- Konu Yazar
Öncelikle cbf150 den sonra ilk büyük cc motor olacak.Nisan da yamaha dan eğitim almıştım ağustos ta 2.seviye eğitimde alacağım. Şimdi başlığa dönecek olursak, nasıl birşey ve neden istiyorum kısımları fikirlerinizi verirken sizede yardımcı olacaktır. Bütçe maksimum 9.000Tl ile sınırlı. 650cc den büyük düşünmüyorum. Zannedersem ekonomik olması açısından 2silindirden büyük olması dezavantaj olacagını düşünüyorum. Normalde h.içi 5gün işe gidiyorum toplam 15km. Ancak ulaşım aracı olarakta kullandığımız için akşamları eşimle beraber binebiliyoruz. Bu noktaya kadar aslında cbf talebi oldukça ekonomik olarak karşılıyor. Ancak arasıra eşimle yaptığımız istanbul dışı geziler uzun yolda gerek konfor gerek yola uyum olsun enazından 500cc nin gerekliği ortaya çıkmış oldu. Imkan olsa cbf i asla elden çıkarmam ama 2motor mümkün degil. Aklımdaki ilk motor kawasaki kle500 2004-05 7-8000tl lere bulunabılıyor. Sizlerin tavsiyelerini de bekliyorum. tabi olabildiğince ekonomik olması ,ve gündelikte kullanacağımı aklımızda tutarak cevaplarsak çok sevinirim.