Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim ablamda verdi kursa sonra emniyetten randevu aldik randevu kagidinda oyle yaziyor e devletten alinan kagit gecersizdir diye bende verdim surucu kursuna ama bakalim ne olacak
Bende az önce girdim sınava çok basit iş hatta benim girdiğim scooterın rölantisi yüksekti gaz vermeden gidiyordu çaktırmadan kağıta baktım Başarılı yazıyor demekki geçmişim :mrgreen:
Arkadaşlar kursumla konustumda 28-29 eylul sınav dedı dıye hatırlıyorum sımdı not da etmemıstım otobüste giderken telefon acıp sormustum sesden dolayı tam duyamadım bıdaha acıp sormak da ıstemıyom malmısın demesın adam bana içinden . a2 direksiyon sınavı 28-29 eylül mü cumartesi pazara gelıyor yanı yoksa. 27-28 eylül mü . cuma cumartesiye gelıyo oda. Bana cumartesi pazar yaparlar yanı 28-29 dur %100 dıye gelıyo bılgınız varmı
bana sürücü kursu 29 unda yapılcak dedi pazar günü yani ama bu pazartesi tekrar arayıp bilgi vercekmiş 28 ve ya 29 u olabilir sanırıım alfabeye göre yapıyorlar cumartesi günü yetişmeyenleri pazar günü yapcaklar