Erkeklere özel Motosiklet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yorumlarınızı yaparken daha seviyeli olun lütfen formda bayan arkadaşların olduğunu hatırlatmak isterim.
Tasarıma gelince bunu yapan sapık anlaşılan hayatında hiç bir kadın ile ilişki kuramamış, kuramamış sapık düşüncelerini alete uyarlamış hanzonun birisi.

ben bu motoru süremem yaaaa heyecanlanırımm :queen: yoldaki çukurların kanalizasyon kapaklarının üstünden geçmek ne zevkli olur valla bide teker yapıyosa değmeyin keyfimeee dadından yenmez valla ( tövbe tövbee ):queen:
cevap budur iso helal sana takipçiniz :)
+1 :)

yaw bunu yapan adam türkiyede olsa bunu ruhsata nasıl işletir bea :mrgreen:

bence gösteri amaçlı yada şow aracı değil gibi tekerleklerinden kullanıldığı anlaşılıyor

trafikte çok kazaya sebeb olur bence :mrgreen:

Son düzenleme:
virago1100 ya da 750. bunun dışında bana başka bişey hatırlatmıyo :p

bencede enteresan bir model. fakat yanından geçtiğiniz insanlar aaa salağa bak böyle terbiyesizlik olmaz molmaz demezler mi ?

Negatif -

Diyecek kelime bulamıyorum.Ultrarezil bir şey olmuş bence.Buna binen kişi normal birisi olamaz...:farao:

bu heyecanlanmak yada tatmin olmak için yapılmış bişi degilki...
tamamen dikkat çekmek ve tasarım amaçlı yapılmış bişi:wiinkk:

arkadaşlar resime kızıyoruz ama bence biraz daha gerçekçi olmak lazım yapılan yorumlardada seviyeli tabi.Ama daha acı bir gerçek varki sabahtan akşama kadar televizyonda boy gösteren yok onun selüliti yok bunun firikiği bunları yediden yetmişe tüm aile televizyonda seyreder iken şurada polyesterden yapılmış makete yapılan yorumlar bana düşündürücü geldi.Yanlış anlamayın benim düşüncem o zaman kumsalda kumdan bayan figürü yapan gençleride kınamak lazım gelmektedir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bence süper yapmışlar harika simdi kız üyeler kötülüyolar ama erkek modelini yapsalardı kadınların içini gıdıklayacagından eminim insan dogası

Seviyesini bilmeyeni uyarmak her insanın hakkıdır.
-
Bu arada tasarım amacı çok kötü. :farao:

Böyle bir makineye, bırakın binmeyi. Tasarlayıpta insanların önüne çıkaran zihniyete, diyecek söz bulamıyorum... :farao:

Bence güzel düşünülmüş bir tasarım... çok dikkat çekici. zaten tasarımcıların amacı da bu değil midir? dikkat çekmek...
kimin ne dediği beni bağlamaz bence düşünce güzel...

bu ne yaaaaaaa bunu yapan tamamen sapık ruhlu ben burda o motorla dolaşcom valla her gittiğim yerde taşlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar