[Eskişehir - MT]

yahya abim başınız sağolsun...sana ve ailene rabbim sabırlar versin...

yamalı desti 954,
kalaylı güğüm xt600...

yamalı desti 954,
kalaylı güğüm xt600...[/QUOTE]

motor görmesek tamam diyecemde.kalaylı gügümün anlamıda yamalı demek:ptırt motorcu

o ne ya desti kardeşim testi demeye dilin dönmüyormu senin yok güğüm yok bilmem ne adamım sen hangi dağdan indin ya xt ilemi indin dağdan ne yaptın:mrgreen:

bugün motorumun zincirini,egzostunu,arka tekerini,takozu,dişliyi ne var ne yok söktüm.Can sıkıntısı adama her bişeyi yaptırıyo.Zincir koruma kapağındaki çatlağı yapıştırmak için hepsini söktüm.parçaladım bıraktım hazır indirmişken yamulan motor bağlantı kulaklarını da değiştireyim diyorum.Acaba ortalama fiyat ne kadardır.Bilgisi olan yazıverirse çok memnun olurum,bu arada kendim de zaten araştırma içinde olacağım..

birde; motorda egzost yokken daha bi gür sesi var gibi geldi bana:queen:

yavaş yavaş doldurcaz işte :D siz ihmal etmeyin girin arkadaşlar.hatta MTden MDden alıntı topicler açalımki gelenler oyalanacak bişiler bulsun.

yamalı desti 954,
kalaylı güğüm xt600...

motor görmesek tamam diyecemde.kalaylı gügümün anlamıda yamalı demek:ptırt motorcu[/QUOTE]

yamalı testiyle kalaylı gğüm arasında cok fark var dayı

yamalı desti topraktan su kaçırdıkca camuru sıvarsın.

güğümü bir kere kalaylarsın ki malzameside kalitedir..bir kere kalaydan geçirirsin. işi biter.yama yapılmaz anladın seen..900 anladıkda 54 de ne oluyormuş..rr 929 vardı değil mi...yamalı yamalı hehe...

motor görmesek tamam diyecemde.kalaylı gügümün anlamıda yamalı demek:ptırt motorcu

yamalı testiyle kalaylı gğüm arasında cok fark var dayı

yamalı desti topraktan su kaçırdıkca camuru sıvarsın.

güğümü bir kere kalaylarsın ki malzameside kalitedir..bir kere kalaydan geçirirsin. işi biter.yama yapılmaz anladın seen..900 anladıkda 54 de ne oluyormuş..rr 929 vardı değil mi...yamalı yamalı hehe...

Yeter lem bu motor muhabbeti :queen:

Dağılın uleyn... :p:p

İsmail ne testisi, ne kalayı haci ; motor yaw bunlar... :queen:

inşallah bir daha olmaz

2007 yılının ilk zamanların da bir motosiklet sitesındeki üyeliğim,hain ellerin yönetimine geçmiştir.20.05.2007 yılında bu hain eller benim çeşitli yöntemlerle üyeliğimi ele geçirmiş ve eskişehir honda bayii özmert ticaret ile arasında ki husumetı benım üyeliğim üzerinden çıkartmak istemiştir.o siteye girip yaptığım kontrollerde şifremin değiştirildiği farkına vardım çünkü kullandığım tüm şifreleri denedim ve hiçbiri o site ile uyumlu çıkmadı.Bu olayı şiddetle kınıyor ve böyle bir terbiyesizliği yapan şahsı allaha havale ediyorum

site yöneticilerine gerekli dilekçeyi verdim ve en kısa sürede bu terbiyesizlik ile yazılmış yazının silinmesini bekliyorum
SAYGILAR

Son düzenleme:
2007 yılının ilk zamanların da bir motosiklet sitesındeki üyeliğim,hain ellerin yönetimine geçmiştir.20.05.2007 yılında bu hain eller benim çeşitli yöntemlerle üyeliğimi ele geçirmiş ve eskişehir honda bayii özmert ticaret ile arasında ki husumetı benım üyeliğim üzerinden çıkartmak istemiştir.o siteye girip yaptığım kontrollerde şifremin değiştirildiği farkına vardım çünkü kullandığım tüm şifreleri denedim ve hiçbiri o site ile uyumlu çıkmadı.Bu olayı şiddetle kınıyor ve böyle bir terbiyesizliği yapan şahsı allaha havale ediyorum

site yöneticilerine gerekli dilekçeyi verdim ve en kısa sürede bu terbiyesizlik ile yazılmış yazının silinmesini bekliyorum
SAYGILAR

hayırdır abi ne oldu:silent:Biraz açar mısın şu konuyu...

SAYGILAR

vaay kardeşim. geçmiş olsun. hakikaten yapılan olay şerefsizliktir bana görede. ayıptan öte aynen şerefsizlikdir. destek olucam sana eray merak etme...:cat:

yavaş yavaş doldurcaz işte :D siz ihmal etmeyin girin arkadaşlar.hatta MTden MDden alıntı topicler açalımki gelenler oyalanacak bişiler bulsun.

Lem reklam yapma:cherry:Bak bizim site açılcak yapacaksan oranın reklamını yap Burak:queen::queen::queen:

SAYGILAR

Eray geçmiş olsun kardeşim...Biraz bi bişiler duydum konuyla ilgili ama tam anlayamadım konuyu şimdi biraz daha anladım...Tekrar geçmiş olsun böyle bir şeyi yapıp seni zan altında bırakanlara da yazıklar olsun:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar