Teşekkürler mete_han..:wiinkk:mete_han' Alıntı:reis senin topiklerin her zaman ayrı bir zevk verir...
Fotoğrafların çoğunu burada sizlerle paylaşmak için çekiyorum.. Yani birlikte geziyoruz..:cat:watergun' Alıntı:Yine harika bir gezi, harika fotoğraflar inan bana oralara tek başına gitmiyorsun bizleri de götürüyorsun.
Yolun her daim açık olsun.
mirrorside' Alıntı:Güzel bir gezi olmuş, sayenizde görmediğim yerlerin fotolarını gördüm. En kısa zamanda tekrar birlikte toz toprağa karışmayı dilerim. :cat:
silves' Alıntı:gürhan arkadaşım neler kaçırdın bir bilsen ama bu pazar hiçbir yere söz verme hatta zekeriya yada haber verelim belki oda gelir yine dörtlü yaparız
Dörtlü olursak poker de oynarmıyız geyiğine gerek yok.. Beşinci hatta altıncı katılımcı olabilir.. İyi bir rota çizelim geçe kalmayalım..silves' Alıntı:bu pazar hiçbir yere söz verme hatta zekeriya yada haber verelim belki oda gelir yine dörtlü yaparız
harduro' Alıntı:Dörtlü olursak poker de oynarmıyız geyiğine gerek yok.. Beşinci hatta altıncı katılımcı olabilir.. İyi bir rota çizelim geçe kalmayalım..
Çok güzel şeyler söylemişsin kardeşim.. Teşekkür ederim..BBRR' Alıntı:bir çok gezi oluyo ama görüntüleme konusunda harduro bir numara en atrifilli enstantaneleri bulup çekiyo ...özelliklle suyu iyi kullanıyo insanın görünce giresi geliyo ...doğal güzellikleri yakalıyo KTM yakında sponsor olacak abi az daha gayret ...tüm dünyada kullanacak bu görüntüleri umarım bir arşiv yapıyosundur...bence arşivi en az 2 harddiscte sakla birine bişi olursa diğeri saklı kalsın
Aynı zamanda fark etmişiz ama bazı bölgeler yasaklı sanırım , net görünmüyor..mirrorside' Alıntı:Selam. Bu ara GoogleEarth'e bakanınız oldumu? Artık fotoğraf kalitesinde Antalya çevresi görülebiliyor. Toprak yollar bile açık şekilde belli oluyor.
Şu anda yaptığım zaten o değil mi ?...:wiinkk:savaskiyak' Alıntı:Abi antalyanın deniz ve kumdan ibaret olmadığını çok güzel gösteriyorsun hepimize seni gönüllü turizm elçisi yapmaları gerekir.
Gezinizi izledim.. Bol asfalt ve bol deniz olmuş..bur-k@' Alıntı:unutmadan buda bizim gezi link atayım yanlız bizimki asfalt gezisi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16358
İyi fikir , sen pikapı kap gel o zaman.. :queen:İHTİYAR' Alıntı:Hocam size bir pikap veya panelvan lazım.Motorları yükleyip yoldan ayrılacağınız yere yakın bir benzincide arabayı kitleyip,geziyi oradan başlatabilirsiniz.
Aslında bu çinli kroslar tam ikinci makina konumuna uyuyor.. Hem ucuz hem de kullanışlı..İHTİYAR' Alıntı:.Yada ucuz bir motor daha alıp çiftlemek lazım.:cat: