gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun
allaha şükür bende pek birşey yok ama karşıdaki insanın ayağını ve kolunu kırdık gerçi hata ondaydı ama keşke olmasaydı....
gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun
ikinize de geçmiş olsun deniz kardeşim... inşallah tez zamanda iyileşirsin.... görünmez kaza işte...![]()
arkadaşlar cuma günü saat 11 30 sıralarında geçirmiş olduğum trafik kazasından dolayı motorumu satılığa çıkartıyorum ilgilenen arkadaşlar özelime mesaj atarlarsa irtibata geçelim
motorda hiç birşey yoktur kullanımdan dolayı ufak tefek çiziklet mevcuttur
saygılar...
arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...
arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...
Abi senin adam av'a çıkmıştır yine :bounce:
:queen::queen::queen:
Evet rahatsız ettin ne giriyon kardeşim eskişehir topiğine kimden izin aldın girerken ben sana girmicen demedimmi buraya bidaha... Ne o len topitop beni arıyomuşsun çokmu özledin derdin ne evladım anlat rahatla haydar dümerrr amcana :queen:
bende Senin Kafadanım Dostum Kaza Oldumu Soğuyorum Motordan...bu Arada Beyler Cüneyt Abiniz Artık Motorsiklet Hayatına Son Vermiş...olay Bitti Xt Yi Satınca Bende Bu Alemden Göçüp Gidicem Belki Hepinizin Sonu Böyle Olacaks...
onlar genç abisi hızı severler onlar
Evet rahatsız ettin ne giriyon kardeşim eskişehir topiğine kimden izin aldın girerken ben sana girmicen demedimmi buraya bidaha... Ne o len topitop beni arıyomuşsun çokmu özledin derdin ne evladım anlat rahatla haydar dümerrr amcana :queen:
Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
bakma ona onun heryeri huzun kelebeği olsa nolcak istanbul ayısı minnnacık motor altında kayboluyo ayu'nun istanbula gidince alacam ifadesinin onun az kaldı
bakma ona...artizdir ama hayatda sinek bile avlayamaz...balon yani Borubabay...
özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir...yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...özlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...
sinek bile avlayamazmış pehhh
olum msn de konusuyoz ya siteyede arada giriyom işte sende biliyon eski tadı kalmadı sitenin içimden yazmak gelmiyo sizin yazdıklarınızı okumak yetiyo
geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. olur böyle şeyler
sizi armızda görmek isteriz. tlf kapalı oluyo diye aramıyorum seni
havalar ısınınca bazıları motor aramaya başlayacak bence
mehmetcim bende işimi gucumu gormek için kullanıyorum bu kışda devamlı kullanacağımama öyle uzun gezilere çıkmak istemiyorum artık belkide bu çinli bıktırdı beni artık ondandır sende biliyorsun her uzun gezide emre ile benim motorda bi vukuat oluyo yüksek cc bi japon alana kadar merkezden uzaklaşmıyacağım:mrgreen:
Bu arada kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun
bakma ona...artizdir ama hayatda sinek bile avlayamaz...balon yani Borubabay...
özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir. bora abime eskişehir su tesisleri feda olsun ..yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...özlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...
eywallah sinan abi sağol bende fazla birşey yok ama adama çok üzüldüm yaw
dediğin gibi görünmez kaza...