enduro-adana çakıt vadisi geçişi

Bittim yahu,yapılırmı bu şimdi.:salut:
Olanı var olmayanı var,açı var toku var,sizin bizleri böyle özendirmeniz haksızlık.:p

Merhaba

Maşallah gene iyi gezmişsiniz Fakir. Mesut abi de almış KTM bize haber vermiyor kırıldım. Volkan senle özel ilgilenecem :mrgreen:

Bu güzergahı cross motor aldığımda bende geçicem inşallah. Paylaşım için teşekkürler.

Görüşmek üzere.
İstediğin zaman görüşelim Hasan abiciğim.:cherry:
Bu arada, Hasan abi, cross motoru alınca kimseye söz verme, Çakıt vadisine birlikte gideceğiz.

güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler, KTM için hayırlı olsun :)

ben de ben de :queen:

Burcu, seninle de dilediğin zaman görüşebiliriz.:cherry:

adanada böyle bir parkur varmış demekki ellerinize sağlık

Adana'da buna benzer o kadar çok parkur var ki!Hepsi de birbirinden güzel!

Çok güzel aderenalin dolu bir gezı olmus. Volkan dostum hayırlı olsun, sonunda nx4 une kavusmussun. ::alkiis:: ::sefereee

Çok sağol.Allah sana daha iyilerini nasip etsin.

harika yerler arkadaşlar bu yaz oraya gelip birkaaç gün kalıp oraları gezmek farz oldu özellikle vadiyi oraya nasıl gidilir adananın neresinde kalıyor acaba.

Tarif etmesi zor, çünkü dağ yollarında birçok sapak karşınıza çıkabiliyor.Eğer gezi kararınız olgunlaşırsa, görüşelim.:wiinkk:

motorlar çok güzel ve parkur müthiş ben kendimi orda hayal dahi edemiyorum :) peki amatörce olucak ama sormadan edemiycem yoldaki çakıl taşları birbirinize fırlamadı mı? Biraz motoru o yolda kullanırken neler yaşadınız bunlardan da bahsedebilir misisniz?
Çakıl taşları rahatsız edecek derecede hiçbir zaman fırlamadı, daha doğrusu sürücülerin sürüş karakteristiği mümkün olduğunca taş fırlamasını azalttı.İkinci sorunun cevabı ise yazılamaz, yaşanır. :)

mesut abinin ktm ini geçen menderes bulvarında gördüm, araba kullanıodum maalesef :( hayırlı uğurlu olsun.

Sizin gbi; gerçekten doga ve motosiklet aşıgı arkadaşları görünce kıskanmamak elde degil. Harika bir gezi ve harika resimler,tebrikler...

güzel gezi olmus valla ama o ucurumdan asagı ucmadan ben geziye gezi demem :p :queen: :queen: :queen:

Gezi fotolarınıza bakınca hatıralar kabardı :) oraları dağ bisikleti ile yada trekking yaparak defalarca geçmiştik güzel yerler adanaya uğradığımda ilk gezinize bende katılacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar