engelli arkadasımızın yardıma ihtiyacı var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor dostları bildiginiz uzere fakir ve engelli kardeslerimizin antrenorlugunu yapıyorum ve sizinde katkılarınız sonsuz toplantıları bilen biliyo zaten :rendeer: şimdi gecen burhan felek toplantısından sonra bir anne benden rica etti isim vermeden olayı anlatıcam bir kardesimizin sigortası yapılması için calısması lazım bunun için sizin aranızda durumu iyi ben yanımda calısyor olarak gosteririm digen bir hayırsever lazım bunu konu dısı oldugu için buraya yazdım umarım duyan okuyan olur aslında cekinerek yazıyorum ama anne oldugu için kıramadım sonucta anne diyince bişi diyemedim eger adım duyulmasın diyen olursa özelden bana ulasabilir daha detaylı bilgiyi aileyle konusabilir lutfen duyarsız kalmayın saygılar eger bi kusur ettiysem afola saglıcakla kalın :rendeer: :cat:

Bildiğim kadarıyla her şirketin engelli çalıştırma zorunluluğu var.. Bizim şirkette çok fazla engelli çalıştırılıyor.. Eğer çalışmayı uygun görüyor ise düşünülebilir bence..

okan-gizem tebrik ederim seni çok güzel bi destek inşallah yardımcı olabilirsiniz

Bildiğim kadarıyla her şirketin engelli çalıştırma zorunluluğu var.. Bizim şirkette çok fazla engelli çalıştırılıyor.. Eğer çalışmayı uygun görüyor ise düşünülebilir bence..

valla engel zihinsel oldugu için zor sadece sigorta baslaması için :pale:

okan-gizem tebrik ederim seni çok güzel bi destek inşallah yardımcı olabilirsiniz

saol teşekkurler bişiler yapmaya calısıoruz işte ama burdakilerin emekleride benim kadar buyuk saolsun herkes :cat:

Son düzenleme:
çalışıyor göstermek değil de elinden ufak bir iş gelseydi,çalıştırılırdı..

valla engel zihinsel oldugu için zor sadece sigorta baslaması için :pale:

:

sevgili kardeşim şu an işyerimde yeniyim...eski işyerinde patron bunu hoş görürdü hayır demezdi muhtemelen...ama orasıyla irtibatı kopardım...

zihinsel engel derecesi nedir...SSK lı olmaya müsait bir durummu...yoksa SSK yapılması demek asgari ücret üzerinden bir işverene 250 ytlden fazla külfet getirmez..

sevgili kardeşim şu an işyerimde yeniyim...eski işyerinde patron bunu hoş görürdü hayır demezdi muhtemelen...ama orasıyla irtibatı kopardım...

zihinsel engel derecesi nedir...SSK lı olmaya müsait bir durummu...yoksa SSK yapılması demek asgari ücret üzerinden bir işverene 250 ytlden fazla külfet getirmez..

zihinsel derecesi cok az dusuk seviyede mental retardasyon yardım edebilcek varsa ailenin telefon numarasını verebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar