitti işte.Allah'a şükür iyiyiz:wiinkk:

Son düzenleme:
Günaydın Eskişehir MT...Bugün hava güzel gözüküyor...Meteoroloji şu anki sıcaklığı 17 en yüksekte 27 olarak gösteriyor hadi bakalım hayırlısı hiç zaman kaybetmeden yola çıkıyorum ben yollarda görüşmek dileğiyle...

yarın muttalipte maç için bi nabız yoklayalım hadi. gelmek isteyenler isimlerini bi yazsınlar buraya. bugün tüm organizasyonu bitirelim. :cat:

1.digi_boy26 (sinan)
2.halidbin (cineyt abi)
3.woxter (taha)
4. ?

herkese iyi aksamlar ...

bi haftadan beri şehir dışındaydım.. sabah geldim

ve ilk işim motoru çıkarmak oldu...

hava süperdi ...

bu arada headhunter( ahmet ) geçmiş olsun kardes

aman dikkat et..

Son düzenleme:
ahmet geçmiş olsun kardeşim geçmiş olsun msjlarını okuyunca ne kadar üzüldüm ne oldu acaba diye baktım gerilere doğru İyisi çok şükür motor nasılsa yeribe gelir kardeşim :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu maç olup bitse de kurtulsak :mrgreen:

Yarın Esk.de yağmur varmış, haberiniz ola :queen:

Bin9yüz85' Alıntı:
Şu maç olup bitse de kurtulsak:mrgreen:

Yarın Esk.de yağmur varmış, haberiniz ola:queen:

bu maçı yapacaz başka yolu yok :queen:

arkadaşlar yarın saat 14'de muttalip yolu üzerindeki köprüyü geçince ortadaki ışıklarda toplanalım. opet'i geçince. :cat: maç malzemelerinizi yanınızda getirin.:) sahaya göre plan yapcaz. :cat: yeterli sayıya ulaştığımızda gazlar gideriz. :) duyanlar duymayanlara duyursun :queen:

kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun..Allah tez elden şifa verir inşallah...bu arada muttalıp tayfasına bende varım saatini belirteseniz tabi:)

saat 14de kanal26'nın önünde maç edecek şekilde toplancaz orhan. :cat:....
mutemel gelecek isimler ben, ismail, faruk, umut, cüneytabi, volkan,taha, hakan, burak, orhan... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar