[Eskişehir - MT]

gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun

yok bırakmıyorumda biraz uzun süre ara vermeyi düşünüyorum şimdi birazda arabayla oyalanmak istiyorum motorculuğu bırakamam zatende dediğim gibi biraz ara

ikinize de geçmiş olsun deniz kardeşim... inşallah tez zamanda iyileşirsin.... görünmez kaza işte... :)

eywallah sinan abi sağol bende fazla birşey yok ama adama çok üzüldüm yaw
dediğin gibi görünmez kaza...

Son düzenleme:
akşam arabayla turladım biraz.akşam saat 5 den sonraydı cengiz topelde bi tane 363 yazılı artçısı olan cross bitane de cbr125 repsol geçti yanımdan nerdeyse çarpcaktım.sıkışıyolardı arada. küçük bi far gördüm anında yanıma geldiler :) aradan 5 dk oldu olmadı bitane de mavi ybr gördüm o da uçtı gitti :mrgreen: aralardan geçerken dikkatli olun arkadaşlar... emre umut faruk selamlar... :cherry: korna çaldım ama durmadınız :) az gittikten sonra da nu866'yı gördüm o da tanımadı...

arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...

arkadaşlar cuma günü saat 11 30 sıralarında geçirmiş olduğum trafik kazasından dolayı motorumu satılığa çıkartıyorum ilgilenen arkadaşlar özelime mesaj atarlarsa irtibata geçelim
motorda hiç birşey yoktur kullanımdan dolayı ufak tefek çiziklet mevcuttur

saygılar...

bununla geçmiş olsun..:pale:

geçmiş olsun deniz.kaza tamam da ,motoru satılığa çıkarmana bi anlam veremedim.Ney hayırlısı diyelim,herşey gönlünce olsun:cat:

arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...

abi hayırdır noldu kötü bir şeymi var aralar bozulmasın lütfen

arkadaslar motorum sıcak bır garajda duruyor akü başalırmı acil cvp aküyü sökecem yoksa

abi sıcak derken nasıl yani?Normal ısı şartları (20 derece) ve oda sıcaklığında muhafaza edilen aküye bişiycik olmaz ama sen genede artı (+) kutbu sök.Ne olur ne olmaz.çalıştıracak olursan eğer tekrar takıverirsin (+) kutbu:wiinkk:

Evet rahatsız ettin ne giriyon kardeşim eskişehir topiğine kimden izin aldın girerken ben sana girmicen demedimmi buraya bidaha... Ne o len topitop beni arıyomuşsun çokmu özledin derdin ne evladım anlat rahatla haydar dümerrr amcana :queen:

Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
Kaza Yapanlara Cok Geçmiş Olsun...bende Senin Kafadanım Dostum Kaza Oldumu Soğuyorum Motordan...bu Arada Beyler Cüneyt Abiniz Artık Motorsiklet Hayatına Son Vermiş...olay Bitti Xt Yi Satınca Bende Bu Alemden Göçüp Gidicem Belki Hepinizin Sonu Böyle Olacaks...

Abi senin adam av'a çıkmıştır yine :bounce:

:queen::queen::queen:

bakma ona...artizdir ama hayatda sinek bile avlayamaz...balon yani Borubabay...:p

Evet rahatsız ettin ne giriyon kardeşim eskişehir topiğine kimden izin aldın girerken ben sana girmicen demedimmi buraya bidaha... Ne o len topitop beni arıyomuşsun çokmu özledin derdin ne evladım anlat rahatla haydar dümerrr amcana :queen:

özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir...yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...:pözlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...

bende Senin Kafadanım Dostum Kaza Oldumu Soğuyorum Motordan...bu Arada Beyler Cüneyt Abiniz Artık Motorsiklet Hayatına Son Vermiş...olay Bitti Xt Yi Satınca Bende Bu Alemden Göçüp Gidicem Belki Hepinizin Sonu Böyle Olacaks...

amma yaptın ha dayının ismail :queen:. yakıştıramadım sana... en baba alet sende 600cc'lik motora biniyon dahane. hayır doyduysan tamam da ölesine soğuyosan motosikletten kendin bilin onu :) turanj ktm süleyman'ı görürsen seam söle. bugün gördüm ktm'yi uyuyo binanın içinde öööle :wiinkk:

ben de düştüm ama soğumadım inadına biniyorum daha. hem iş hem gezme . hatta bugün öle bi yattımki o.g.ü'nün içinde yan ayaklık yere sürttü korktum hee :) bi baktım baya çizmişiz asfaltı :)

onlar genç abisi hızı severler onlar

geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. olur böyle şeyler

sizi armızda görmek isteriz. tlf kapalı oluyo diye aramıyorum seni

havalar ısınınca bazıları motor aramaya başlayacak bence

Son düzenleme:
Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
bakma ona onun heryeri huzun kelebeği olsa nolcak istanbul ayısı minnnacık motor altında kayboluyo ayu'nun istanbula gidince alacam ifadesinin onun az kaldı

bakma ona...artizdir ama hayatda sinek bile avlayamaz...balon yani Borubabay...:p

özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir...yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...:pözlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...

sinek bile avlayamazmış pehhh :p

olum msn de konusuyoz ya siteyede arada giriyom işte sende biliyon eski tadı kalmadı sitenin içimden yazmak gelmiyo sizin yazdıklarınızı okumak yetiyo :)

geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. olur böyle şeyler

sizi armızda görmek isteriz. tlf kapalı oluyo diye aramıyorum seni

havalar ısınınca bazıları motor aramaya başlayacak bence

mehmetcim bende işimi gucumu gormek için kullanıyorum bu kışda devamlı kullanacağımama öyle uzun gezilere çıkmak istemiyorum artık belkide bu çinli bıktırdı beni artık ondandır sende biliyorsun her uzun gezide emre ile benim motorda bi vukuat oluyo yüksek cc bi japon alana kadar merkezden uzaklaşmıyacağım:mrgreen:

Bu arada kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun

özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir. bora abime eskişehir su tesisleri feda olsun ..yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...:pözlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...

mt 26 nerlerdesınız ........

eywallah sinan abi sağol bende fazla birşey yok ama adama çok üzüldüm yaw
dediğin gibi görünmez kaza...

Geçmiş olsun kardeşimm sebeb buydu demek neden sölemedin neyse yaralanan arkadaşada Allah acil şifalar versin

Hayırlıısı olsun....

Benim YAMAHA Rx115 de satılıktır malum bu sene askere gidiyorumm

Son düzenleme:
ahanda mt-eskişehir'den askeriyeye çıkarma var bu sene desenize :mrgreen:. engin - ersin - süleyman başka varmı askere giden ? volkan ? umut ? faruk ? ve diğerleri :) ee ilk kim gidiyo :mrgreen: ulen Allah vere de kıbrıs'a düşseniz bee dimi dayının ismail :) ya da topçu olsanız süper yatarsınız :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar