[Eskişehir - MT]

Lem reklam yapma:cherry:Bak bizim site açılcak yapacaksan oranın reklamını yap Burak:queen::queen::queen:

Eray geçmiş olsun kardeşim...Biraz bi bişiler duydum konuyla ilgili ama tam anlayamadım konuyu şimdi biraz daha anladım...Tekrar geçmiş olsun böyle bir şeyi yapıp seni zan altında bırakanlara da yazıklar olsun:farao:

bu bana yapılır mı , suratım sivilce tarlası oldu son 5 saatte sıkıntıdan yara cıkmazsa ıyıdır

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Son Dakika :

Mustafa Kemal Paşa Mah. H.Polatkan Cad. (Eski Atalar Caddesi oluyor). Şüpheli Paket İhbarı üzerine gelen polisler; olay yerindeki şüpheli paketi fünye ile patlattı.

viper kardeşler, umut_utu, gökhan yeniceli ; olay yerine yakın olan bizler de operasyon anını saniye saniye izledik. :p :p

Bir de video var. O da basın açıklamasından sonra youtube'de :p :p :mrgreen:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Son Dakika :

Mustafa Kemal Paşa Mah. H.Polatkan Cad. (Eski Atalar Caddesi oluyor). Şüpheli Paket İhbarı üzerine gelen polisler; olay yerindeki şüpheli paketi fünye ile patlattı.

viper kardeşler, umut_utu, gökhan yeniceli ; olay yerine yakın olan bizler de operasyon anını saniye saniye izledik. :p :p

Bir de video var. O da basın açıklamasından sonra youtube'de :p :p :mrgreen:

Abi video atılınca link atar mısın:wiinkk:

ahanda noldu la gökhan'ım dylanım :) dükkana sabotajmı yapcaklardı yoksam :queen:

nasıl olmuşlar :)

mteskanimasyonukartalbb5.gif

mtesk1sd1.jpg

mteskanimasyonukedizu6.gif

mteskanimasyonunnjacn3.gif

Son düzenleme:
arkadaşlar bu akşam çağdaş bira evinin önünü kan götürüyodu,2 tane ekip vardı.kimseye bişey sormadım ama bariz birini deşmişler var mı bilgisi olan?

Çivisi Çıktı Memleketin...:farao:

Selam Motorize26 nasıl gidiyo:mrgreen::p:cherry::cherry::mrgreen:

iyilik faruk sen nasılsın. buzda dans'a devam ediyoz işte :):):)

eskişehir de kirlendi desene faruk :pr: ne güzel memleketimiz vardı allah korusun terör yoktu bişey yoktu iyicce azdı millet gene.:pr:

allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin yarabbim.2 tane serserinin kurşununa ve ya kör bıçağına can vereceğime intihar etsem daha iyi.ortalık şerefsiz doldu.millette ne ar kaldı ne namus!

Günaydın mt nasılsınız bakalım video şuan teknik ekibin elinde (Volkan ve Umut) onlar ayarlayacak ben herzamanki gibi kameramanınızım:cat:

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26

Günaydın Gökhan abi ve misafir sanada günaydın...Bugün motorla çıkacak olanlar dikkatli olsunlar soğuk bir hava var yine ve yer yer buzlanmalar var ana caddelerde bile aman dikkatli olun...:cat:

2007 yılının ilk zamanların da bir motosiklet sitesındeki üyeliğim,hain ellerin yönetimine geçmiştir.20.05.2007 yılında bu hain eller benim çeşitli yöntemlerle üyeliğimi ele geçirmiş ve eskişehir honda bayii özmert ticaret ile arasında ki husumetı benım üyeliğim üzerinden çıkartmak istemiştir.o siteye girip yaptığım kontrollerde şifremin değiştirildiği farkına vardım çünkü kullandığım tüm şifreleri denedim ve hiçbiri o site ile uyumlu çıkmadı.Bu olayı şiddetle kınıyor ve böyle bir terbiyesizliği yapan şahsı allaha havale ediyorum

site yöneticilerine gerekli dilekçeyi verdim ve en kısa sürede bu terbiyesizlik ile yazılmış yazının silinmesini bekliyorum
SAYGILAR

eray geçmiş olsun.

bu aralar herkesin hesabı ya hackleniyor,ya da hesaplarımız üzerinden haberimiz olmadan başkaları yazıyor::yanliss:

aman arkadaşlar hesaplarımıza dikkat edelim,insanları zor durumlara düşürebiliyor..

eray geçmiş olsun.

bu aralar herkesin hesabı ya hackleniyor,ya da hesaplarımız üzerinden haberimiz olmadan başkaları yazıyor::yanliss:

aman arkadaşlar hesaplarımıza dikkat edelim,insanları zor durumlara düşürebiliyor..

saol murat abi ilgine tesekkurler allahıma 1000 şükür olsun hesabı sildirip kurtuldum mesajda silindi adminle bağlantıya getim sildirdim

volkan abiden aldığım yan cantaları taktım bır de foto alayım dedım telefon un camerası calısmadı sımdı sarj edıyorum belkı ondandır ulen tel durduk yerde arıza yaptı

Bu gün itibarı ile ahmet kardeşimde spor salonumuza başlamış bulunmaktadır yeni bir body building'ci yetişiyor fiziğide müsait hadi bakalım

garagtersiz kılıbık yumuşak topitop...genc dimağları zehirlemeyi bırak...neymiş bu badi olayı...sen önce zeki çevik ahlaglı garagterliı ol...:queen:

orda garip işler çeviriyomuşunuz bak habar geliyo bana...gözüm üzerinde garagtersiz Bora..:bounce:

7 Bela Mete Han..:p

Bu gün itibarı ile ahmet kardeşimde spor salonumuza başlamış bulunmaktadır yeni bir body building'ci yetişiyor fiziğide müsait hadi bakalım
teşekkür ederim abi iltifat ediyorsun:)

garagtersiz kılıbık yumuşak topitop...genc dimağları zehirlemeyi bırak...neymiş bu badi olayı...sen önce zeki çevik ahlaglı garagterliı ol...:queen:

orda garip işler çeviriyomuşunuz bak habar geliyo bana...gözüm üzerinde garagtersiz Bora..:bounce:

Dur mete abi dur.Kahpe Bizans filminde ki gibi zeki,çevik,ahlaklı... saymaya başlamışsın.Sporcu adam zaten belli bi garagtere sahiptir ki diğerlerinden farkını her zaman ortaya koyar deeee mi yani:queen::queen::queen:

vaay ahmedim hadi hayırlısı. kasları yap artık kocakurt'a da bindinmi muttalip'in kralı olursn varya :):mrgreen::mrgreen:
hehe Sinan abi çok pis gaza gelirim bak:queen:amma ve lakin ben zaten yaşıma göre koyümün gralıyem yhaauwf:wiinkk:

olum istanbulda alacam senin ifadeni garagtersizlik senin ciğerinde var istanbulda abi çektirmezsem sana görecem senide glavye deliganlısı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar