- Konu Yazar
Merhabalar arkadaşlar
Fazla sıkmadan kısaca özetlemek istiyorum kararsızım fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum
Şimdi öncelikle xmax 250 abs kullanıyorum bu benim 8. Motorum ve maksimum 250cc kulladım. Biraz daha fazla güç arayışı içine girdim
Mt 07 düşündüm bütçe el vermiyor
70 bin kmyi devirdim kazada yaptım güzel kurtarışlarda sanıyorum bir sıkıntı yaşamayacağım cc yükseltmede.
Soruya gelecek olursak
2006 model er6n abs buldum 45bin km de aklımdaki sorular şu
Abs xmax a göre sıkıntılı olurmu eski sistem abs güvenilir olur mu ?
45bin km de (kazasız,bakımlı) er6n alınır mı 2.el olarak çok zor satılabileceğini biliyorum bu önemli değil uzun müdded binmeyi planlıyorum ve korkum sıkıntılar cıkarırmı ömrü dolmuşmudur ?
Uzun yola rahat çıkabilirmiyiz ?
14 küsürat fiyatı var.
Er6n konusu başıboş kalmış gibi olduğu için konuyu buraya açtım arkadaşlar
Hepinizin tekeri düz basması dileğiyle
İyi forumlar
Fazla sıkmadan kısaca özetlemek istiyorum kararsızım fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum
Şimdi öncelikle xmax 250 abs kullanıyorum bu benim 8. Motorum ve maksimum 250cc kulladım. Biraz daha fazla güç arayışı içine girdim
Mt 07 düşündüm bütçe el vermiyor
70 bin kmyi devirdim kazada yaptım güzel kurtarışlarda sanıyorum bir sıkıntı yaşamayacağım cc yükseltmede.
Soruya gelecek olursak
2006 model er6n abs buldum 45bin km de aklımdaki sorular şu
Abs xmax a göre sıkıntılı olurmu eski sistem abs güvenilir olur mu ?
45bin km de (kazasız,bakımlı) er6n alınır mı 2.el olarak çok zor satılabileceğini biliyorum bu önemli değil uzun müdded binmeyi planlıyorum ve korkum sıkıntılar cıkarırmı ömrü dolmuşmudur ?
Uzun yola rahat çıkabilirmiyiz ?
14 küsürat fiyatı var.
Er6n konusu başıboş kalmış gibi olduğu için konuyu buraya açtım arkadaşlar
Hepinizin tekeri düz basması dileğiyle
İyi forumlar