digi_boy26 ; haci geçmiş olsun. Bu mevsimde yolların durumu ii olmuyor maalesef...
sinan abi sanada çok geçmiş olsun ,, biz bu gece takıldık ne güzel durmuş abi eray falan keşke sende yanımızda olsaydınn,varsa yapılcak bişey haberimiz olsun..verilmiş sadakan varmışş ,, en yakın zamanda katılırsın inş. aramıza.
Geçmiş olsun Sinan abi Allah acil şifalar versinn:rendeer:
sinan abi geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur
hoşgeldin hamza. inşallah katılımcı olursun. gerçi bu ara sezon kapandı kapancak da yaza görüşürüz inşallah.
bu arada arkadaşlar bi kazma şöför yüzünden ben de ufak bi kaza geçirdim... sağ ayağımda biraz ezilme var şuanda evde sargılı durumdayım. motorda ise sağ kırmızı grenaj ve sağ etek kırıldı. şuan serviste. önemli bişey yok da oldu işte...yerler kaygan dikkatli olun arkadaşlar. ben bu sefer ucuz atlattım... inşallah bidaha olmaz...
Asker Olanlar Mı Var Aranızda....ulen 15 Ay Askerliğe Askerlik Mi Derim Ben. Yaptn Mı 18 Ay Olucak.
Bir Kar Yağar Ince Ince
Mt Nin Hali Nice
3 Operasyon Var Bu Gece
Vur Vur şanlı Kooomando...istikamet Sağanız Dağalın Marş Marş....muhahaha....
Ben anca ömür boyu askerliğe askerlik derimm ..
Hepinize Bursa'dan selamlar saygılarr ..
Tek tabanca ne kadar da sıkıcı olsa bazen iyi gelir insana doğayla başbaşa olmak insanı rahatlatır:cat:a.s umut. bende bugün alpagut 'a kadar gittim geldim tek tabanca pek bi sıkıcı oldu.ale:
slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep?![]()
geçmiş olsun digi boy..
yerler 7/24 ıslak artık iyice kelle koltuk moduna geçtik hepimiz..
bütün araçlara dikkat etmek lazım, fren mesafeleri iyice uzadı ama en çok şu araca
26 EY 643
gri ticari bir araç..her an her yerde ve her yönde dalgınlıkla tepenize çıkabilir..ben bu akşam yan kızaklayarak anca arabanın içine girmekten kurtuldum ama bi kez daha ters yönde üzerime kırmaya kalkarsa (dalgınlıkla!!) şöför kapısına dogru gaz açıcam,beraber yanyana yatarız tıp fakültesinde artık..ben orda bol bol öğretirim ona ters yöne hangi hızla girilceğini..
slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep?![]()
geçmiş olsun digi boy..
yerler 7/24 ıslak artık iyice kelle koltuk moduna geçtik hepimiz..
bütün araçlara dikkat etmek lazım, fren mesafeleri iyice uzadı ama en çok şu araca 26 EY 643 gri ticari bir araç....