Herkese selamlar,
Sınava girdim ve geçtim bilgisini aldım. Toplamda 6 saatlik motor kullanımı sınavı geçmeme yetti. Bizim sınav yeri ve motorların tamamı gayet iyiydi, tamam Mondial vs. ama hepsi sağlam ve bakımları tamdı. Toplamda 8 kuka arasından geççip devam ediyorsun sonra krşılıklı kukalar arasında sekiz çizip 20-25 metre mesafede hızlanarak yerdeki yaklaşık 8-10 metre uzunluğunda 15 cm genişliğinde platformdan geçiyorsun. Toplamda 6 kulvar vardı ve her kulvarda 2 sürücü kursu ve her sürücü kursunda da 2 müfettiş vardı. Müfettişler anladığım kadarıyla zaten motordan anlamıyorlar. Ellerindeki formda sorular var ve sen o soruları düzgün gerçekleştirdiysen motoru kullanırken geçiyorsun. Sürücü başına 30 dakika süre var ama giyinmesi soyunması zaman aldığından 25 dakikaya çekiyorlar süreyi. Motor ile 4-5 tur atıyrsun zaten adam az çok anlıyor durumunu, sonra 5 dakika binleniyorsun motorun üzerinde, ardından yine 45 tur. Böyle böyle 20-25 dakikayı dolduruyorsun. Benimde gördüğüm kadarıyla iki hata oldu. Biri,ncisi sınav sonunda motoru teslim ederken aceleden ve heyecandan motoru stop ettirdim ama sınav bitmişti, benim kağıdımı kaldırmışlardı, birde sekiz çiziminde ve platorm sonrası dönüşte sinyal vermemiştim hiç. Sanırım başka hatamda yok. Hocam geçtiğimi söylediki dünde geçtiğim bilgisini aldım zaten.