Eşinin eşarbı ölümüne neden oldu

Bizim burada da çok var istanbulda kara çarşafla motora binmiş kasksız korumasız

süper başlık atmışlar bence şöyle olmalıydı EŞARB ÖLÜM GETİRİR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burasının motosiklet formu olduğunu unutmayalım herkesin görüşü kendine,siyaset yapmayın lütfen

eşarba karşı olanlar sevinmiştir belki.

Eşarp mı ? Kim eşarpa karşı kardeş karıştırdın galiba :)

Eşarpla o kast ettiğin şey aynı değiller.Neyse daha derine inmeyelim siyaset yasak forumda.

Motosiklete binerken kask takmak şart hergün acı bir şekilde yüzümüze vuruluyor bu gerçek...

saçma sapan yorumlar yapılmış,içinde bulunduğumuz duruma acıyorum,yok istanbuldada kara çarşafla biniyolarmış,yok kask taksaydı ecel gelmeyecektiymiş,buna karşın içimizde bu tür lafların oluşmasına yola açan örümcek kafalılarda çok,baksana adama çek elini eşimin üstünden demişş,hey allahım yaa,gazma her yerde gazma işte ,yıllarca okuyup gazmalığı üstünden atamayanda var,kendini dinine verip gazmalıktan sıyrılamayanda varr,ama bunu bi objeye yada temaya bağlamak yanlışş....

ilerde sana da olabılır dıkkat et haha

ben eşarp mı takıyom olmse de dövcem hee :)

saçma sapan yorumlar yapılmış,içinde bulunduğumuz duruma acıyorum,yok istanbuldada kara çarşafla biniyolarmış,yok kask taksaydı ecel gelmeyecektiymiş,buna karşın içimizde bu tür lafların oluşmasına yola açan örümcek kafalılarda çok,baksana adama çek elini eşimin üstünden demişş,hey allahım yaa,gazma her yerde gazma işte ,yıllarca okuyup gazmalığı üstünden atamayanda var,kendini dinine verip gazmalıktan sıyrılamayanda varr,ama bunu bi objeye yada temaya bağlamak yanlışş....

haklısın ismail abi. +1 diyorum

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin. Vadesi dolmuş, ecel onu orada yakalamış işte. Diyecek başka bişey yok.. :pale:

eşarp tabiki bahane olmuş. yoksa açık bir bayanın da saçları önündeki kocasının gözüne kaçarak kazaya sebebiyet verebilirdi.
eşarpa karşı olan da bence buradaki arkadaşlar değil o haberi o başlıkla veren gazetedir.
ecel vade mevzusu biraz farklı bir konu. tedbir bizden takdir Allah'tan deyip yola çıkmamız lazım. yoksa ya tamamen sebepçi olur yolda hatta evde yürürken bile robocop gibi full koruma yürüme ihtiyacı hissederiz ya da tamamen kaderci olur vade gelmediyse ölmem deyip kamyona gönül rahatlığıyla gireriz:) . bence doğru olan ikisinin ortasıdır.

Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok önemli.Bende eşimle biyere gitçek olsam kesinlikle pantolon giymesini,eşarbında rüzgarda uçuşmayacak şekilde olmasına,pardüsesinide seleye oturunca bacaklarına sıkıştırarak oturmasına dikkat ederim.Bazen ısrarla yan oturmak isterdi ama ya bin yada yaya git derdim.O alışkanlığınıda bıraktı allahtan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar