Er6n düşünüyorum ne dersiniz ?

Merhabalar arkadaşlar

Fazla sıkmadan kısaca özetlemek istiyorum kararsızım fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum

Şimdi öncelikle xmax 250 abs kullanıyorum bu benim 8. Motorum ve maksimum 250cc kulladım. Biraz daha fazla güç arayışı içine girdim
Mt 07 düşündüm bütçe el vermiyor

70 bin kmyi devirdim kazada yaptım güzel kurtarışlarda sanıyorum bir sıkıntı yaşamayacağım cc yükseltmede.

Soruya gelecek olursak

2006 model er6n abs buldum 45bin km de aklımdaki sorular şu

Abs xmax a göre sıkıntılı olurmu eski sistem abs güvenilir olur mu ?

45bin km de (kazasız,bakımlı) er6n alınır mı 2.el olarak çok zor satılabileceğini biliyorum bu önemli değil uzun müdded binmeyi planlıyorum ve korkum sıkıntılar cıkarırmı ömrü dolmuşmudur ?

Uzun yola rahat çıkabilirmiyiz ?

14 küsürat fiyatı var.

Er6n konusu başıboş kalmış gibi olduğu için konuyu buraya açtım arkadaşlar

Hepinizin tekeri düz basması dileğiyle

İyi forumlar

Kullananlar çok seviyor, biraz ilgi göstermek şartıyla (yağı, bakımı) satın alabilirsin bence, ben bu kadar gaza getirebiliyorum, biraz daha yazarsam konudan çıkacağız :)

Artçı bölümü leş, bana göre iyi gidiyor ama naked motorla uzun yola dayanabiliyorsanız güzel. Diyebileceklerim bunlar :)

er6f baksanız fotonuzdaki ninjadanda gördüğüm kadarıyla sport touringe pek soğuk yaklaşıcak gibi durmuyorsunuz.Hem uzun yola gelir hem başka işe gelir her işe gelir:D

Kullananlar çok seviyor, biraz ilgi göstermek şartıyla (yağı, bakımı) satın alabilirsin bence, ben bu kadar gaza getirebiliyorum, biraz daha yazarsam konudan çıkacağız :)

Keşke kullanan birilerinden de duyabilsek kullanıcısı yok sanırım fazla forumda altif olarak

cünkü aklımda takılan bir soruda yağ eksiltmesinin makul seviyesinin ne olduğu

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------

er6f baksanız fotonuzdaki ninjadanda gördüğüm kadarıyla sport touringe pek soğuk yaklaşıcak gibi durmuyorsunuz.Hem uzun yola gelir hem başka işe gelir her işe gelir:D

Hocam F gerek daha önce 250r kullanmamdan mı
Veya o göstergelerinden mi emin değilim ama
Görsel olarak ilgimi çekmiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:02 ----------

gerek fiyat farkı gerekse görüntü olarak belirttiğim gibi cezbetmedi hocam beni ki göstergeler keza

yahu forumda hiçmi yok er6n kullanan :cherry:

2.el motor almakta tecrüben varsa güzel inceleyip alırsan tabiki alınır ömrü neden dolsun 10 senelik 45binde motorun bugün Çinliler o km leri görüyor.

ben er6n kullandım 2014 model di gayet güzel gidiyor frenler vs de başarılıydı sadece naked olması sebebiyle rüzgardan salak oluyorsun eğer cam vs koymazsan top speed sorucak olursan da artcılı 45+45 yan cantalar bir tane depo üstünde 30 kilo civarı canta artcı ve ben toplam 150 kg da öyle de 193 ü gördüm sen düşün :) ama ben çok memnun kaldım açıkcası torku ivmelenmesi sürüşü vs çok rahat birde çok fazla yakmıyor malum 2 silindir ama sen hayvanlık yaparsan oda hayır demiyor sana uyuyor hem yakıt hem performasn olarak sadece biraz artçım şikayetçiydi oda ortalama 1 saatten fazla oturunca beli ağrıyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar