Ertekin, şimdi okudum hem üzlüdüm hem de seni turp gibi gördüğüme çok sevindim. Sigorta işine gelince bildiğim kadarıyla araç başına 10.000 ytl'ye kadar kaza başına 20.000 ytl'ye kadar karşılıyor, senin hastane masraflarını falan da karşılaması lazım.
Ayrıca bu kazaya karışan kişilerin peşini bırakmayın ayrıca 14 yaşında bir çocuğun alkol almasına göz yumduğunu da mahkemede dile getirin ki ne kadar sorumsuz bir vatandaş olduğu daha çok ortaya çıksın.
Çok kötü bir insanla hatta trfiğe çıkmaması gereken bir öküzle yollarınız kesişmiş, kiminle aynı yolda gideceğimize biz karar veremiyoruz, bu yüzden korumaları artırmakta fayda var.
Kendine çok çok dikkat et Ertekin, motor bence karşı tarfın sigortasından tahsil edilir. Kaza bitti sen iyisin şimdi biraz koşturmaca başlıyor, motorunun parasını almak ve bu adamamın hakettiği cezayı alması için biraz yakalara yapışacaksın koşturacaksın gibi geliyor maalesef.
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden tüm trafikte yol alan sorumluluk sahibi insanları korusun...