[Eskişehir - MT]

sinan abi geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur

aramıza hoş geldin hamza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

just_hmz_26 ; dostum Hoşgeldin... :cat:

digi_boy26 ; haci geçmiş olsun. Bu mevsimde yolların durumu ii olmuyor maalesef... :cyclopsan

digi_boy26 ; haci geçmiş olsun. Bu mevsimde yolların durumu ii olmuyor maalesef...

sağol volkan'ım :)

sinan abi sanada çok geçmiş olsun ,, biz bu gece takıldık ne güzel durmuş abi eray falan keşke sende yanımızda olsaydınn,varsa yapılcak bişey haberimiz olsun..verilmiş sadakan varmışş ,, en yakın zamanda katılırsın inş. aramıza.

sağol ersin'im :)

Geçmiş olsun Sinan abi Allah acil şifalar versinn:rendeer:

sağol süleyman'ım :)

sinan abi geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur

sağol deniz'im ödeştik dimee:mrgreen::mrgreen::)

önemli bişey yok arkadaşlar... sağ ayak bileğimde biraz ezilme var. yarım alçıyla evde bilg. başında g.t büyütcez bi kaç gün :) tam da o akşam çanta alcaktım arkaya.. nasip işte. siz siz olun geri geri çıkan bi araba gördüğünüz an durun. gerçi ben de durmak istedim ama duramadım işte. bi anda zart diye geri geri çıkınca bana yapcak fazla bişey kalmadı... çarpmayla kendimi yere attım alçaktan bi sorti yapıp :) dizlerimin üstüne kapandım. allahtan dizlikler var iyiki almışım.kırılmadılar bile. mont da kalın olunca ucuz kurtardık... herşey 3 yada 4sn sürdü çarptım uçtum yere düştüm motorla beraber sürüklendik bi 25-30 mt. düştükten sonra minikkuşum haala çalışıyodu helal olsun bu çinlere dedim ya :) ahanda plakası 26 T 0095 arı taksi. arka tamponu tarafımdan düşürülen :p çobanın teki. ana caddeye geri geri çıkan çoban... benim babam ve bende taksiciyiz ama Allaha şükür şuana kadar bi çizik bile yok aldığımız arabalarımızda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin hamza. inşallah katılımcı olursun. gerçi bu ara sezon kapandı kapancak da yaza görüşürüz inşallah.

bu arada arkadaşlar bi kazma şöför yüzünden ben de ufak bi kaza geçirdim... sağ ayağımda biraz ezilme var şuanda evde sargılı durumdayım. motorda ise sağ kırmızı grenaj ve sağ etek kırıldı. şuan serviste. önemli bişey yok da oldu işte... :) yerler kaygan dikkatli olun arkadaşlar. ben bu sefer ucuz atlattım... inşallah bidaha olmaz...

geçmiş olsun kardeşim dikkali olmakta her zaman fayda vardır...

Asker Olanlar Mı Var Aranızda....ulen 15 Ay Askerliğe Askerlik Mi Derim Ben. Yaptn Mı 18 Ay Olucak.
Bir Kar Yağar Ince Ince
Mt Nin Hali Nice
3 Operasyon Var Bu Gece
Vur Vur şanlı Kooomando...istikamet Sağanız Dağalın Marş Marş....muhahaha....

Ben anca ömür boyu askerliğe askerlik derimm ..

Hepinize Bursa'dan selamlar saygılarr ..

Hayatında hiç performans lastiği görmemiş ÇİZGİ FİLM FİGÜRANI:sunny: yaşın kadar bile yok tartışma açtığın konular ben dylandan bahsediyorum hayabusadan değil::144:: onunda performans lastiği okadar olur varsa başka göster başka işin yok milletten laf yiyip duruyosun:pr:

Ben anca ömür boyu askerliğe askerlik derimm ..

Hepinize Bursa'dan selamlar saygılarr ..

::asker::::asker:: ooo kimleri görüyoruz...

dsci0110es4gb4.jpg

Kardeşim benim; selam sevgi bizden... :rendeer:

*Geçmiş olsun Sinan abi,:rendeer:Allah beterinden korusun,en kötüsü böyle olsun abi
*Hoşgeldin Hamza arkadaş.racer'a selamlar ola:wiinkk:
*Bu konuya ilk msj.ın sanırım,sana da selamlar olsun Gökhan dostum:rendeer:

Herkeşlere ii geceler olsun...Aman dikkat,bu sıralar +30 daha bi tehlikeli oluyor yollar:pale:

Heyy mt 26 nasılsınız bakalım :mrgreen:

Umut, Volkan, Yılmaz Usta, Gökhan, Ahmet, Sarı

Muttalip'dan selamlar... :bounce:

slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep? :)

a.s umut. bende bugün alpagut 'a kadar gittim geldim tek tabanca pek bi sıkıcı oldu. :pale:
Tek tabanca ne kadar da sıkıcı olsa bazen iyi gelir insana doğayla başbaşa olmak insanı rahatlatır:cat:

slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep? :)

bizden de selam olsun.Eskişehir'de racing bulabilmen için adalara gitmen gerek ama MT üyesi değiller.üye olsalar burada bulabilirdin:pHayal'in oralara felan bak:wiinkk:

sağol ahmet'im eyvallah.. bu kez ucuz kurtardık :)

iyilik be umut'um hayata devam işte. sen nasılsın özletme kendini. :p geçen ersinle gördük senin aleti. süleman çakırın karşısında biyerlerde mi oturuyon.... ya da aleti benzettik.. :)

özellikle tango cafenin oralara bak haylaz dostum. biz çıkabilseydik ağırlardık seni de biri garaja çekti ben de hafif hasarlıyım çıkamadım. neyse ya adaları gez biliyomusun adaları? porsuk çayının aktıgı yer... sağa sola arada gaz aç onlar bulur seni :)

geçmiş olsun digi boy..
yerler 7/24 ıslak artık iyice kelle koltuk moduna geçtik hepimiz..

bütün araçlara dikkat etmek lazım, fren mesafeleri iyice uzadı ama en çok şu araca

26 EY 643

gri ticari bir araç..her an her yerde ve her yönde dalgınlıkla tepenize çıkabilir..ben bu akşam yan kızaklayarak anca arabanın içine girmekten kurtuldum ama bi kez daha ters yönde üzerime kırmaya kalkarsa (dalgınlıkla!!) şöför kapısına dogru gaz açıcam,beraber yanyana yatarız tıp fakültesinde artık..ben orda bol bol öğretirim ona ters yöne hangi hızla girilceğini..

geçmiş olsun digi boy..

bütün araçlara dikkat etmek lazım, fren mesafeleri iyice uzadı ama en çok şu araca

26 EY 643

gri ticari bir araç..her an her yerde ve her yönde dalgınlıkla tepenize çıkabilir..ben bu akşam yan kızaklayarak anca arabanın içine girmekten kurtuldum ama bi kez daha ters yönde üzerime kırmaya kalkarsa (dalgınlıkla!!) şöför kapısına dogru gaz açıcam,beraber yanyana yatarız tıp fakültesinde artık..ben orda bol bol öğretirim ona ters yöne hangi hızla girilceğini..

geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun.Ağzımızı hayra açalım lütfen...:pale:

hoşgeldin arkadaşım aramıza . sen dedikleri gibi adalar a bi yarım saat bekle kesin bi geçen olur.
sinan abi. biri garaja çekti dediğin eleman ben mi oluyorum . eray mı . sanırım eray galiba ama . bende bugün den sonra iice tatlı su motorcusu olma yoluna doğru gidiyorumm, :salut: napalım sonumuz hayır olsun
zaten 3 tf cilerden kaza yapmayan tek ben kaldım iyice tıesmaya başladım acaba sıra bende mi diye . en iisi bir an önce sezonu kapatmak . :queen:
görüşmek ümidiyle herkese hayırlı akşamlar . kazasız günler.

geçmiş olsun digi boy..

bütün araçlara dikkat etmek lazım, fren mesafeleri iyice uzadı ama en çok şu araca 26 EY 643 gri ticari bir araç....

saol ghost adın neydi bu arada:) pek görmedik seni buralarda da :)

ya yannış hatırlamıyorsam bu araba ya ogü'nün ya anadolu'nun olması lazım... gri bi şahin di galiba...

Bugün söğüte gittim lastikleri deiştirmenin zamanı gelmiş motoru satacaz diye 5 kuruş masraf yapmıyorum ama makinada bana bak diye bağırıyo bu senede garaja çekmek yok aciliyeti olan yerleri bakımını yaptırıp binecez artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar