ertuğrul gazi ziyaret

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Aslında daha önce düşündüğüm ama bir türlü nasip olmayan bu sürüşü bu hafta yaptım en güzeli kazasız belasız geri dönmek tabiiki.
Söğüt sonrası için plan yapmadım.Orda karar veririm dedim ve bozöyükte son kararı aldım,rotayı iznik e çevirdim.
Bilecik-bursa yenişehir arasındaki yolu herkese tavsiye ederim.müthiş virajlar hertaraf yemyeşil yol boyunca çeşmeler var yani değerdi.

çıkış sabah 8:20 teker döndü ümraniyeden
JA1gz5.jpg

ilk molamız tabiiki berceste kahvaltı

bD3oWY.jpg

Bilecik tünel girişinde sigara molası.bir motorcu daha durdu oda eşi ile antalyaya gidiyormuş canım çekti ama hafta içi yağmur olması vazgeçirdi
0nd34Y.jpg

a3W707.jpg

Yk0oJA.jpg

8ZBjQA.jpg

Ve Ertuğrul gazi türbesi(cennet mekan)
8ZBjNV.jpg

pz1OGL.jpg

kBo5Xm.jpg

NAPjOP.jpg

a3W71O.jpg

Yk0oOz.jpg

Söğüt market alışverişten sonra bozöyük yoluna çıktım yolda bir çeşme bulup yemek ve çay molası vermekti niyetim ve olduda :)

GRVjAb.jpg
y5Qkan.jpg
6POjVl.jpg
Wk5jv4.jpg
3L0kZ9.jpg
RkMjZY.jpg

Sonraki hedef bilecik üzerinden iznik yolu harika bir yol viraj,yeşillik çeşmeler.... vs

nMn4na.jpg
v5939D.jpg
1v5R5b.jpg

Vee iznikteyiz gece kamp yaptık orda

QBq9EV.jpg
RkMqb1.jpg
pz1Lm0.jpg

İlk mesaj benden sanırım. Özendim biraz ne yalan söyleyeyim. Allah bize de basip eder inşallah. Elinize sağlık.

güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık , söğütten bilecik istikametine doğru 5 km ileride küre köyünde dursun fakhı( ertuğrul gazinin akıl hocası) türbesinede bir ziyarette bulunsaydınız daha güzel olurdu,yemeğinizi yediğiniz çeşmeyide iyi bilirim , etrafı hala çok yeşil ne güzel görünüyor,Atalarımızı ziyaret amaçlı bu gezi 10 numara olmuş,eskişehirden selam olsun,saygılar...

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık , söğütten bilecik istikametine doğru 5 km ileride küre köyünde dursun fakhı( ertuğrul gazinin akıl hocası) türbesinede bir ziyarette bulunsaydınız daha güzel olurdu,yemeğinizi yediğiniz çeşmeyide iyi bilirim , etrafı hala çok yeşil ne güzel görünüyor,Atalarımızı ziyaret amaçlı bu gezi 10 numara olmuş,eskişehirden selam olsun,saygılar...

eyvallah teşekkürler

güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık Allah bize de basip eder inşallah neyse emekliliğime 30 ay falan var bende bol bol gezmeye vakit bulurum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi olmuş tebrik ederim. Bende İstanbul Çekmeköy deyim. BU tarz uzun geziler için haber ederseniz bende eşlik edebilirim.
Kolaylıklar..

Güzel bir rota. Doğrusu imrendim. Motorumu dağıttım temizlik var :) inşallah hemen toplayıp böyle uzun bir gezi yapmayı ben de arzu ediyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar varsa program yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar