[Eskişehir - MT]

bana niye sölemedim akşam msnde çok mu geç örendiniz siz ? belliydi zaten bişey oldugu.canım sıkkındı dün benim. msnde de burda da kimse yoktu ekipten anlamalıydım :salut:

Ahmet kardeşim geçmiş olsun umarım bir şey yoktur inşallah bende yanına ugrarım geçmiş olsuna

Len Ahmet Korkuttun Bizi Zilloş..geçmiş Olsun Tekrar..ama Hakikaten Kafa Avcısıymışsın(headhunter)..nedense Motorsiklet Haytına Ara Vereceğin Kanaatindeyim...

lan ahmet nettin lan geçmiş olsun kardeşim yuhya nasıl yaşıon lan sen:silent:

Eskişehir Mt 'den kimseyi tanımıyorum ama kaza yapan arkadaşıma büyük geçmiş olsun diyorum.
Tüm Eslişehir'li motorculara kazasız sürüşler diliyorum!

hepinize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum abilerim&arkadaşlarım.
*Faruk ben de anlamış değilim valla nasıl yaşadaığımı:p
*İsmail abi ara vermek belki ama bakalım ilerleyen günlerde açıklığa kavuşunca herşey belli olacak neyin ne olacağı.
*umut,volkan abi,sinan abi,gökhan abi,cüneyt abi ve tanımadığım diğer abilerim sizlerde çok sağolun.Ben de bişi yok Allah'a şükür ama transit için aynı şeyi söyleyemem:cyclopsan

Herkese iyi akşamlar dilerim....

Ahmetim burdanda geçmiş olsun diyeyim ee nede olsa sporcu adamsın bişi olmaz sana :p gerçi habarın geliyo okulda ne fırıldaklar çevirdiğine dair daha hafta başında konuştuk seni okulda arazi salonda arazi fazla arazi olmak yaramadı sana:mrgreen:

dostum büyük gecmiş olsun hadi sende bişey yoksa gerisi önemli değil diycemde yazık transitte kötüydü diyosun:)

Ahmetim burdanda geçmiş olsun diyeyim ee nede olsa sporcu adamsın bişi olmaz sana :p gerçi habarın geliyo okulda ne fırıldaklar çevirdiğine dair daha hafta başında konuştuk seni okulda arazi salonda arazi fazla arazi olmak yaramadı sana:mrgreen:

şiiiişşşşt abi dur!karıştırma şimdi arazileri sen.bugün belkide benm en güzel günmdü diyebilirim.Allah'ıma bin şükür bana bu güzellikleri yaşattığı için.İnanın kaza yapmanında ayrı bi güzelliği varmış.Gece hastanede onca motorcu abimin tekerteker ziyareti beni o kadar duygulandırdı ki.İnanın bunu anlatmak çok zor.Yaşamadan bilinmez ve sizlerin aynı durumlara düşmenizi asla istemem.ve bırakın gerisi ben de kalsın,bu gibi olayları yaşamayın ve olsun bitsin.

Sende çok sağol el_dios arkadaşım.Bakalım hayırlısı olsun.

Rabb'im cümlemizi kazadan beladan korusun:rendeer:

gittik gördük ahmet'i iyiydi sağlığı yerindeydi.:cat: babasıyla konuştuk biraz o da eski moturculardanmış heee :queen: kocakurt emekli olsun artık ahmetim, sana cüneyt abinin evde de söylediği gibi 125'lik bişey iyi gider :cherry:

volkan, sana ayrıca teşekkür ederim çağırdığın için :rendeer:

Eskişehir Mt 'den kimseyi tanımıyorum ama kaza yapan arkadaşıma büyük geçmiş olsun diyorum.
Tüm Eslişehir'li motorculara kazasız sürüşler diliyorum!

sayim abiyle ben burdan tanıştım ama kendisi şuanda emekliliğin keyfini sürdüğü için pek uğrayamıyor buralara :cherry:

Son düzenleme:
ahmet olum dükkanda durmuştan duydum valla ciğerim alevlendi birden kendine dikkat et yawwf bir istediğin olursa söyle yarın yagmur yagmazsa aksam 8:30 gıbı bır senı gormeye gelecem iş çıkışı agrın olmaz musaıt olursan bana haber et yoksa uyuyacaksan rahatsız etmeye gerek yok çünkü ben 1 hafta soluma basamadım

Ahmedim aslanım sadece bir motosiklet tutkunu olarak değil bir meslekdaş olarakda geçmişler olsun diyorum.Acil şifalar dilerim kardeşim.Biliyorsun bizim mesleğimizinde sana ihtiyacı var aman daha dikkatli ol.Allah bir daha göstermesin .Gözlerinden öperim....

AHMET ne ara gittinde kaza yapyın le konıştugumuz gun akşamımı cok geçmiş olsun haberim yok siteye girmesek habarımız olmaycak be neyse gitcek arkadaşlar olursa beraber gideriz ziyarete

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmet cok gecmıs olsun..Allah korumus walla..

merhaba dostlarım
cok ani bi şekilde askere gidiyorum
gideceğim yer bugun belli oldu.
9.KOR. 109. TOP. A. K.LIĞI. ERZURUM
yarın sabah 6 da otobüsle Ankara'ya, oradan da 13:05 ucagı ile Erzurum.
büyük bi ihtimalle görüşemeyeceğiz.
benden yana hakkım varsa sizlere helal olsun.
sizler de hakkınızı helal edin..
tek parça olarak gelirsem görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar