esaslı bir yol haritası bilen var mı?

yauv arkadaşlar bana şöyle esaslı bir türkiye yol haritası verebilicek veya bulabilicek olan var mı?
veya şöyle gezilebilicek yerleri gösterebilen bir yol haritası bulabilecek veya internetten adres gösterebilecek olan arkadaş var mı?

sordum yauv oraya sormadan olurmu allahın emri google abimize sormak dddaaaa bulamadım saçma sapan bi türkiye haritası var o kadar.hiç bir işe yaramıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Map24 e bak ben beğendim,

abicim 2008 karayolları hatirası bulursan iyi olur ama T.C Karayollarından alanından.

karayollarının haritası var onu buldum bi de şu map 24 çok hoş bişey o daha iyi.
ama yol üstünde gezilebilecek görülebilecek yerleri de gösteren bir yol haritası arıyorum.
amma çok şey istiyorum bende yauv:cherry:
sanırım böyle bir harita sadece benim değil sitede bir çok kişinin ihtiyacıdır diye düşünüyorum.

o zaman abicim sanada uyarsa google erat mı vardı oda olur uydudan resimli.

bunlara hiç gerek ufak bırmasraflar garmın dıye bır sıstem var onu alderım cok guzel bır sistem

Aslına bakarsanız böyle bi haritaya benimde ihtiyacım varr... Teşekkürler Hemso güzel başlık acmışsın. İnşallah işe yarar bişi buluruz...

arkadaşlar map 24 de yol güzergahınızı belirliyorsunuz panaromio.com dan da güzergahınızdaki gezilecek yerlere bakıyorsunuz. en mantıklısı bu gibi bence biraz zahmetli ama olsun. yalnız panaromio da bence yeterli değil gidilebilecek yerleri gösterme konusunda.

yaz geldi ee doğal olarak da uzun gezilere hazırlık yapmak gerek:cherry::cherry:

yardımlarınız için teşekkürler. varsa daha iyi programlar bilen burada görmek isteriz.

konu baya gerilere düşmüş yav.
elinde daha güzel işe yarar bişeyler olan yok mu bizlerle paylaşacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar