ErTecH E-5'te son 1saat içinde kaza yapmış . Kendisinin durumu iyi

abi resmini görünce kötü oldum ya, daha bi kaç hafta önce bakıyoduk şimdi haline bak :pale: tekrar geçmiş olsun..

HRC

çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, allah bundan sonra kazasız belasız, sağlıklı uzun ömürler nasib etsin.

ertekin abi tekrar geçmiş olsun.motorun hali içler acısı gerçekten.abi birde kusura bakma ziyaretinede gelemedim.:pale:

abavvv... gecmiş olsun:(

(pis sarhoşun ehliyetini almışlar mı? alkollü kazası diyosunuz? Daha kac tane yapma hakkı var?!!!!)

Çok geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin.. ERTEKİN ..Allah korumuş,acil şifalar diliyorum...

Ertekin çok geçmiş olsun. Motorun halini gördükten sonra sende birşey olmaması gerçekten çok sevindirici. Umarım en kötü ve son kazan bu olur. Allah korumuş.

Görkemcim sanda geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun ya. Umarım en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşur. Allahtan ucuz atlatılmış çok fazla kendine zarar gelmemiş en azından bundan dolayı sevinmek lazım.:rendeer: tekrardan geçmiş olsun...

Super Moderator
cezerye' Alıntı:
(pis sarhoşun ehliyetini almışlar mı? alkollü kazası diyosunuz? Daha kac tane yapma hakkı var?!!!!)
Bu 3. olmuş zaten, başka hak kalmamış::angry2::...
(...ama kazayı yapan çocuğun değil, üstlenen adamın...::ranntign, yani canavarların selefleri hala yollarda...)

GKN

inşallah yaa, peki bu 8.000ytl nin üstü için nasıl bir uygulama yapılıcak onu öğrenebildinmi?

inşallah yaa, peki bu 8.000ytl nin üstü için nasıl bir uygulama yapılıcak onu öğrenebildinmi?

Trafik sigortasından alacağımız bedelin dışında mahkemeden başka bir şansımız yok. Mahkeme kararına bağlı olarak geri kalan bedel ödenecek sanırım...

kardeşim cok geçmş olsun,
inşallah daha cabuk iyileşirsin, motorunun zararını alabilirsin o hayvanlardan.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ertekin fotoğraflar çok kötü.Tekrar geçmiş olsun dostum

Fotoğraflardan belli zaten olayın ciddiyeti.. Allah korumuş Ertekin'cim, tekrar tekrar geçmiş olsun

Vallahi ucuz atlatılmış bir kaza.Verilmiş sadakan varmıs.Daha yavaş giden bir motor alsan :)

mrb

kaza geçirmiş ve magdursanız haklarınızı ögrenmek ve almak için bana özel mesaj atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar