erkek - kadin tartismalarina son!

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bilim dünyasında devrim niteliğindeki açıklamalarımın da yer aldığı bir konuyu mahvettiniz gene :p
elebaşı ayecan konuların gazozunu hep o açıyor

Konu nereye vardı? en zekilikte son durum nedir, kadın mı erkek mi?

Ha bu arada eşcinselleri yok sayan bilim dünyasınıda kınıyorum, onlardada bir beyin var:p

konunun bir yere varmasina gerek yok. IQ da kadin erkek ayrimi yok. hersey deneyim ve ogrenme ile degisebiliyor.

escinseller icin de elbette yapilan arastirmalar var aYe:) hsngisi hangi tarafa kayiyorsa, beyinleri de o cinsiyetin beyninin ozelliklerini tasiyor. zaten beynin yapisinda hormonlar buyuk rol oynuyor.

oh beyav.... soyle sorularla cikin karsima. eyv. aYe

Maşallah 41 kere..:rendeer:
Mesaj sayısı 41.. Ben yazyım dedim barii
Devam.Devam..
Ben yokum gibi ...

konunun bir yere varmasina gerek yok. IQ da kadin erkek ayrimi yok. hersey deneyim ve ogrenme ile degisebiliyor.

escinseller icin de elbette yapilan arastirmalar var aYe:) hsngisi hangi tarafa kayiyorsa, beyinleri de o cinsiyetin beyninin ozelliklerini tasiyor. zaten beynin yapisinda hormonlar buyuk rol oynuyor.

oh beyav.... soyle sorularla cikin karsima. eyv. aYe

Peki ya escinsel diilse ne olcak ya geyikse o zaman kadın gibi davranıyor fakat erkekler aslında hem escinselde diiller :queen:
Şimdi bu tür akıllı mı oluyo yoksa akılsız mı ?

bir de su cok ilginc..

(murat devam dedi ya)

tenis oynayan erkek ve kadin sporcular uzerinde testler yapmislar ve galip tarafin testosteron seviyesinin arttigini saptamislar. yani oyle bi hormon ki meret, basariyla artio:D

ve de, ozguveni daha yuksek insanlarin testosteron seviyelerinin kendi cinslerinin (erkek-kadin fark etmez) ortalama testosteron duzeyinden daha fazla oldugunu saptamislar.

ayricana, hani bu meret, basariyla artiyo ya, yani dogustan gelen bazi seyler cevre etkisiyle degisiyo ya... bu cok ilginc. yani, toplum huzurunda rahat konusabilen insanlarin ornegin, testosteron duzeyleri daha yuksekmis. yani cesaretin testosteronla baglantisi var. ozguvenin falan. ilginc seyler yau bunnar..

bir hormon tek bir ise yaramaz tabi:) bircok isi var elbet de; bir de bu isi varmis.

(i geceler kalanlara)

Not: ExTReMa nin yazisini gec gordum de soruyu daha acik yazmasini rica edebilir miyim?
geyik derken? geyigine erkekle de birlikte oluyorsa mi?

Son düzenleme:
Tamam bırak boşver salla :p
Demekki erkekler daha zeki hemen anlıyorlar :queen:

ama canim, sen de hic okumamissin yau. sondan 5 msji okumayla olmaz ki.. en azindan en bastakini bi tam okusan?? orda yaziyor IQ lar arasinda farklilik yaratmadigi yapisal farkliliklarin. deneyim ve ogrenme fark yaratiyor yaziyor.

(emzik ha:) cok guldum)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bu hemcinsimle kıyaslanmayı reddediyorum:queen:

[YT]YMK2O6bRy4s[/YT]

aYecan bu ne ya:D koptum:D:D bana bunun linkini yollayabilir misin? ne die aratmaliyim ya da?

heeeeeeeeeee:) taam (okunmuo o pek. play imgesine tikladiidim bem)

ben daha komigini buldum:D:D da, topic konudan sapmasin die ozeline attm:D:D

Son düzenleme:
ama canim, sen de hic okumamissin yau. sondan 5 msji okumayla olmaz ki.. en azindan en bastakini bi tam okusan?? orda yaziyor IQ lar arasinda farklilik yaratmadigi yapisal farkliliklarin. deneyim ve ogrenme fark yaratiyor yaziyor.

(emzik ha:) cok guldum)

Ben anlamam erkekler daha zekidir :queen:

Hem o emzik meselesi gerçekten var tabi sen kadın olduğun için anlamazsın :p
(Şaka yapıyorum he alınma :))

Konu nereye vardı? en zekilikte son durum nedir, kadın mı erkek mi?

Ha bu arada eşcinselleri yok sayan bilim dünyasınıda kınıyorum, onlardada bir beyin var:p

Arkadaşım Gökkuşağı faaliyetlerinin burada ne yeri ne zamanı...:p

AYE cim et kokusu(GEYİK) aldın geldin...bu konu tam senin kalemin...:pbu geyiğinde bi tadına bak derim...:p

Tamam be tamam hemen korumaya geçmeyin kızları :)
Eşitmişiz öle olsun iki cinste zekidir ama geyler değildir :p
canımda cezerye çekti he şimdi markete gitmekte zor geliyo :queen:

cezeryeee... ufff.... bi de ballisini yapiolar bizim orlarda bi yerlerde..rafine edilmis o beyas sekerin yerine, bal:D off.. bubam alip gelmisti bi seferinde. bi sutlu tatlilar, bi de cezerye.. bailiom valla ::alkiis::

cezeryeee... ufff.... bi de ballisini yapiolar bizim orlarda bi yerlerde..rafine edilmis o beyas sekerin yerine, bal:D off.. bubam alip gelmisti bi seferinde. bi sutlu tatlilar, bi de cezerye.. bailiom valla ::alkiis::

Ya sus kız insafın yok mu senın :(
Biz burda marketten alamıyoruz sen ballısı dıyosun ya :p
Hain köfte

Super Moderator
Aha cezerye dönmüş...::pulp::
(Hoşgeldin:))

İskender vakti de gelmiştir o zaman:p (Hiç değişmedik::146::)

Tamam, konuyu fazla bölmüyorum...Sustum:)

selam olcan:) konu saptiran, konu hortlatan, iskenderi en cok seven modumuz:)

nassen yeiiiiiiiii:D yiyemedik bi iskender. Kütük de unuttu gitti zamanla.. Kutuk okulda begendigi kizi tanistiracak die bi gun hususi bulustuk. baktim 5 tane kizla bizimki, tabu oynuyo:D:D ben de geldim, olduk mu alti.... ya ortam bir sıkıcı bir sıkıcı:D:D sorma:D ay ama hoslandii kiz cok tatli:) issallak yanasabilmistir cömez:D Kütük de gelmio artik. biri ona da ultimatom versin. gerci bu aralar final donemi. benden baska kim dolanir ki ziv ziv bole:D?!:)

Super Moderator
Biz iskender organizasyonumuzu bile yapmıştık, gelmeyenler utansın:p
Sen o ortamın sıkıcılığını bir de ona sor...:cherry:

Verdim ultimi atomu, 3 vakte kadar damlar...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar