Eşimle Fındıklı Gezimiz

Abi, motosikleti yeni almıştınız sanırım :)
Gezmelere başlamışsınız maşallah ne diyelim :)
İyi bilirim fındık ağaçlarını :)
Hatta bu mesajı yazarken, yanımda duran bir poşet fındıktan da yemeyi ihmal etmeyelim :)

tüp kullanması lazım. ya da close up mercek ile makroya fotolar çekilebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

güzel gezi. eşinizin de buna ortak olması daha da güzel. çoğu kişinin eşi bu sevgiyi paylaşmıyor.

eli titremiyorsa hiçbir şeye gerek yok...50 mm objektif ile kırmızı mercimek tanesini kadraja tam oturtabilir...hatta büyük bu diyebilir...

elinize sağlık kalite makine kalite fotolar birazdan bende bugünkü gezimin fotolarını yükleyebilirsem makinam pek ii deil ama napalım

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerine sağlık Yusuf'çum. Herzamanki gibi güzel güzel gezmişsin. Ve bu güzellikleri bizlerle paylaşmışsın.
Üstelik bu sefer yalınız da değilsin.:thumleft:
Tebrikler.:cat:

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, güzel yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum :cat:
Makro fotoğraf için makro uzatma tüpüm var, 0 cm'den bile netleme yapabiliyorum :) ama unutuyorum gezilere giderken, bundan sonra hem tripodumu hem de makro uzatma tüpünü de götüreceğim, küçük böceklerin yüzlerini ve gözlerini çekeyim de biraz değişik fotoğraflar olsun :)
Herkese sevgiler saygılar

Hocam emeğinize tekerinize sağlık. Umarım nice nice geziler yaparsınız yeni motorunuzla

Aşığım memleketine.

Güzel gezi, güzel rapor daha ne olsun. Ayaklarınıza, ellerinize sağlık.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosiklet tamam, artçı tamam, foto makinesi tamam, içinizdeki heyecana zaten diyecek laf yok... Geriye bu keyifli geziyi okuyup sizlere gıpta etmek kalıyor. Allah yolunuzu açık etsin, kazasız belasız keyifli turlamalar bir ömür boyu!...

helal olsun kardeş! döktürmüşsün yine, fotoğrafların neden güzel çıktığı anlaşıldı,makina 10 numara,ALLAH kaza bela göstermesinde fırsat buldukça gezin,ben de senin gibi eşimi alıp gezmeyi çok istiyorum ama çocuklarım daha küçük onlara bakacak kimsede yok,inşallah ileriki zamanlarda,gezin kardeşim gezin ,hayat gezince güzel,saygılar...

aynen katılıyorum.

Böyle gezileri görünce adamın içi şöyle bir kıpır kıpır oluyor, çıkıp binip motora gidesi geliyor gerçekten. Güzel bir gezi olmuş. Elinize kolunuza sağlık. Her zaman derim bu ülkede gezilecek çok yer var, Karadeniz'i görmeden Türkiye'yi gördük diyemez insan.

sağolun teşekkürler, evet, güzel yerler, herkes en azından bir kez gezip görmeli buraları, saygılar

anadolun jantları olmamış krom jant kapaklı demir jantlar daha iyi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar