Eşinizin fikrini değiştirmek (biraz alçakça ama)...

Güzel numara hocam.:cat:

Bir de motosiklet almak için bir numara var.
Bir Fransız formunda bir arkadaşımız böyle bir dertten muzdaripti.
Eşi motosiklet almasına kesinlikle karşıydı.

Ona şu önerilerde bulunmuştum.

Her motosiklet gördüğünde, dalgın bir ifadeyle arkasından bak.
Sürekli motosiklet dergileri al, hiç bir sayıyı kaçırma.
Ulaşımla ilgili en ufak bir tıkanıklıkta, lafa "şmdi bir motosiklet olsaydı"ile başla.
Her markete gittiğiniz de motosiklet maketleri al.
Gezerken her gördüğün motosikletin başında dur. Hayatta ilgilenmediğin bir model olsa bile uzun uzun incele. Özellikle alışverişe çıktığında, süreyi daha uzun tut.
Hatta yolda gördüğün bir motosikletin, lastikleri hakkında fikrini sor. Egsoz da olabilir.
Çocuğunuza oyuncak almaya gittiğinde hep motosikletle ilgili oyuncaklara saldır. Ben binemedim ama yavrum binecek şeklinde başlayan cümlelerle duygu sömürüsü yap.
Televizyonda sürekli motosiklet yarışlarını ve programlarını seyret...
Arabayı motosiklet kullanır gibi kullan.
Direksiyonda elinle ara gazı yap.:)

Sonuç???

Motosiklet alındı.
Eşle beraber gezilere katılım sağlandı...:cat:

bak bu süpermiş aile içinde kullanılabilir
bende ufaktab işe yaramaya başladı(dergiydi maketti alıyorumda eve abartıp dergilerin verdiği posterleri bile asmıştım bi ara :cherry: )

Berkant abi ve ilkay abi,taktikleriniz süper,motosiklet konusunda olmasada ,ara ara taktik ve strateji sorarım özelden...:cherry:

çok kötüsün ::miiz::

Son düzenleme:
En son motosikletimi alırken emekli olunca tazminat falan biraz palazlanırsınya bende o haldeyim 4-5 bin YTL ayırdım bunun için hatta eşimle beraber beyaz eşya bakmaya gider gibi motor bakmaya gittik. Modellere bakıyoruz ben büyük tepkiler beklerken bizim hanım gidip SYM Gts 250 yi beğenmezmi fiyatının yanına yaklaşamıyoruz. Onu gördükten sonra Kymco People S 200 için hanım pek nazlandı sonra ikna oldu. :)Şimdi çok memnunum makinamdan inşallah Allah olmayanlarada nasip eder..:)

ya ne kadar çok korkan var kız arkadaşından eşinden motor yüzünden
valla bi bayan okumasın bu topiği kendinizi ezdirmeyin ya
bi kız için motor bırakılırmı yada vazgeçilirmi çoluğu çocuğu olanlara lafımız yok onların zaten boynu bükük :p:p:p:p:p:p:p işin espirisi bi yana en iyisi sizde eşinizi kız arkadaşınızı motora alıştırın hatta trafiğe kapalı bi alanda onlara kullanmayı bile öğretin ama fazla alıştırmayın sonra fırsat bulup siz binemezsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi güzelmişte..Uzun iş be,,Bu iş bize uymaz...En güzeli,, ben aldım fazla konuşma ,kes sesini ,,keserim yoksa sesini..Beşinciyi alacam varmı itirazın..Tabiki olamaz..:queen::bounce::wiinkk:

Valla ne hanım dırdırı kaldı ne de Kız arkadaşı muhabbeti free takılıyom... "özgürlüüük" ( Bravehard ın son repliği )

Güzel Olmuş Harbiden Yerler Bunu hea :)) Yalnız MT den uzak tutulması lazım.. yapacak arkadaşların eşleri bu tekniği okumasınlar :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi koptum yav helal olsun süper valla :)

valla kaç gündür takip ettiğim bir motor ilanı vardı sahibinden.com'da sahibiyle anlaştık.bayramda ankaraya gelince bakıp alacam motoru kısmetse.ilk olarakda kız arkadaşıma söyledim.çok sevindi.çünkü bir kaç model göstermiştim ona.oda en çok bunu sevmişti.artçı koltuğu bayağı bir geniş ve sissy barı var.telefonda bir dünya öpücük yolladı.burdaki yazıyı ve diğer motorunu eşi yüzünden satıp depresyona girmiş arkadaşın yazısını okuyunca aşkımı daha bie sevesim geldi vallaha.hatta ilk sorusu ne zaman binip geziyoruz oldu?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Üst başlık olsun, işe yarayacak el altında olması gereken tavsiyeler. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar