kardeş sitemiz de güzelmişşş. :wiinkk:
yamalı desti 954,
kalaylı güğüm xt600...
motor görmesek tamam diyecemde.kalaylı gügümün anlamıda yamalı demektırt motorcu
yamalı testiyle kalaylı gğüm arasında cok fark var dayı
yamalı desti topraktan su kaçırdıkca camuru sıvarsın.
güğümü bir kere kalaylarsın ki malzameside kalitedir..bir kere kalaydan geçirirsin. işi biter.yama yapılmaz anladın seen..900 anladıkda 54 de ne oluyormuş..rr 929 vardı değil mi...yamalı yamalı hehe...
2007 yılının ilk zamanların da bir motosiklet sitesındeki üyeliğim,hain ellerin yönetimine geçmiştir.20.05.2007 yılında bu hain eller benim çeşitli yöntemlerle üyeliğimi ele geçirmiş ve eskişehir honda bayii özmert ticaret ile arasında ki husumetı benım üyeliğim üzerinden çıkartmak istemiştir.o siteye girip yaptığım kontrollerde şifremin değiştirildiği farkına vardım çünkü kullandığım tüm şifreleri denedim ve hiçbiri o site ile uyumlu çıkmadı.Bu olayı şiddetle kınıyor ve böyle bir terbiyesizliği yapan şahsı allaha havale ediyorum
site yöneticilerine gerekli dilekçeyi verdim ve en kısa sürede bu terbiyesizlik ile yazılmış yazının silinmesini bekliyorum
SAYGILAR
2007 yılının ilk zamanların da bir motosiklet sitesındeki üyeliğim,hain ellerin yönetimine geçmiştir.20.05.2007 yılında bu hain eller benim çeşitli yöntemlerle üyeliğimi ele geçirmiş ve eskişehir honda bayii özmert ticaret ile arasında ki husumetı benım üyeliğim üzerinden çıkartmak istemiştir.o siteye girip yaptığım kontrollerde şifremin değiştirildiği farkına vardım çünkü kullandığım tüm şifreleri denedim ve hiçbiri o site ile uyumlu çıkmadı.Bu olayı şiddetle kınıyor ve böyle bir terbiyesizliği yapan şahsı allaha havale ediyorum
site yöneticilerine gerekli dilekçeyi verdim ve en kısa sürede bu terbiyesizlik ile yazılmış yazının silinmesini bekliyorum
SAYGILAR
vaay kardeşim. geçmiş olsun. hakikaten yapılan olay şerefsizliktir bana görede. ayıptan öte aynen şerefsizlikdir. destek olucam sana eray merak etme...:cat:
iyi de abi hangi site,yapan kim belli mi bunlar...
yavaş yavaş doldurcaz iştesiz ihmal etmeyin girin arkadaşlar.hatta MTden MDden alıntı topicler açalımki gelenler oyalanacak bişiler bulsun.
SAYGILAR