Ertelenen A2 direksiyon sınavı hakkında

Sozde bende girecektim hala surucu kursundan bir haber yok acaba benimi kandiyorlar yoksa gercekten yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Kimse yardimci olmayacak galiba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarınki sınav iptal haftaya olacak

Insallah birde e devletten alinan sabika kaydi emniyet kabul etmiyor bilginiz olsun bosuna gidip geri donersiniz

Benim ablamda verdi kursa sonra emniyetten randevu aldik randevu kagidinda oyle yaziyor e devletten alinan kagit gecersizdir diye bende verdim surucu kursuna ama bakalim ne olacak

Yarın ki sınav neden iptal oldu benimde sınav pazar günü o da mı iptal?

Bende gırıcektım 14 eylül'e yeşiştirememıs benı kursda ki hoca. 27 mi demişti 28 mi ne demıstı o zamana atmış beklıyoz :)

Sınav çok basit ya biz hocamla slalom calısmasınıda yaptık aha olay bu dedi amann dedım :) dubaların arasında ki mesafe bizim apartman kadar :)

Bende az önce girdim sınava çok basit iş hatta benim girdiğim scooterın rölantisi yüksekti gaz vermeden gidiyordu çaktırmadan kağıta baktım Başarılı yazıyor demekki geçmişim :mrgreen:

bana 14 eylül demişlerdi sonra sınav iptal oldu 28 eylül dediler . te bayramdan önce yazıldım parayıda peşin verdim attılarda attılar geriye

Sınav

Arkadaşlar kursumla konustumda 28-29 eylul sınav dedı dıye hatırlıyorum sımdı not da etmemıstım otobüste giderken telefon acıp sormustum sesden dolayı tam duyamadım bıdaha acıp sormak da ıstemıyom malmısın demesın adam bana içinden :D . a2 direksiyon sınavı 28-29 eylül mü cumartesi pazara gelıyor yanı yoksa. 27-28 eylül mü . cuma cumartesiye gelıyo oda. Bana cumartesi pazar yaparlar yanı 28-29 dur %100 dıye gelıyo bılgınız varmı

bana sürücü kursu 29 unda yapılcak dedi pazar günü yani :) ama bu pazartesi tekrar arayıp bilgi vercekmiş 28 ve ya 29 u olabilir sanırıım alfabeye göre yapıyorlar cumartesi günü yetişmeyenleri pazar günü yapcaklar ;)

Aynen hocam aklımda kı kuskuda oydu sımdı ben iş yerıme ızın ıstegı yapıcam magzada calıstıgım ıcın 1 hafta onceden belırtıyoz ula dedım 27-28 mıydı 28-29 muydu :D . 28-29 oldugu kesınleşmiş oldu böylece eyvallah :)

Merhaba,

Sınav bu hafta C.tesi ve Pazar günüdür. Bende bu hafta giriyorum.

Not : İstanbul Kadıköy için. Diğer il yada ilçelerde farklı mıdır bilmiyorum ama sanmam.

normalde benimkide bu hafta sonu yapılcaktı sabah aradım sürücü kursunu haftaya yapılcak dedi 28 ve ya 29unda izmirdeyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar