[Eskişehir - MT]

hadi yaw nerdesiniz ben bu gün çıktım :):p:p:p:queen:
motorize bicimde hemen bi dolaştım baktım kapatıyo tekrar otoparka yallah :p
hamza nerdesin ya iyi oluyo bayağı ön tekere bi kızak bağlasak arka yanlarada 2 ayakcık gibi destek bas git nolcak :p:p:p

yaptım depoyu bomba gibi oldu da göstergenin fişlerini unutmuşum takmayı bi daha sökmem lazım 2 dk lık işim kaldı ii olmuş ama malzeme çok kaliteliymiş

yarın akşam canlı müzik diyorum halay diyorum ankara havası diyorum nargile diyorum türk kahvesi diyorum siz ne diyorsunuz arkadaşlar.....:p:p:p

evet bi katılım göreyim olmazsa tek başıma gene gidecem

hadi bakalım...

hadi yaw nerdesiniz ben bu gün çıktım :):p:p:p:queen:
motorize bicimde hemen bi dolaştım baktım kapatıyo tekrar otoparka yallah :p
hamza nerdesin ya iyi oluyo bayağı ön tekere bi kızak bağlasak arka yanlarada 2 ayakcık gibi destek bas git nolcak :p:p:p

yaptım depoyu bomba gibi oldu da göstergenin fişlerini unutmuşum takmayı bi daha sökmem lazım 2 dk lık işim kaldı ii olmuş ama malzeme çok kaliteliymiş

yarın akşam canlı müzik diyorum halay diyorum ankara havası diyorum nargile diyorum türk kahvesi diyorum siz ne diyorsunuz arkadaşlar.....:p:p:p

evet bi katılım göreyim olmazsa tek başıma gene gidecem

hadi bakalım...

ben gelırım ama tramvayla

alooo millet uyumayın durmus cum delikçi durmus aga c tesı cıkalım abı sabah kadar gezelım uyarmı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harap derkenn:silent::silent::silent:

Şaka yapıyorum canım ya eski günler işte :rendeer:

fkra1bn6.png

fkra2pl5.png

Son düzenleme:
Hafta Sonu İstanbul Çekmeköy'de Dağ Bisikleti Antrenman Yarışlarına Gidiyoruz.Gelmek İsteyen Arakadaşlar olursa bekleriz.Orda Motocross grupları bizi izlemeye geliyorlar.Yarışırken bir zevkli oluyor anlatamam.Sonrada motorlarla bizim yarıştığımız parkuru test ediyorlar.07.01.2008 saat 10'da yarış noktasında startlar verilecek.Görüşmek Üzere.2 tane birincilik almaya gidiyoruz.Bayanlar ve Elite kategoride ayrıca bayanlarda 2cilikte bizde muhtemelen Eskişehir'i temsil ediyoruz.Haberlerle karşınızda olacağız.

slm eskişehirr bu akşam 6 buçukta zevk-ü sefada buluşuyoruzz, gelmek isteyen olursa orda görüşrüz , yer adalar migros un tam arkasıı, görş. dasvidanya. :wiinkk:

Hafta Sonu İstanbul Çekmeköy'de Dağ Bisikleti Antrenman Yarışlarına Gidiyoruz.Gelmek İsteyen Arakadaşlar olursa bekleriz.Orda Motocross grupları bizi izlemeye geliyorlar.Yarışırken bir zevkli oluyor anlatamam.Sonrada motorlarla bizim yarıştığımız parkuru test ediyorlar.07.01.2008 saat 10'da yarış noktasında startlar verilecek.Görüşmek Üzere.2 tane birincilik almaya gidiyoruz.Bayanlar ve Elite kategoride ayrıca bayanlarda 2cilikte bizde muhtemelen Eskişehir'i temsil ediyoruz.Haberlerle karşınızda olacağız.

Hocam başarılar dilerim:rendeer:Umarım istediğinizi alırsınız...Resimleri ve güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Ersin bu akşam gelmeye çalışırım...Gelemeyebilirim de:cherry:Gelirsem en geç 7de cafede olurum...7'yi geçerse saat demek ki gelemiyorumdur...Gelemezsem size iyi eğlenceler...:cat:

tmmm hamza gelirsen biz ordayız görüşrüz eray da gelior ben onu alıp tükkanı kapatıp gelcezz,,
gökay sizede başarılar dilerimm,,

Ben tatlısu motorcuları arasına katılmaya karar verdim:cherry:Motorun son bakımlarını yapıp paketleyip kaldırdım...Mart sonuna kadar uzaktan bakıcam motoruma:salut::salut:

akşam üstü baktım güzel sote kar var. az bişey drift yaptım sadece düz ama. pati çekerken çekiyim dedim tel yere düştü çekemedik :)
s366md6.jpg

s367wy0.jpg

hahah. :mrgreen: yaww sinan abi ne işin var senin drfit le, git gel paşa paşaa,,işine,,,,, daha yeni çıktı motorun,, hiç mi vicdan yokk düşçen kalcann

bu akşam ki buluşma da acayip kalabalaıktı çağrımızı dikkate ALIP gelen herkese treşekkür ederizz,,

:queen:daha neler yapıyom da resim alamıyoz işte. anlık denkgeliyo. bi düzlük geliyo bi asılıyom gaza bakıyom motor son ses bağırıyo. "RRRRRrmmmmmmmmmmmmanyakmısınnnnnnnnnn allahın ssssss......... " :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
şöyle düzgün bi kar yağmadı be.xt yi sokayım boylu boyuna...nasılsınız beyler görüşmeyeli...herşey yolunda sanırım....haa...

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
AS_DOPER, digi_boy26, oldcityboy, headhunter251, viper_1, mterayes26

hadi beyler bayağı kalabalıklaşıyo bu akşam burası ha gayret :)

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
torento_1987, oldcityboy, AS_DOPER, digi_boy26, headhunter251, viper_1, mterayes26
9 oldu yokmu artırann,, :mrgreen:
iidir ismail abi.

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
just_hmz_26, ozi26, geçici, viper_1

Eh gidiyo yine millet yavaş yavaş...Kimler geldi yaf buluşmaya kalabalıktı falan...Resim çektiniz mi:queen:Bende çektim motoru artık garaja:salut:Baktım son günlerde artk güneş çıksada fayda yok çeeeekkk:salut:Neyse az kaldı az ilkbahar gelio:cherry:

Sinan abi boşver drifti falan ben denedim pek iyi olmuyor:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar